Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

merak ettim !!

daylan

Öne çıkan mesajlar

Dartanian said:

daylan said:

sen gir demedin bi kere sen cok bahsettin şöle böle diye ben girmek istedim girdim! beni hiç sevmediler ama hayırlısı =)

Xwhiplash abi bu kız doğru söylüyosa sen naptın ya hayatının hatası farkında değilsin.

Hatta karda donmak üzeresin uyku tatlı geliyor ama öldüğünün farkında değilsin. Bu da konumuzla alakasız ama aklıma geldi.

kendisi normalinde böyle hırçın değildi.
ısınır zaten ısınmış belli. :)
ama böyle hırçın, haylaz değildi. forumun aşasında coşuyor kızım benim. :) cici normalindede o garbage ı gördüünde galiba minik pençeler çıkıverio. :) hata mı ? 1 tane var oda kalıversin bende ama gerisi iyi yani nolur nolmaz tabii admin arkadaşlarımız bilir. +rep verelim de şimdiden admin arkadaşlara nolur nolmaz önceden ayarlanmış olsun :P fds

neyse iyiyiz ama dimi :)
Sosyal ağlarda paylaş

darkrider ile aynı yurtta kalıyordum, böyle turunculu bi forumda takılıyodu adam sürekli, hiç çıkmıyordu. bi baktık, ismi de paticik. darkrider'ı yurtta LAN PATİCİK NABER OLUM YAA diye çağırmaya başladık. sonra öğrendik ki bu modmuş burada. onun bölümünü trollemek için salak niklerle üye olduk 2 arkadaş. ben fena sardım, o salak nik te kaldı üstüme böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...