xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 nolur nolmaz sen elden ver. :) en iisi o. :) hem vay ne delikanlı adammış derler :P aynı şehir de akrabam da var ve yarı dönem tatili diye türkiye'ye geçti. eh buradaki sistem de aşırı değişik. yıl ortasın da aldığın puanları ilk önce okul daha sonra moskova'daki uluslar öğrenci bilmem ne konseyi gibi bir şey inceliyormuş. çocuğun da hani bi ingilizce bide edebiyatı minicik düşük gelmiş. eh çocuğunda şimdi askerliği var neyse nasıl olsa geçerim edasıyla gitti türkiye ye :) şimdi gelemiyor. sınıfı geçemedin raporu vermişler öyle olunca da elinde patladı şimdi durum askerlik mevzusu sorun olacak olm diyor. nasıl ne çare bakıcaz bu duruma bilmiyorum ama yine rusyanın o güzelim rüşvetiyle karşı karşıyayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 yoklama kaçağı olup şubeye götürülürseniz askerlik işlemlerinin nekadar hızlı yapılabileceğine şahit olabilirsiniz. ayrıca yoklama kaçağını kimse kolundan tutup askere almaz. işlemlerini yapmaya kolundan tutup götürürler. en yakın sevk tarihine askerlik kararı verirler. hah işte ozaman gitmezsen tankla tüfekle gelip alabilirler kapıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 paspatur said: doksan doğumlu adamdan asker kaçağı olmaz max. yoklama kaçağısındır gider yoklamanı yaptırırsın olur biter öğrenci belgsi al şubeye git niye ilk şeyler gitmedi mi 2010 için? 90lıları alıyolar bu sene tecili yoksa. asker kaçağı olmuş olabilir sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Önce bi yoklama kaçağı olunuyo sonra yoklamanı yaptırmazsan bakaya oluyosun en sonunda asker kaçağı oluyosun bu da 2-3 senelik bi periyot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 asker kacagi olman icin sevkinin cikmasi senin gitmemen gerekiyo ama kolay bi is deil yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 QueenofSpades said: copry said: yaşlandık anacım =// valla ya... depresyona girdim. :/ //= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 92lilerin gitmesi gerekmiyor mu asıl şu sıralar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Theridone said: bi dakka lan ben 88liyim 8-) bi dk 86lıyım, ama daha çok var dfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Goarth said: 92lilerin gitmesi gerekmiyor mu asıl şu sıralar? okumuyorsa neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ilk başta ne olduğunuzu bi öğrenin aasdasdasdsdf :D asker kaçağı olmak için çok yolun var.. ara askerlik şubeni, onlar sana gerekenleri söyleyecekler zaten. panik yapmana gerek yok ama sadece onu bil,. işlerini zamanında yaptığın takdirde hiç bir sıkıntı olmadan halledeceksin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ben 6 yasimdan beri askerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 sen o zaman türk değilsin. her türk asker doğar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ben masraf olmasin diye 6 yasimda dogdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 şuan yoklama kaçağıyım 4 gün sonra rütbe atlayıp bakaya olcaz gerisi kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 2 Seneden az süredir almanyadayim. Simdi ilk semester bitiyo. Hala türk konsolosluguna gidip kaydettirmedim kendimi. Askerlik tecilim subat sonu bitiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 asker kaçagı diyince aziz yıldırım tezahuratı geliyor aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Nisan celbinde gidecek var mı ? bu gün başvurumu yaptım ben muayene bile oldum 2 dkda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Eeht said: Nisan celbinde gidecek var mı ? bu gün başvurumu yaptım ben muayene bile oldum 2 dkda ben gidiyorum hatta 333 konu açtım oradan devam ederiz:)) iyi 2 günde halletmişler benim 1.5 ay sürmüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 copry said: Goarth said: 92lilerin gitmesi gerekmiyor mu asıl şu sıralar? okumuyorsa neden olmasın? 90lılar bu sene gidiyo daha ilk. sakin olun agalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ZaugnaKhaldun said: oha ben 92'lerle falan askere gidicem o zaman, eyvaaa ben heralde 94 lülerle yada 96 lılarla gidicem ve amca diyecekler lan bana heralde haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Jahrein said: vala ben de almanya'dayım ama askerlik işi KKTC'ye bağlı bizim. her tatilde gidip eşek gibi kayıt formumu elden veriyorum. onlar da eşek gibi uzatıyolar. eşek gibi baybay diyorum tay tay diyip kıçıma tekmeyi vuruyor lalet zenciler bende ayni seyi yapmak zorundayim okul kibrisa yollamiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 askerlik şübesindeki memur abla banada kaçak olcan dedi onca verveleye verdi ortalığı meğersem yoklama kaçağıymışım...yoklamaya gittik geldik hiçde bişey olmadı sıkma canını...okuldan öğrenci olduğuna dair belgeni al ve git askerlik şubene seni en fazla yoklamaya alırlar onda da bişey yaptıkları yok :D bak keyfine:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ha bide açıköğretime kayıt yaptırırken zaten önce askerlik şubesine gidip muayene olup tecil ettiriyosun ben açıköğretim okıycam diye sonra ordan aldığın belgeyi açıköğpretim bürosuna götürüp kayıt oluyosun. ben yaparken öyle yaptım yani herkes öyle yapıyodu benim zamanımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sargon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 78`liler ne zaman gidiyo haberi olan var mi ???:D saka bir yana bugun gidicem yarin gidicem derken zaman gecti, simdide zor geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Dragonmax said: uhadua aklıma İTÜ deki bi çocuk geldi. eleman okula kaydolduktan sonra üniversite çocuun askerliğini tecil etmemiş ahah. neyse bu 3. sınıftamı ne okulun kapısında inzibatlar ahah.. bunu içeri girmeden alıyolar. çocuk diyo ben okuyom. inzibaatlar bizde öle görünmüyo askere geliosun. çocuk askerlik yaptı uahduahduah yazıyosun gibi geldi burdan bakınca =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar