Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crysis 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

LathspeLL said:

Abi ama demo çıkarıyorsun Crysis 2 gibi sistem sömüren bir oyuna ama detayları değiştirtmiyorsun. Ben oynayamıyorum üstüne PC'min içine sıçtı afedersin. Oyuna girdim, çıkamadım... Çıkınca memory'yi yemesinden ötürü windows'ta bişey yapamadım. Deli etti 2 dakkada oyun.

Zaten auto aim on/off bitirmiştir PC olayını.

bi de cpu ram ekran kartı özelliklerini yazarsan neyle karşılaşıyoruz biz de bilelim :D
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

Abi ama demo çıkarıyorsun Crysis 2 gibi sistem sömüren bir oyuna ama detayları değiştirtmiyorsun. Ben oynayamıyorum üstüne PC'min içine sıçtı afedersin. Oyuna girdim, çıkamadım... Çıkınca memory'yi yemesinden ötürü windows'ta bişey yapamadım. Deli etti 2 dakkada oyun.

Zaten auto aim on/off bitirmiştir PC olayını.

senin bilgisayarın konfigi ne?

ben hardcore 1920x1200 yaptım makineyi hiç zorlamadı. çok rahat oynadım.

yalnız oyun çok zorlayıcı geldi bana. zaten usb ses kartından dolayı ses çalışmıyor, kimseyi duymuyorum. bi de paso invis oluyor adamlar, görmüyorsun direk yiyorsun kurşunu.
aim yapmak zor, sanki konsola göre ayarlamışlar.
üç tane mod var o modları seçerken zorlanıyorum, seçtirtmiyor bi türlü.
daha da tuhafı, grafikler çok parlak, düşmanları görmekte zorlanıyorum.

neyse full oyun çıkınca ayarlardan kısılır herhalde onlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Demoda multiplayer olarak gördüğüm en büyük sorun random spawn sistemi. Bir çok şey coddan alıntı olmuş alıntılamışken spawn sistemini de takım arkadaşlarına yakın pozisyonda spawn olmak şeklinde yapsalarmış oyunun oynanabilitesi çok artarmış. Ama yapmamışlar, olmamış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...