Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 yahu bu lego star wars, lego indiana jones falan hep konsol için değil miydi? bugün d&r'a girdim pc için lego star wars, lego indiana jones vardı hatta bide star wars clone wars gördüm. pc'ye yoktu sanki bunlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 artık var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Lego XXX diye oyun çıksa oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 http://i47.tinypic.com/16lxqvo.jpg http://i49.tinypic.com/21muw4y.jpg http://i46.tinypic.com/28s81tk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 artık var değil uzun zamandır var. lego star wars first trilogy ve second trilogy oynamıştım. lego indiana jones da oynadım. üçü de pc'de. lego batman oynuycaktım üşendim. bir ara bulup yüklemeyi düşünüyorum, ama birbirinin aynısı oldukları için pek cezbetmiyor beni yeni lego oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 niye hiç görmedim ben ya? entereson. nasıl güzeller mi bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 razzRaziel said: http://i46.tinypic.com/28s81tk.jpg bu ne lan ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 hayvanli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Xenocide said: niye hiç görmedim ben ya? entereson. nasıl güzeller mi bari? güzel oyunlar aslında ama star wars new trilogy->star wars old trilogy->indiana jones diye oynayınca insan hep aynı şeyleri yapmaktan sıkılabiliyor. platformlarda hopluyorsun, ateş edip düşmanları bloklarına ayırıyorsun, zor bazı yerlerde ölüp lego kaybedip dirilmekle vakit kaybediyorsun, sanki aynı oyunu farklı texturelar kullanarak sürüyorlar gibi hissediyorsun. ama şu güzel yanı var, filmlerin veya karakterlerin klasik sahnelerine benzer vukuatlar var, "aa ben bunu hatırladım lan" diyip sevinebiliyorsun o tip bölümlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 lego island oynamıştım çocukken . Baya zevkliydi ya pizza fln fırlatıyoduk hatırladığım kadarıyla hapisten kaçan bir suçluya . nelerle eğlenmişim diye kendi kendimi sorgulamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 LEGO Universe Beta testing begins! BETA! - Sign Up For BETA Sign up for BETA Testing NOW! LEGO Universe is entering the final development stage before launch, and we need your help! Sign up to become a LEGO Universe BETA Tester today! YOU could be one of the first fans to play and influence the game's development. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ben de yıllar önce lego racers 2 diye bi oyun oynamıştım. içimi açıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 lego racers çok iyidi lan eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Friedman said: lego island oynamıştım çocukken . Baya zevkliydi ya pizza fln fırlatıyoduk hatırladığım kadarıyla hapisten kaçan bir suçluya . nelerle eğlenmişim diye kendi kendimi sorgulamıştım ahahaha lego island ben de oynamıştım, çok eğlenceliydi ama öyle deme (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ab anamadigim neden legosunu oynuyonuz ki? star warsin normal oynu war ac oyna niye ego star wars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 lego star wars muhtemelen çoğu star wars oyunundan iyi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 oha lego online? laskjdaslkjdlaskjd süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 birinci postun naifliği ve dördüncü postun gerekli cevabı custom tasarımlarla yapıştırması efsane olmuş bu topiğin, bence uplamaya değer mehehe(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Revangelis said: Friedman said: lego island oynamıştım çocukken . Baya zevkliydi ya pizza fln fırlatıyoduk hatırladığım kadarıyla hapisten kaçan bir suçluya . nelerle eğlenmişim diye kendi kendimi sorgulamıştım ahahaha lego island ben de oynamıştım, çok eğlenceliydi ama öyle deme (: ben de oynamıştım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 ben mekanları da lego bloklarından oluşan bir oyun istiyorum. mevcut lego oyunları güzel ama hep franchiselar sayesinde oynatıyorlar. lego star wars, lego batman hede hödö değil de lego lego oyunu olsun bir tane de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 bu dandirik lego oyunları niye bu kadar seviliyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 bebeler aldırıp anasına babasına oynuyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar