Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 topic linki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/5301632.page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 abi müzik ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 demo da lan multiplayer var mı? yoksa illa online mı login gerekiyor? edit: %99.99 yoktur , ama bir umut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 lan napacaksın ya, lan mı kaldı bu devirde. evet online oynuyorsun, lan yok. zaten yanlış görmediysem server da yaratamıyorsun, hazır servera bağlanmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bu online login ve server işleri bizi çok baltaladı. açıklama yapmayım banlanmayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 http://i52.tinypic.com/314fjoy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bide üzerine stealth mode u ekle tamam işte. Pusucular için biçilmiş kaftan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Merhaba Level 1'im stealth modda koşuyorum hafız felaket bir durum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 çok saçmalamış abi o. gayet cs'de de yandaki map kadar çok kırmızı ve mavi çizebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 evet arttırabilirsin ama kesinlikle o kadar çizemezsin. bölümde sürekli birileri arkadan, sağdan soldan çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Yani CS ile Crysis'ı karşılaştırmakta efsaneymiş. Teknoloji farkından oluyor bu, oyunlaırn gidişatı bu bence artık. Yani free-move olayı ile oraya buraya çıkmak çok kolaylaşacak. Ama haritaların biraz daha kapanması gerekliliği var tabi, onca atlayan, zıplayan, görünmez olan oyuncuya böyle açık hava verilmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 http://i56.tinypic.com/2efnktc.JPG update gelmiş demoya hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 hahahahah. Update'de başka bişey gelmiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=7Gj6fgnMvQw Şöyle bir video hazırlamış biri. Çok yararlı olmuş. Ve enteresan bir şekilde 360 versiyonunu daha iyi buldum. Tek sorun texture'lar ve tabi detail level distance. Onun haricinde PC'de gereksiz Bloom ve dinamik shadow kullanımı var. Çok karanlık. Hatta bazı yerlerde 360 versionu resmen photo-realistic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 pc daha iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 banada pc ağır dövmüş gibi geldi. ha dengeyi tutturamamışalr bazı yerlerde ama işte dramatik etki amacıyla denilebilir onlarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 update ile çıkan hack olaylarının önüne geçmişler bi de işte, başka ne güncellemişler bilmiyorum lvl cap'e gelince oyundan keyif almaya başladım yalnız, hem oynanışa alışıyosun hem de 10 lvl adamlar eziklemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 çok güzel hareketler bunlar, oyun ttnet'te dijital olarak 60 tl http://crysis.ttnetoyun.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 demoyu indirdim acamıyorum creating acc diye kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 onu fixlemişlerdi ya update ile, oyun içinden yapması lazım. olmuyorsa bir de web sitesinden dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bayadır yeni fps almıodum ps3 e kz3 le bunun arasında kaldım.bi tane aldım mı hep onu oynuyorum cunku bikaç oyun aynı anda götüremiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 abi 60 liran varsa ve pc'in kaldıracaksa ps3'ü düşünme bile bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 yeni pc almadım henuz.abi ben oynayamıyorum pcde.donması çökmesi bilmemnesi. tak cdyi oyna en güzeli.dediğim gibi ztn bi oyun alıyorum aylarca onu oynuyorum bide single oynamıyorum ztn.şimdi crysis multisi kz3 multisinden iyimdiir acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 razzRaziel said: onu fixlemişlerdi ya update ile, oyun içinden yapması lazım. olmuyorsa bir de web sitesinden dene. web sitesinden aldm acc yine baglanmıyo update i yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar