Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Denizlispor - Galatasaray 31.01.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

ayak 20-30 cm yukarda diil orda yerden geliyor ayagi farkındaysan,kaldi ki o ayagi salladıktan sonra baska bir nesneyi görüp geri cekilebilcek insan evladi yok 0,8 sn içinde.. onu gectm caner ile leo ne alaka.. bariz kırmızı leo'nun pozisyon..bilmeyenler için İnter-Milan alkıstan direk kızmizi cıkmsti..
Sosyal ağlarda paylaş

Abi tozluğuna vuruyor adamın dizle bileğin ortası, yerden yüksekliğini var sen hesapla.

Alakası şu, hakem saçmaydı; kart gösterilecek pozisyonlara kart gösteremedi her iki taraf adına da, ama insanlar işine geleni söylüyor her zamanki gibi.

Ha bu arada, kimin pozisyonuydu hatırlamıyorum, orta saha yuvarlağında itiş kakış çıkınca hakem durduğu yerden düdük çala çala koşturmaya başladı sonra gelip futbolcuyu ittirdi, çok güldük.
Sosyal ağlarda paylaş

hakeme bok atmak istemiyorum ama denizli deldi biçti.ama leo francoya hemen sarı kartı patlattı.çok geç verdi sarı kartları.yani bize defanstan cıkarken sırf canere 4-5 defa ard arda faul yapıldı.

verilmeyen penaltıyıda saymıyorum.herif topa yumruk attı.gerçi ali güneşin pozisyondan sora bu normal kalır

arda için ne diyoduk.topcu değil bencede :)

jo iyi adam.iş yapıcaktır.bence bu takımdan adam olur.iyi oynamadık ama keita sabri falan geldimi tamamdır.bu arada caner hakan baltayı keser.adam iyi baya

yedeklerle yendik.

reykard maçı aldı.eğer ayhanı falan almasa maç gidicekti.ayhanla emreyi aldıktan sora leo franconn kısa düşen topu harici kaleye gelemediler
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

yedek olmayan kadrosuyla iyi kurtardı maçı galatasaray.

mokoko said:

yedek diye bişi olmaz buyuk gs kulubunde. hede hödö

beyler, bu kadar alınmayın. ve evet, sahaya çıkan eşşek gibi oynayacak. bu kadro yedek kadro değildi, sadece uyum sorunu vardı. jo ilk yarının sonunda o golü atabilmeyi başarsaydı veyahut galatasaray 2. yarı golden sonraki gibi oynayarak başlasaydı bu maçı çok daha rahat izlerdik.

miyaw33 said:

barosla kewell sezonu kapadılar;siz onların yerine transfer yapmadınızmı?üst mesaja bakarsanıkz kewell ve barosun yerını dolduramaz demişiz.Esas ortaya transfer yapması lazım gs nın yoksa işiniz zor,kayseri maçı güzel geçer böyle olursa.Aykut oynamalı artık bu takımda franco tamamen gereksiz hayrettınvari bir oyuncu.

sen gazete okumaz televizyon izlemez misin? hadi onu da geçtim internetteki başlıklara bakmaz mısın?

baros 2 ay, kewell 1 ay sonra tam antremanda. (kewell ın haberi bugün açıklandı). Katıldığım nokta ise franco nun oynamaması gerektiği fakan aykut yerine ufuk u tercih ederim.

6 ay kiralık adam, yerini dolduramassa sene sonu opsiyonunu kullanmassın olur biter. bu kadar dert etmeyin siz bizim transferlerimizi, gökhan ünalla falan takılın.
Sosyal ağlarda paylaş

ya keita gelsin.sabri de gelsin.defansa hızlı adam şart valla sabriyi arıyoruz uğuru seviyorum ama hala sakatlanmadan önceki formunu yakalayamadı

emre çolak haftaya 11 cıkmaz.santos jo keita götürür bu işi

nonda dan sora jo ilaç gibi geldi yahu.adam kafa topu bırakmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

suBzer0 said:

"Allh belanı versin" e direk kırmızı çıkaran hakemlerimizi , sarı karttan sonra alkışlayan futbolcunun cezasını verirken de görmek isteriz..

renkli gözlükleriyle baktıklari için göremiolar abi.. daha cok bekleriz

Abidalga mı geçiyosunuz adam bütün maç hangi hızda yürüdüyse aynı hızda geri yürürken yani daha yürürken yavaş hareket etti diye kart çıakrdı. Hayatımda gördüğüm en komik sarı kartlardan biriydi. Savunmayın o adamı bana

Ayrıca Dos Santos da oyunda kaldığı sınırlı sürede gayet iyiydi bence. Golde de atağı başlattı. Hızlı ve iyi paslar yapan bir oyuncu. İlk günden ağlamayın arkadaşlar, szon sonuna kadar umudunuz var hala. Kıyamams :)
Sosyal ağlarda paylaş

Hakem çıkardığı saçma sarı kartı telafi etmek için çıkaramadı zaten Leo'ya kırmızıyı, Galatasaray'lıyım ama sevmiyorum hakemlerin bu kafalarındaki "telafi" muhabbetini, ilk kartı hatalı görüyorsan ikinciyi çıkarmanı engellememeli.

Olayın başına dönersek Franco topu o kadar gevelemedi, sarı kart çok alakasızdı.
Sosyal ağlarda paylaş

Jo ve Dos Santos ligde baya katkı yapacak gibi gözüküyo daha uyumlu oynadıkça.
Yalnız şeyi anlamadım, 2. golden hemen sonra Ayhan girdi Elano'nun yerine, skoru korumaya yönelik diye düşündüm başta, ama adam girmeye golden önce hazırlanıyomuş sonradan tekrarda gözüktü. Hani umarım gol olmasa da aynı değişikliği yapmayı düşünmüyordur, yani tamam oyunun içinde çok yoktu Elano ama baya öldürücü uzun toplar attı bi yandan da. Allahtan o arada olmuş da gol, baya zorlanacaktık yoksa gereksiz bi maçta.

Neyse daha böyle toplama takım gibi oynadığımız zamanların kolay maçlara denk gelmesi iyi oldu. Keita falan da dönünce oturur biraz düzen. EZMİŞ olduğumuz için gerisi de çok mühim değil bu maçlık.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Abi adam topu koydu geri yürüyodu ya. Millet koyuyo geri yürüyo bekliyo adamların yerleşmesini bekliyorum ayağına falan. Onlara yok buna var. Çok saçma bir sarı karttı.

Ki bence hakeme küfür etmediğin sürece protesto edebilmelisin. Hakemlere fazla güç vererek futbolu kirletiyo bence FIFA

cuma günü ekrem tac kullanmak icn çizgiye yürüyordu..dk 80+ fln tam hatrlamıorm..Top toplayici atti topu, tuttu gecti cizgiye kaldirdi ellerini hakem sari kart cıkardi...
Bize mi anlatıosn ,:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...