Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zaytung: Dürüst, tarafsız, ahlaksız haber

Batuhan_BJK

Öne çıkan mesajlar

bloodjackal said:

Eğitim Sisteminde Köklü Değişiklik: “Hiçbiri” Seçeneği “E” Şıkkından “B” Şıkkına Alınıyor ASDASDSDS

zaytung said:

...başarısız olmakta ısrar eden öğrencilerimizi de "Baba Beni Sanayiye Gönder" adını verdiğimiz projemiz kapsamında, bizzat devlet güvencesi ile elinden tutup sanayiye yerleştireceğiz." diyerek, ülkedeki eğitim kalitesini yükseltmekte ne kadar kararlı olduklarını gözler önüne serdi.
Sosyal ağlarda paylaş

< test user1 >selamün aleyküm
< diyanet bot >ve aleyküm selam
< test user1 >oruçluyken denize girsem orucum bozulur mu?
< diyanet bot >oruçluyken denize girince orucunuzun bozulacağını mı düşünüyorsunuz?
< test user1 >evet
< diyanet bot >neden oruçluyken denize girince orucunuzun bozulacağını düşünüyorsunuz?
< test user1 >fuck you!
< diyanet bot >bye asshole!

AHEWUADHSDSDFS
Sosyal ağlarda paylaş

Vakit Gazetesinin Düzenlediği "Geleneksel Hüseyin Üzmez Gazetecilik Ödülleri" Sahiplerini Buldu

said:
"En Yaratıcı Başlık" kategorisinde "İ. Selçuk Öldü" başlığı ile ödül almaya hak kazanan O.Ç. Tecer, ödülünü alırken yaptığı konuşmasında ortada bir başarı varsa bunun tüm Vakit ailesine ait olduğunu vurguladı.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
İstenmeyen bir bebek için sevgilinizi kürtaja ikna etmeye çalışmanız anlaşılabilir ancak bunun için "iyiler erken gider"den daha iyi bir argüman bulmanız gerekecek...

said:
Doğru insanı bulmak konusundaki şanssızlığınız, özel hayatınızı olduğu kadar İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası'ndaki kariyerinizi de olumsuz yönde etkiliyor...

astroloji yardırmış gene hehehe
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

said:
8 yıl önce ceza sahası içinde kendini unutturan Meksikalı futbolcu ve ailesinin kavuşmasında sevinç ve gözyaşı vardı...

ahlkangsamöga
bu süpermiş :D

said:
Eğitim Sisteminde Köklü Değişiklik: “Hiçbiri” Seçeneği “E” Şıkkından “B” Şıkkına Alınıyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...