Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Onlar zahmet etmesin ben oynarım ya.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 jean reno[signature][hline]the mAD maXimus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 sezercik[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem nameless13 demiş ki: taklitlerimden sakının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 kemal sunal[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 draven kurt russell o resimde benden çok volfi'ye benziyor ama sakalını kesmesi gerek.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 hugh grant dermişim. :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 hı doğum günü meselesiyse brad pitt oynıcak beni maalesef :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ben kendimi oynasam, yanımada rol arkadaşı olan Helen Hunt'ı verseler ? ps: senaryoda kafamıza göre degişikilk yapabiliyor muyuz? [Bu mesaj karakedi tarafından 05 Temmuz 2004 22:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Haluk Bilginer'de beni oynayabilir :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: karakedi, 05 Temmuz 2004 22:55 tarihinde demiş ki: ben kendimi oynasam, yanımada rol arkadaşı olan Helen Hunt'ı verseler ? ps: senaryoda kafamıza göre degişikilk yapabiliyor muyuz? olmuyo öle o zaman bende kendim oynayayım, yanımada rol arkadaşı Monica Belluci yi versinler :)[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. [Bu mesaj Chiptech tarafından 05 Temmuz 2004 22:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ok benim için bi mahsuru yok valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Beni tecavüzcü Çoşkun oynasın[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 kesinlikle emrah :D ve yonetmende mustafa altioklar olmali ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Nicole Kidman[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Yönetmen: Guy Ritchie (snatch) Senaryo: Chris Carter (x-files) Aktör: Scott McNeil (seslendirmen - resim - resim)[signature][hline]pc and comic geek [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 Temmuz 2004 18:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ben vazgeçtim richard gere oynasın beni ehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 anthony hopkins oynamali beni. remains of the day'daki performansı buyuk bir etken bu seçimde. tabi hannibal lecter gizemini unutmamak lazım. yönetmen de david lynch olsun da film gerçekten bir hayatı anlatabilsin.[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır. Mach en Deth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 yönetmen Oliver Stone Senaryo David Koepp Ben: AL Pacino ve tabii ki filmin güzeli : gwyneth Paltrow[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 beni Nuri Alço oynasın kesinlikle..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 çarli çaplin oynasin beni =)[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ciddi anlamda birini bulamıyorum lol... acaba bu kötü müüü yoksa iyi mi?!...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nek2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 al pacino tip benzemiyo ama kendilerine pek bi hayranım. olmadı brad pitt oynasın (kılım herife ama onunla benziyomuşuz-öyle diyolar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Hmm biraz düşündüm ya bu konunun üstüne daha sonra. Aklıma baya bişeyler geldi. Yazayım şimdi zaten işim de yok :PBaşrol Ewan McGregor (arkadaşların değişiyle ikizim)Yer: İngiltereTarih: 1930 larMekanlar: Barlar, yağmurlu sokaklar etc.Konu: Başroldeki genç adam henüz 20 lerindedir. Hayatını izbe barlarda piyano çalarak kazanmaktadır. Sessiz, içine kapanık bi kişiliği vardır. Çok düşünür her olayı çok derin yaşar. Ancak tepkisizdir. Tüm tepkisini piyanosunda yazdığı bestelerle dışarıya atmaktadır. Günün birinde bara, yanında bir odunla :D güzel bir sarışın çıkagelir. Genç adam ilk görüşte kıza vurulsa da, elinden birşey gelmez. Fakat kendi tepksizliği artık onu yıpratmaya başlamıştır. Etrafta anlamsızca dolaşmaya, kendi kendine monologlar yaşamaya başlar. Hayatın her dakikasını sorgular, yağmur altında saatlerce yürür. Her gün, şehir merkezindeki parkta oturup, etrafta oynayan çocukları imrenerek izler. Hayat onların için çok basit ve rahattır. Tam bu sıralarda, amerikada great depression meydana gelir. Üniversitede arkadaşı olan ve o güne kadar onun hayatını aşağı gören dostu batar. Onu teselli etmekse yine genç adama kalmıştır. Arkadaşını derin bir karanlık çukurdan çekip çıkarsa da, kendini o karanlık yerde bulmuştur. Ne olmuş olursa olsun, insanlara iyi davranıyordur, bu sebeple kendinden bile iğrenir hale gelmiştir. Artık yalnızca sarışın bara geldiğinde çalıyordur. Böyle olunca en sonunda yine zil zurna sarhoş olduğu bir gün işten kavulur. Yağmur altındaki sokaklara kendini atar. Kafası çok dolu ve karışıktır, alkolun de yardımıyla halusülasyonlar görmeye başlar. Caddenin ortasında parkta her gün gördüğü sarışın ufaklığı topunun peşinden koştururken görür. Düşünmeden trafiğin yoğun olduğu caddeye onu kurtarmak için atlar. Oraya vardığında çocuk yok olur. Tam bu sırada yeni bir volkswagen genç adama çarpar ve adam oracıkta ölür. Arabayı bardaki sarışın kullanıyordur...[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 beni ben oyniyim actris te Kirsten Dunst olsun :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 John Travolta [Bu mesaj Mirage tarafından 25 Temmuz 2004 00:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar