Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 aha doguş tolga karel karı gibi dovusuyor
calimero Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 abi suratı kırmızı beyaz, ay yıldız boyalı adamlara ne demeli? Adamlar çarpabildikleri her yerden çarpmışlar, etek falan giyselerdi bir de...
slickers Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bu şerefsizin filmini mi yapıyorlar bir de
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ciddilerse yapımda emeği geçen herkesin allah belasını versin yok şakaysa baya komik
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 tam tersi değilmiydi o şakayla hiç komik değil ciddiyse çok komik
mani Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 yavuz u cemil ipekçi oynasaydı. bıyık parasından yırtarlardı
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Bu film bitmez, hep fragman halinde kalır, paraları yetmez. Ha dizi gibi bişi yapacam diyorlarsa onu bilemem. Ayrıca Tolga Karel denen yumuşakçanın işi ne bu filmde ilginç.
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 - BU ÇILGINLIK!!! - ÇILGINLIK MI?!! BURASI İS-TAN-BUL!!!!
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 abi bu ne ya tmm ilk denemelerde basarısızlık beklenir ama bu hayal kırıklıgından da kötü.rezalet duruyo olm :(
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 yok isteyerek ve bilerek öyle yazdım başka türlüsünü düşünmek bile istemiyorum hem belki de kamera şakası falandır ne biliyim milletle dalga geçelim demişlerdir evet evet bu daha mantıklı şakadır şaka
Norak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 nisan 1 e çok var olm bu ne? şaka herhal, yok gerçek olamaz yane :D
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Werewolf said: bu akşam iftarı CEHENNEMDE AÇACAĞIZ xDDDDDDDD AHAHAHA :D
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Anam anam facia bisi geliyor, insallah sponsor bulamazlar demek geldi icimden.
Armarandir Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 doğuş of persia falan. bu ne lan, fosforlu kılıç mı sallıyosun havada iz bırakıyor falan, nedir yani.
mani Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 said: olum figuran bulamamışlardı o gun ispanya maçı sorası işte alisamiyenden adam topladı yonetmen yüzleri boyalıydı silmeyek boyle iyi dedi ondan HAHAHA youtube yorumlarında böyle bişi var. gerçekse efsane bi olaymış. kahveden adam toplama olayı büyük ölçekte gerçekleştiren yönetmene saygılarımı iletiyorum
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Ahah, o video ne öyle ya, Yavuz Han canlansa, bunları afrikalı zencilere teslim ederdi:D slickers said: bu şerefsizin filmini mi yapıyorlar bir de Hey gidi mübarek, savaşa giderken, geçtiği yerlerdeki asileri kuru kuru ..kerek geçti, kaç yüzyıl geçmiş hala var birilerinde acısı galiba:D
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Biraz tarih öğren sonra millete küfür et
slickers Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Karasakal said: Ahah, o video ne öyle ya, Yavuz Han canlansa, bunları afrikalı zencilere teslim ederdi:D slickers said: bu şerefsizin filmini mi yapıyorlar bir de Hey gidi mübarek, savaşa giderken, geçtiği yerlerdeki asileri kuru kuru ..kerek geçti, kaç yüzyıl geçmiş hala var birilerinde acısı galiba:D evet acısı var sizin için önemli olmayabilir ama benim için padişah falan değil şerefsizin tekidir.
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Masakari said: Biraz tarih öğren sonra millete küfür et Kimseye küfretmedim, Yavuzun geçmişte yaptığını tarif ettim. Tarihimi bildiğim için zaten konuşuyorum. Dersimi yapanda Atatürktür, hatırlatırım. Oda büyük adamdır keza, sevgi kelebeği olmakla, zor fakat gerekli şeyleri yapan lider olmak farklı şeylerdir. Zaten liderler öyle çıkar. Tarihte beyaz bir sayfaya sahip hiçbir lider yoktur. Doğu-batı, hristiyan müslüman farketmez.
slickers Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Karasakal said: Masakari said: Biraz tarih öğren sonra millete küfür et Kimseye küfretmedim, Yavuzun geçmişte yaptığını tarif ettim. Tarihimi bildiğim için zaten konuşuyorum. Dersimi yapanda Atatürktür, hatırlatırım. Oda büyük adamdır keza, sevgi kelebeği olmakla, zor fakat gerekli şeyleri yapan lider olmak farklı şeylerdir. Zaten liderler öyle çıkar. Tarihte beyaz bir sayfaya sahip hiçbir lider yoktur. Doğu-batı, hristiyan müslüman farketmez. gerekli birşeydi yani yaptığı katliam
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Werewolf said: bu akşam iftarı CEHENNEMDE AÇACAĞIZ xDDDDDDDD euhauehua hocam kişisel ileti yaptım şu lafı haberin olsun. çaktım sonunada 300 SİVASLI diye asdf
Öne çıkan mesajlar