MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 şimdi gir GS topiğine, döşe bütün fenerlilerin attığı mesajları. beter olun lan. öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 fenerin fikst... AH VURMAYIN LAN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 semih'e ettiğim küfürün haddi hesabı yok. bir kez daha, öldüresiye nefret ettim. mehmet topuz denilen sığırdan en azından bir maçlık kurtulduk. santos çok keyfi oynadı. vedersonla değiştirilmeliydi. daum denen amcam oyuncu değiştirme hakkını inatla kullanmıyor. hakeme ise diyecek sözüm yok. diyarbakırsporlu oyuncuların Fenerbahçe'ye karşı sergilediği tutuma zaten aşinayız. Emre'nin ise 250 gramına kurban. fazla agresifti ama Fenerbahçe ruhunun vücuda gelişi, avatarıydı mübarek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 o değil de naptı be diyar sleep. fgdsgdg. of. hakem yardım etmese zaten fark olurdu. yazardı bakır 2-3 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 BulletRide said: Özer'in sakatlığı ciddi sanırım, Topuz da yok haftaya.Manisa deplasmanında süpriz olabilir.Çok dar Fener'in kadro gs deki kadar büyük bi sıkıntı olmaz bence. defans da sorun yok, orta sahada oynayabilcek adamlarda war. deivid oynar wederson oynar semih bile sağ açık oynadığı zamanlar olmuştu, en kötü ali bilgin oynar :) ileri uçta da sıkıntı yok. sıkıntı olmaz demiyorum ama gs nin ki gibi forvetsiz maça çıkıp doru dürüst atağı bile olmayan bi maç olmaz diyorum sadecene ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Hakemin kulağı iyi çınlamıştır. Fena küfür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 oha lan kırmızımı yedi maçta birisi? lan eğer golü yemese diyarbakır 10 numara tahmin yapmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Sabah GS maç topicinde aşık atan Holy nerde, Holy'i getirin bana, sahneye çıkartıp hep beraber parmakla göstererek güleceğiz kendisine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 vur bakalım vur bakalım çevik kuvet vur bakalım pkklıya insan hakları fenerliye indir copları çevik kuvet hep bize dalıyo lan ayıp artık adamlar bizi orda taşlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 BONJO: BEYLER FÜKSTÜR AVANTOJO VOR. MOCLOR OSTONBOLDA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Hakem kariyerine yazık etti. Acıdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 semih kötüydü.sivasa atınca kral oldu.şimdi yine küfür ediyomus adam ahaha ne yanar döner adamlar var.ya kufur et ya sev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 alıntı yapmadan konuşmayın, çocuk eğlendirmiyoruz burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Uğursuz kurbaa niye sen açtın topiği lan, gitti puanlar vıy vıy vıy vıy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 sana yolladım mesajı bak anlamışsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 böyle bi hakem yok ciddi ciddi inanılmaz tam 95de bitirmesi, duraklamalarda en az 3 dakka topa dokunulmadı zaten şaka gibi neyse hala lideriz, şampiyonuz bu sene net, heyecanlanmayın fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 aymanın ilk golüymüs bu sezon. fenere bilenmiş belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 daha 6. maçıymışmış normaldir kötü yönetmesi diyordum ammavelakin son dakkada bağırdı resmen hakem ben gereksizim diye. bir daha da maç alamaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 İlk yarı fb alır diye iddaa yaptım yatırdılar ya bu takıma güvenende suç zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 hakeme gık demeyin. 30 da bilicayı atabilmiş olsaydı herkes görürdü keli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 o diilde gs topicine gidelim.prim vermeyin şu konuya.cunku butun failler o topicte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 erucalavera said: böyle bi hakem yok ciddi ciddi inanılmaz tam 95de bitirmesi, duraklamalarda en az 3 dakka topa dokunulmadı zaten şaka gibi neyse hala lideriz, şampiyonuz bu sene net, heyecanlanmayın fazla. Bence de şaka gibi, Bilica'nın direk kırmızı görmesi gerekiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ben 2 puan kaybetmeye razıyım. hakem es kaza dur lan topla oynanmadı 3 dk daha devam ettireyim deseydi burada arap kızı sel tribine bağlardı cümle rakibimiz. el şeyiyle gerdeğe girdiniz hadi yine iyisiniz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ZAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bu adamlar superligde oynuyor. oynadiginiz topu sizin. full def oyun zevki 0. hicbir atak organizasyonu yok. fener iste pas hatasi filan yaparsa aliyor bi kisi atiyor depari. oyunun icine edip birakiyolar iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar