Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 güncelde görünce gözlerim doldu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Ben bu filmi kaç senedir izleyemiyorum duygulanacağım diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Ooo kızlar lesi filmi için güne çevirmişiz yine burayı. Pasta börek yiyip aldatan kocalarınıza mı ağlıyorsunuz hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 herkes izlemeli bence, ama yani en azından erkek bireyler tek başlarına izlesinler. eşim yalvarıp durdu izleyelim diye, evde olmadığı anı yakalayıp izledim şahsen. belli yani ağlamayan insan değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 köpek filmleri iyidir yav. insanı hayvan beslemeye itiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Kesin sonunda o köpeklere bir şey oluyor ve hayvan gibi ağlıyorsun abi. Mesela Marley&Me vardı ağzıma sıçtı ki Hachiko'yu düşünemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 yok bu tam öyle değil işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 köpek kanser oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Hikayeyi biliyorum zaten ki her şu Hachiko'yu gördüğümde duygulanıyorum. Şu hayvanların sadakati sevgisi filan inanılmaz ya. Ne boktan bir cinsiz biz insanlar olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 abi tamam sonunda köğek ölecek de bunu nasıl anlattıkları işte koyuyor, olayların gelişiminde inceden inceden empati yaptırmaları ve enmpatinin tavan yaptığı noktada BAM diye vurmaları lan ben çok ağlarım yaaa salya sümük ağlarım tutamazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Şu filmde osurarak ağlamayan insan değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 allah belamızı versin, sadece iskandinav hatunlar ve anime yapımcısı japonlar kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Kadın gibi ağlamaktansa erkek gibi film izleriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 beraber izlersek kazağına sümkürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 tekrar izlemeye korktuğum iki şey var zaten biri bu, biri de grave of the fireflies. yok aga izlemem bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 böyle hikayeler beni o kadar rahatsız ediyor ki gider amnesia oynarım bunu izlemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 alla alla ben çok etkilenmedim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Xaenin said: Şu filmde osurarak ağlamayan insan değildir. Esas osurarak aglayan insan degildir lan! Adam gibi agla iste, osurmak ne?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Ben bazen altıma da sıçıyorum abi ağlarken. Genişliyor istemsiz sonuçta. Bilimsel gerçek, kur'anda yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Asriel said: Ulan aklıma geldi film.Dedim paticikte ne yazmışlar diye.Son mesaj 5 yıl önce bana ait ahhsjdlsjdjd . Böyle müthiş bir filme paticik gibi forumdan yorum gelmemiş.Ayıpladım.Bir ara tekrar izleyeyim de biraz kendimi üzeyim:) mutlu musun bak nerelere geldi konu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 fena değildi ben de bayağı hüzünlenmiştim sonunda ne olacağını bilseniz bile. ama grave of the fireflies denmiş, hayattan soğuyosunuz onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Nako said: Asriel said: Ulan aklıma geldi film.Dedim paticikte ne yazmışlar diye.Son mesaj 5 yıl önce bana ait ahhsjdlsjdjd . Böyle müthiş bir filme paticik gibi forumdan yorum gelmemiş.Ayıpladım.Bir ara tekrar izleyeyim de biraz kendimi üzeyim:) mutlu musun bak nerelere geldi konu :D Gelmemesi ayıbımızdı,neyse ki az da olsa kapattık.Paticik forumu burası böyle filmler es geçilmemeli:)En yakın zamanda izlicem tekrar.Mazoşistlik modumu açıcam:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 serjuhan said: Şu filmi çok izlemek istiyorum ama o kadar üzüntüyü yaşamamak adına izlemiyorum. :/ Hayatımda tek ağladığım film bu oldu ya, evet hikayeyi biliyoruz, sonunda köpek ölecek biliyoruz ama köpeğin o halini o surat ifadesini görünce bitiyosun zaten, bi de müzikler çok fena yerlerde giriyor falan, fena ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 spoiler vermeyin ya köpüş ölüyor mu : (((((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar