Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

burger king yapma bunu :(

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

menüydü ekstraydı bonustu felan felan seçince gene bi sürü alınabiliyor yaw, nuggetti patatesti soğandı 1-2 bişi alın ekstra onlarada 2şer sos seçilebiliyor zaten.

bana her siparişimde 4-5 sos geliyor standart şekilde, dolapta birikmeye başladılar hatta lol
Sosyal ağlarda paylaş

en azindan menu alinca soru ncikarmadan 3 ketcap 3 mayonez alabiliyorum

annemin zoruyla KFC ye gittim, fiyatlarinin kazik olmasini gectim 2 menu almisim menu basian 1 ketcap 1 mayonez verdi oda patates in hatrinaymis yoksa vermiyorlarmis

muduru cagirdim, dedim "bak su karsiya oglen vakti burger tiklim tiklim, mac tiklim tiklim lahmacuncu bile tiklim tiklim ama burda sinek avliyorsunuz, anlatabildimmi?"

anladi sanirim kimseye soylemeyin formatinda bi ketcap bi mayonez aha verdirdi >_<

ufak islerin hesabini yapan restoranlara sinir oluyorum ancak burgera gidip ketcap mayonezi cantay atip evine goturen tiplerde vardi ketcap mayonez sinirsiz iken
Sosyal ağlarda paylaş

HaciYatmaz said:

2 sosdan sonrası bayadır paralıydı ki.

Bunun dışında menu boyu mega seçilirse 3 sos seçme hakkı oluyor. İnternet siparişinde böyle, normal kasadan aldığınızda problem çıkarmadan istediğinizi veriyorlar. Açıkçası 3 ten fazlasına da çok gerek yok.

Asıl işin suyunu çıkaran KFC. 30'lu kova tavuğa bile 2 ketçap, 2 mayonezden fazlasını verimiyor. İçinde patates olmayan tek seçim ürünlrde hiç birşey vermiyor. Toplu olarak şikayet maili bombardımanına tutmak lazım. Belki bir işe yarar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...