applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ayak 20-30 cm yukarda diil orda yerden geliyor ayagi farkındaysan,kaldi ki o ayagi salladıktan sonra baska bir nesneyi görüp geri cekilebilcek insan evladi yok 0,8 sn içinde.. onu gectm caner ile leo ne alaka.. bariz kırmızı leo'nun pozisyon..bilmeyenler için İnter-Milan alkıstan direk kızmizi cıkmsti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Abi tozluğuna vuruyor adamın dizle bileğin ortası, yerden yüksekliğini var sen hesapla. Alakası şu, hakem saçmaydı; kart gösterilecek pozisyonlara kart gösteremedi her iki taraf adına da, ama insanlar işine geleni söylüyor her zamanki gibi. Ha bu arada, kimin pozisyonuydu hatırlamıyorum, orta saha yuvarlağında itiş kakış çıkınca hakem durduğu yerden düdük çala çala koşturmaya başladı sonra gelip futbolcuyu ittirdi, çok güldük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ha bide barış da baya rezildi. saçmaladı mevkisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 requem said: gs'nin yüzde yüzlük penaltısı verilmedi. adam topa çıktı eliyle vurdu topa barış özbek'in pozisyonunda. Ahmet çakar buna ne diyecek çok merak ediyorum. Buraya yazabilir misiniz? ETEK ovdı kilonz başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 hakeme bok atmak istemiyorum ama denizli deldi biçti.ama leo francoya hemen sarı kartı patlattı.çok geç verdi sarı kartları.yani bize defanstan cıkarken sırf canere 4-5 defa ard arda faul yapıldı. verilmeyen penaltıyıda saymıyorum.herif topa yumruk attı.gerçi ali güneşin pozisyondan sora bu normal kalır arda için ne diyoduk.topcu değil bencede :) jo iyi adam.iş yapıcaktır.bence bu takımdan adam olur.iyi oynamadık ama keita sabri falan geldimi tamamdır.bu arada caner hakan baltayı keser.adam iyi baya yedeklerle yendik. reykard maçı aldı.eğer ayhanı falan almasa maç gidicekti.ayhanla emreyi aldıktan sora leo franconn kısa düşen topu harici kaleye gelemediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 caner hakan balta yı felan kesmesi zor.adamlar ataklarının tamamını o kanattan yaptı.biraz daha pişmesi lazım orda oynayacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Hakan baltayı kesecek adamı ben keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 hakan çok formsuz.caner de gittikçe iyi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 canerin hücum yönünü beğendim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Arkasokak said: yedek olmayan kadrosuyla iyi kurtardı maçı galatasaray. mokoko said: yedek diye bişi olmaz buyuk gs kulubunde. hede hödö beyler, bu kadar alınmayın. ve evet, sahaya çıkan eşşek gibi oynayacak. bu kadro yedek kadro değildi, sadece uyum sorunu vardı. jo ilk yarının sonunda o golü atabilmeyi başarsaydı veyahut galatasaray 2. yarı golden sonraki gibi oynayarak başlasaydı bu maçı çok daha rahat izlerdik. miyaw33 said: barosla kewell sezonu kapadılar;siz onların yerine transfer yapmadınızmı?üst mesaja bakarsanıkz kewell ve barosun yerını dolduramaz demişiz.Esas ortaya transfer yapması lazım gs nın yoksa işiniz zor,kayseri maçı güzel geçer böyle olursa.Aykut oynamalı artık bu takımda franco tamamen gereksiz hayrettınvari bir oyuncu. sen gazete okumaz televizyon izlemez misin? hadi onu da geçtim internetteki başlıklara bakmaz mısın? baros 2 ay, kewell 1 ay sonra tam antremanda. (kewell ın haberi bugün açıklandı). Katıldığım nokta ise franco nun oynamaması gerektiği fakan aykut yerine ufuk u tercih ederim. 6 ay kiralık adam, yerini dolduramassa sene sonu opsiyonunu kullanmassın olur biter. bu kadar dert etmeyin siz bizim transferlerimizi, gökhan ünalla falan takılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ya keita gelsin.sabri de gelsin.defansa hızlı adam şart valla sabriyi arıyoruz uğuru seviyorum ama hala sakatlanmadan önceki formunu yakalayamadı emre çolak haftaya 11 cıkmaz.santos jo keita götürür bu işi nonda dan sora jo ilaç gibi geldi yahu.adam kafa topu bırakmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 denizli çok daha iyi oynadı gs den valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 applev0dka said: suBzer0 said: "Allh belanı versin" e direk kırmızı çıkaran hakemlerimizi , sarı karttan sonra alkışlayan futbolcunun cezasını verirken de görmek isteriz.. renkli gözlükleriyle baktıklari için göremiolar abi.. daha cok bekleriz Abidalga mı geçiyosunuz adam bütün maç hangi hızda yürüdüyse aynı hızda geri yürürken yani daha yürürken yavaş hareket etti diye kart çıakrdı. Hayatımda gördüğüm en komik sarı kartlardan biriydi. Savunmayın o adamı bana Ayrıca Dos Santos da oyunda kaldığı sınırlı sürede gayet iyiydi bence. Golde de atağı başlattı. Hızlı ve iyi paslar yapan bir oyuncu. İlk günden ağlamayın arkadaşlar, szon sonuna kadar umudunuz var hala. Kıyamams :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bi msj atıyım dedim baya bi msj gelms vazgeçtm. üşendm şuan arka sayfaya bakmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Hakem çıkardığı saçma sarı kartı telafi etmek için çıkaramadı zaten Leo'ya kırmızıyı, Galatasaray'lıyım ama sevmiyorum hakemlerin bu kafalarındaki "telafi" muhabbetini, ilk kartı hatalı görüyorsan ikinciyi çıkarmanı engellememeli. Olayın başına dönersek Franco topu o kadar gevelemedi, sarı kart çok alakasızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Abi adam topu koydu geri yürüyodu ya. Millet koyuyo geri yürüyo bekliyo adamların yerleşmesini bekliyorum ayağına falan. Onlara yok buna var. Çok saçma bir sarı karttı. Ki bence hakeme küfür etmediğin sürece protesto edebilmelisin. Hakemlere fazla güç vererek futbolu kirletiyo bence FIFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Hakemlerin otoritesine tehdit oluşturacak hareketlerde çok katı Fifa, Sneijder'in atılmasını falan gördük derbide. Delgado da geçen sene sanırım bizim maçta atılmıştı bu yüzden Sami Yen'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 İşte hakemlere o otorite fazla. Adamsana 3. kere faul yapıyo sarı kart istemek en doğal hakkın. FIFA abartmasın bi zahmet. O konuda çok doluyum sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Gerçi otorite konusunda standardı tutturamadı Fifa, geçen Mısır-Cezayir maçında kafayı yerleştirdi hakeme adam, sarı kart gördü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ben onu bunu anlamam.ali güneş vakası bide bugunku yumruk ayıptır ya.hani tarışmaya acık olmayan şeyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Dos Santos forvet, Barış sağ açık, Elano önlibero, Caner sol bek, sonra Uğur sol bek, sonra herkes sol bek. Sakatlıklar falan kırmış belimizi bu maçta şimdi farkettim pozisyonunda oynayan adam çok azdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 denizli kendi sahasında oynuyor . ordaki adamlar da futbolcu . nasıl cırpındılar nasıl baskı yaptılar basmadık yer bırakmadılar . galatasaray buna ragmen kazandı . denizliyi hiçe sayıp galatasarayı kötülemek yanlış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Kötü oynadık yine de kazanmak güzel ama en güzeli iki futbolcumuzun sakatlanmamış olması bence. "meriç tunca mode" onda izlemeyenler o iki ayağın kırılmamasına sevinmişlerdir benim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Jo ve Dos Santos ligde baya katkı yapacak gibi gözüküyo daha uyumlu oynadıkça. Yalnız şeyi anlamadım, 2. golden hemen sonra Ayhan girdi Elano'nun yerine, skoru korumaya yönelik diye düşündüm başta, ama adam girmeye golden önce hazırlanıyomuş sonradan tekrarda gözüktü. Hani umarım gol olmasa da aynı değişikliği yapmayı düşünmüyordur, yani tamam oyunun içinde çok yoktu Elano ama baya öldürücü uzun toplar attı bi yandan da. Allahtan o arada olmuş da gol, baya zorlanacaktık yoksa gereksiz bi maçta. Neyse daha böyle toplama takım gibi oynadığımız zamanların kolay maçlara denk gelmesi iyi oldu. Keita falan da dönünce oturur biraz düzen. EZMİŞ olduğumuz için gerisi de çok mühim değil bu maçlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 nileppezdel said: Abi adam topu koydu geri yürüyodu ya. Millet koyuyo geri yürüyo bekliyo adamların yerleşmesini bekliyorum ayağına falan. Onlara yok buna var. Çok saçma bir sarı karttı. Ki bence hakeme küfür etmediğin sürece protesto edebilmelisin. Hakemlere fazla güç vererek futbolu kirletiyo bence FIFA cuma günü ekrem tac kullanmak icn çizgiye yürüyordu..dk 80+ fln tam hatrlamıorm..Top toplayici atti topu, tuttu gecti cizgiye kaldirdi ellerini hakem sari kart cıkardi... Bize mi anlatıosn ,:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar