Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Bir aşçı vardı kimdi o ? Sorarım ona, madem aşçısın, aşçılık okuyorsun neden 1 kerecik bile bir mekan ayarlayıp (ev olur, ufak bir restaurant olur) paticik mutfak buluşması tadında bir şey düzenleyip hepimizin gönlünü feth etmiyorsun ? Ben aşçılık okusam mutlaka bu tarz etkinlik düzenler, mideleri bayram ettirirdim. Herkes para verir malzeme alınır, yardım edilir falan gönüllü olarak. Neyse ya. Ya ya ya. Hatta aklımda bir fikir var; ama ileride açıklamalıyım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 adamın biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 belki çok kötüdür ve senin iyliğini istiyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Yazın yapsın ama bizde gelelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 busboy olmasın asdkjdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ben aşçı değilim ama turizm meslek lisesindeyken yemek bölümünü okuduydum hatta yemek yarışmasından dereceyle çıktıydımda bilmiom ben deilimdir. olabilir miyim. değilimdir lan ah me hö ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Ferrero said: Bir aşçı vardı kimdi o ? Sorarım ona, madem aşçısın, aşçılık okuyorsun neden 1 kerecik bile bir mekan ayarlayıp (ev olur, ufak bir restaurant olur) paticik mutfak buluşması tadında bir şey düzenleyip hepimizin gönlünü feth etmiyorsun ? Ben aşçılık okusam mutlaka bu tarz etkinlik düzenler, mideleri bayram ettirirdim. Herkes para verir malzeme alınır, yardım edilir falan gönüllü olarak. Neyse ya. Ya ya ya. Hatta aklımda bir fikir var; ama ileride açıklamalıyım sanırım.daha adamın nickini bilmiyosun...beklentiye gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Ferrero senin nikon d80'in vardı sanırım, neden hepimizi bi yerde toplayıp şöyle güzel bi resmimizi çekmedin hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 sonra kömürcü olalım hepimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Ferrero said: Hatta aklımda bir fikir var; ama ileride açıklamalıyım sanırım. spoiler "paticik yemekte" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Yemekteyiz diye bir programın olduğu ülkede böyle bir etkinlik yapılmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bedevi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Ne arar la paticik'te ıssız adam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ankarada kral balık yapılır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Ferrero said: Bir aşçı vardı kimdi o ? Sorarım ona, madem aşçısın, aşçılık okuyorsun neden 1 kerecik bile bir mekan ayarlayıp (ev olur, ufak bir restaurant olur) paticik mutfak buluşması tadında bir şey düzenleyip hepimizin gönlünü feth etmiyorsun ? Ben aşçılık okusam mutlaka bu tarz etkinlik düzenler, mideleri bayram ettirirdim. Herkes para verir malzeme alınır, yardım edilir falan gönüllü olarak. Neyse ya. Ya ya ya. Hatta aklımda bir fikir var; ama ileride açıklamalıyım sanırım. ASCI DEIL ONLAR ASCI DEIL GASTROENTROLOG GASTROLOG GASTORO... UHUUHUHUHHU ASCI DEILIZ BIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bütün patinin zehirlendiğini düşünsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Ferrero said: Bir aşçı vardı kimdi o ? Ümit usta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 gastronot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Hepimiz Ahçıyız ayrım yapan kalleştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 O değil de bir İlhan İrem vardı, n'ooldu ona? http://www.emresururi.com/blogs/sururi/images/yigit_ozgur_ilhan_irem.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 BonePART said: Ferrero said: Bir aşçı vardı kimdi o ? Sorarım ona, madem aşçısın, aşçılık okuyorsun neden 1 kerecik bile bir mekan ayarlayıp (ev olur, ufak bir restaurant olur) paticik mutfak buluşması tadında bir şey düzenleyip hepimizin gönlünü feth etmiyorsun ? Ben aşçılık okusam mutlaka bu tarz etkinlik düzenler, mideleri bayram ettirirdim. Herkes para verir malzeme alınır, yardım edilir falan gönüllü olarak. Neyse ya. Ya ya ya. Hatta aklımda bir fikir var; ama ileride açıklamalıyım sanırım. ASCI DEIL ONLAR ASCI DEIL GASTROENTROLOG GASTROLOG GASTORO... UHUUHUHUHHU ASCI DEILIZ BIZ MEEEENDISIM BEN MEEEENDIS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 lan party'den önce gidin burger'dan yiyin sizle mi uğraşcam o kişi benim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ben de cok güzel yemek yabiyorum. duel atalim. bence daha zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 BAAAAAWWWWWWWWWWSSSSSSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 duel atmıyalım miss geçer durursun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar