adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 burger king sosları paralı yapmış internettedi düzene geçmiş 2 sosdan sonrası 25 kuruş ketçap mayonez sayılmıyo tabiki artık kafamıza göre sos alamıycaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ne diyorsun, normal menülerin yanında buffalo ranch barbekü direk paralı.12.75tl verip big king xxl al üstüne tek bir tane barbekü sos iste yüzsüzce 25kr daha istiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 2 sosdan sonrası bayadır paralıydı ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 benden bugüne kadar hiç istemediler ben hep kafama göre alıyodum kimsede para istemiyodu hatta fazladan sarımsaklı mayonez alıp eve götürüyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 orda yersen kasiyerin insafına kalmış çoğu istediğin kadar veriyo da eve gelenlerde öpe öpe alıyolar 2den sonrasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 hıyarlar istediğin sosu getirmeyi beceremiyodu ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 o sosla yetinmeyi bilmeyenin hakkı kötektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 yemeksepetinde isterken puanlamada belirtin hem paralı hemde yanlış getiriyonuz lan diyin. bi dahakinde 5-6 tane koyuyolar hemde beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 İdareli yiyin siz de biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ülkeden gidiyo falan sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 en fazla 2 sos verebiliyoruz dediler geçen gün taksim bk'da bana, ranch buffalo ve bişi daha paralı olmuş ama rica ettik sarımsaklı mayonez verdiler bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Horizon said: İdareli yiyin siz de biraz :) hadi buna eyvallah da, ranch sos, buffalo sos, barbekü sos u sadece tavuklu hıbılar yanında beleş verip diğerlerinden para istemek nedir!hangi sosla beğeniyorsam onla yerim kime ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 sarmısaklı satılıyo artık migroslarda falan ama çok başarısız aldım 1 kutu tat çıkarmış ilk gün denedim duruyo öyle kçşdee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 üzülmüştüm belli etmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Bir tek barbekü soslarını seviyorum ama o olmasa da yaşayabilirim. İşin garip yanı şöyle bir düşündüm de 2-3 aydır 1 kere mi ne bk mc. falan yedim. Ama canım da steakhouse istemiyor değil hani :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 zaten paralıydılar. -se, -sa diye şart kipi koşuyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 menüydü ekstraydı bonustu felan felan seçince gene bi sürü alınabiliyor yaw, nuggetti patatesti soğandı 1-2 bişi alın ekstra onlarada 2şer sos seçilebiliyor zaten. bana her siparişimde 4-5 sos geliyor standart şekilde, dolapta birikmeye başladılar hatta lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 hiç sevemedim, ketçap ve mayonez yeter ziyadesiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Evet en az 3 yldir paraliydi zaten 1 tane koyuyorlar 2. istersen para istiyor ki o zamanda 25kr idi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 en azindan menu alinca soru ncikarmadan 3 ketcap 3 mayonez alabiliyorum annemin zoruyla KFC ye gittim, fiyatlarinin kazik olmasini gectim 2 menu almisim menu basian 1 ketcap 1 mayonez verdi oda patates in hatrinaymis yoksa vermiyorlarmis muduru cagirdim, dedim "bak su karsiya oglen vakti burger tiklim tiklim, mac tiklim tiklim lahmacuncu bile tiklim tiklim ama burda sinek avliyorsunuz, anlatabildimmi?" anladi sanirim kimseye soylemeyin formatinda bi ketcap bi mayonez aha verdirdi >_< ufak islerin hesabini yapan restoranlara sinir oluyorum ancak burgera gidip ketcap mayonezi cantay atip evine goturen tiplerde vardi ketcap mayonez sinirsiz iken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 HaciYatmaz said: 2 sosdan sonrası bayadır paralıydı ki. Bunun dışında menu boyu mega seçilirse 3 sos seçme hakkı oluyor. İnternet siparişinde böyle, normal kasadan aldığınızda problem çıkarmadan istediğinizi veriyorlar. Açıkçası 3 ten fazlasına da çok gerek yok. Asıl işin suyunu çıkaran KFC. 30'lu kova tavuğa bile 2 ketçap, 2 mayonezden fazlasını verimiyor. İçinde patates olmayan tek seçim ürünlrde hiç birşey vermiyor. Toplu olarak şikayet maili bombardımanına tutmak lazım. Belki bir işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 parali olsa nolur ya kac kurus ki menuler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Viktor said: ancak burgera gidip ketcap mayonezi cantay atip evine goturen tiplerde vardi ketcap mayonez sinirsiz iken Zaten o yüzden sonlandırdılar. O tipler fazlaydı bayağı. Herif öğrenci, kepçapa para vermemek için 1 menüde 5-6 tane alıyor en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Burger King eve servis yaparken de, her menüye 90 kuruş falan artı ücret koyuyor. Şimdi bir de sosları paralı yaptılar, ohh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 3 yıldır diyosunuzda bana hiç bi denk gelmedi eve siparişte paralıydı onu biliyorum ama hiç bi restorantta bana yapılmamıştı böyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar