Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asker Kaçağı o.O

Torque

Öne çıkan mesajlar

nolur nolmaz sen elden ver. :)
en iisi o. :) hem vay ne delikanlı adammış derler :P

aynı şehir de akrabam da var ve yarı dönem tatili diye türkiye'ye geçti. eh buradaki sistem de aşırı değişik. yıl ortasın da aldığın puanları ilk önce okul daha sonra moskova'daki uluslar öğrenci bilmem ne konseyi gibi bir şey inceliyormuş. çocuğun da hani bi ingilizce bide edebiyatı minicik düşük gelmiş. eh çocuğunda şimdi askerliği var neyse nasıl olsa geçerim edasıyla gitti türkiye ye :) şimdi gelemiyor. sınıfı geçemedin raporu vermişler öyle olunca da elinde patladı şimdi durum askerlik mevzusu sorun olacak olm diyor. nasıl ne çare bakıcaz bu duruma bilmiyorum ama yine rusyanın o güzelim rüşvetiyle karşı karşıyayız.
Sosyal ağlarda paylaş

yoklama kaçağı olup şubeye götürülürseniz askerlik işlemlerinin nekadar hızlı yapılabileceğine şahit olabilirsiniz. ayrıca yoklama kaçağını kimse kolundan tutup askere almaz. işlemlerini yapmaya kolundan tutup götürürler. en yakın sevk tarihine askerlik kararı verirler. hah işte ozaman gitmezsen tankla tüfekle gelip alabilirler kapıdan.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk başta ne olduğunuzu bi öğrenin aasdasdasdsdf :D

asker kaçağı olmak için çok yolun var.. ara askerlik şubeni, onlar sana gerekenleri söyleyecekler zaten. panik yapmana gerek yok ama sadece onu bil,. işlerini zamanında yaptığın takdirde hiç bir sıkıntı olmadan halledeceksin işte
Sosyal ağlarda paylaş

Jahrein said:

vala ben de almanya'dayım ama askerlik işi KKTC'ye bağlı bizim. her tatilde gidip eşek gibi kayıt formumu elden veriyorum. onlar da eşek gibi uzatıyolar. eşek gibi baybay diyorum
tay tay diyip kıçıma tekmeyi vuruyor lalet zenciler

bende ayni seyi yapmak zorundayim okul kibrisa yollamiyor
Sosyal ağlarda paylaş

askerlik şübesindeki memur abla banada kaçak olcan dedi onca verveleye verdi ortalığı meğersem yoklama kaçağıymışım...yoklamaya gittik geldik hiçde bişey olmadı sıkma canını...okuldan öğrenci olduğuna dair belgeni al ve git askerlik şubene seni en fazla yoklamaya alırlar onda da bişey yaptıkları yok :D bak keyfine:D
Sosyal ağlarda paylaş

ha bide
açıköğretime kayıt yaptırırken zaten
önce askerlik şubesine gidip muayene olup tecil ettiriyosun ben açıköğretim okıycam diye
sonra ordan aldığın belgeyi açıköğpretim bürosuna götürüp kayıt oluyosun.
ben yaparken öyle yaptım yani herkes öyle yapıyodu benim zamanımda
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonmax said:

uhadua aklıma İTÜ deki bi çocuk geldi.
eleman okula kaydolduktan sonra üniversite çocuun askerliğini tecil etmemiş ahah. neyse bu 3. sınıftamı ne okulun kapısında inzibatlar ahah.. bunu içeri girmeden alıyolar. çocuk diyo ben okuyom. inzibaatlar bizde öle görünmüyo askere geliosun. çocuk askerlik yaptı uahduahduah

yazıyosun gibi geldi burdan bakınca =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...