Bone Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 onu yabancı diye değiştirebilirlerdi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 LathspeLL said: Üstelik controls kısmında AUTO AIM var! Konsol port olayınında bu kadarı yani. CRYTEK FAIL Press start to begin B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ben preorder verdim bide niyeyse ya du bakim patlamaz işalla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 oyun eğlenceli gibi ama nedense maçın ilk yarısında hiç bir sorun olmazken yarısını geçince deliler gibi kasmaya başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 LathspeLL said: Abi ama demo çıkarıyorsun Crysis 2 gibi sistem sömüren bir oyuna ama detayları değiştirtmiyorsun. Ben oynayamıyorum üstüne PC'min içine sıçtı afedersin. Oyuna girdim, çıkamadım... Çıkınca memory'yi yemesinden ötürü windows'ta bişey yapamadım. Deli etti 2 dakkada oyun. Zaten auto aim on/off bitirmiştir PC olayını. bi de cpu ram ekran kartı özelliklerini yazarsan neyle karşılaşıyoruz biz de bilelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 multiplayer options'da auto aim on/off secenegi paha bicilmezmis gercekten ahahahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ben login olamıyorum. gamespy accountumu denedim olmadı, mycrisis yarattım o da olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 oyunun kendi arayüzünden acc oluşturdum. İlk başta hangi mail adresimi girsem kabul etmedi. sonra [email protected] yaptım oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 PS3 demosu 15 martta geliyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 LathspeLL said: Hatta: (Dikkat SPOILERS!) http://www.dailymotion.com/video/xgzz1d_crysis-2-beta-turkce_videogames söylendimi bilmiyorum ama ahahahh adam laz SÖYLİYİP DURİYRUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 HellSeele nick ekleyin ayrica cokta kasmiyor kötü pc sahibi olmama ragmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 bende e6600 gts250 li 6gb ramli bişi var orta derece işte. dün indirip denedim hiç kasma yaşamadım humm ama saçma bi seçim koymuşlar gamer-hardcore-advanced diye ulan hangisinin ne specleri var söylesen de seçsek değil mi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 LathspeLL said: Abi ama demo çıkarıyorsun Crysis 2 gibi sistem sömüren bir oyuna ama detayları değiştirtmiyorsun. Ben oynayamıyorum üstüne PC'min içine sıçtı afedersin. Oyuna girdim, çıkamadım... Çıkınca memory'yi yemesinden ötürü windows'ta bişey yapamadım. Deli etti 2 dakkada oyun. Zaten auto aim on/off bitirmiştir PC olayını. senin bilgisayarın konfigi ne? ben hardcore 1920x1200 yaptım makineyi hiç zorlamadı. çok rahat oynadım. yalnız oyun çok zorlayıcı geldi bana. zaten usb ses kartından dolayı ses çalışmıyor, kimseyi duymuyorum. bi de paso invis oluyor adamlar, görmüyorsun direk yiyorsun kurşunu. aim yapmak zor, sanki konsola göre ayarlamışlar. üç tane mod var o modları seçerken zorlanıyorum, seçtirtmiyor bi türlü. daha da tuhafı, grafikler çok parlak, düşmanları görmekte zorlanıyorum. neyse full oyun çıkınca ayarlardan kısılır herhalde onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 abi aim yapmak zor gerçekten yannız şey dicem, orada ayarlarda bi "aim assist" var wtf? single da geçerli o diyin nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 gamepad için koymuşlar, mouse+keyboard'a etki etmiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 e o zaman gamepad e alışıp kafa kırıcak adamlar? gamepad mi almak lazım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Aral ön siparişe başlamış , 80 kaat pc için 140 kaat ps3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 saçmalamasınlar ya 80tl ne limited edition değilse 75tl ye limitedını getirtirim thehuttan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Limited değilde türkçe dublajlı, orjinal Crysis 2 de türkçe seçeneği varmı ben bilmiyorum. Türkçe almıştım 1'i , gayetde güzel dublaj yapmışlardı =P çılgın korsan Jack onu buna laf ediyor lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 içinden ekran kartı ve ram çıkan bi edition lazım bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Kesin bir ekran kartı crysis2 hediye ediyordur =P biraz araştır derim hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ilk oyunu da warheadi de hem türkçe hem ingilizce oynadım da çok da umrumda değil olmasa hani crysis fena değildi mesela dublajı da, warhead rezaletti ya laz takım arkadaşım olmasa da olur bunda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 İlk oyunda helikopterle bir yığın düşmanın olduğu yere inerken 'Ne ..kime buraya iniyoruzki' demişti, yarılmıştım gülmekten. Alışmışız ingilizceye türkçe olunca ayrı bir tat verdi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Demoda multiplayer olarak gördüğüm en büyük sorun random spawn sistemi. Bir çok şey coddan alıntı olmuş alıntılamışken spawn sistemini de takım arkadaşlarına yakın pozisyonda spawn olmak şeklinde yapsalarmış oyunun oynanabilitesi çok artarmış. Ama yapmamışlar, olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 said: As soon as I get past the cutscenes it tells me to "press start." I've looked all over my keyboard and there's no start key. What am I supposed to do? ahah ea forumlarını trollemiş konu açıp dur bi de şunu koyayım da acıklı olsun http://www.youtube.com/watch?v=IgizpmXDiXI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar