Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hachiko: A Dog's Story

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
herkes izlemeli bence, ama yani en azından erkek bireyler tek başlarına izlesinler. eşim yalvarıp durdu izleyelim diye, evde olmadığı anı yakalayıp izledim şahsen. belli yani ağlamayan insan değildir.
Mesaj tarihi:
abi tamam sonunda köğek ölecek de bunu nasıl anlattıkları işte koyuyor, olayların gelişiminde inceden inceden empati yaptırmaları ve enmpatinin tavan yaptığı noktada BAM diye vurmaları

lan ben çok ağlarım yaaa salya sümük ağlarım tutamazsınız
Mesaj tarihi:
Asriel said:

Ulan aklıma geldi film.Dedim paticikte ne yazmışlar diye.Son mesaj 5 yıl önce bana ait ahhsjdlsjdjd . Böyle müthiş bir filme paticik gibi forumdan yorum gelmemiş.Ayıpladım.Bir ara tekrar izleyeyim de biraz kendimi üzeyim:)

mutlu musun bak nerelere geldi konu :D
Mesaj tarihi:
fena değildi ben de bayağı hüzünlenmiştim sonunda ne olacağını bilseniz bile. ama grave of the fireflies denmiş, hayattan soğuyosunuz onda.
Mesaj tarihi:
Nako said:

Asriel said:

Ulan aklıma geldi film.Dedim paticikte ne yazmışlar diye.Son mesaj 5 yıl önce bana ait ahhsjdlsjdjd . Böyle müthiş bir filme paticik gibi forumdan yorum gelmemiş.Ayıpladım.Bir ara tekrar izleyeyim de biraz kendimi üzeyim:)

mutlu musun bak nerelere geldi konu :D

Gelmemesi ayıbımızdı,neyse ki az da olsa kapattık.Paticik forumu burası böyle filmler es geçilmemeli:)En yakın zamanda izlicem tekrar.Mazoşistlik modumu açıcam:p
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Şu filmi çok izlemek istiyorum ama o kadar üzüntüyü yaşamamak adına izlemiyorum. :/

Hayatımda tek ağladığım film bu oldu ya, evet hikayeyi biliyoruz, sonunda köpek ölecek biliyoruz ama köpeğin o halini o surat ifadesini görünce bitiyosun zaten, bi de müzikler çok fena yerlerde giriyor falan, fena ya =(
  • Yeni Oluştur...