Law Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 2 tip yiyecekden bonus almak için. Granaryde birikmesi lazım az, mesela socut lar 100 et lootlayınca haritadan ve granary e gelince anında 2 type full eaten bonusu geliyor, et üretimi olmasada. Bira mantığıda aynı önce birikmesi lazım ondan sonra tam olarak bonusunu veriyor. Yani üretimden inn e diğer bira gelene kadar en az 1 tane olması lazım. Birde goldunuz yoksa henüz çekin eksiye taxı korkunç bonuslar geliyor, misal şmdi yapıyorum asker üretmem lazım bakdım hazırda goldum yokken, dibe çekdim +45 bonus geliyor totalde 94 oldu her 8 dakikada 2 tane köylü geliyor. Ayırca honor pointde çoşdu doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 üç dört tip yemeğe kadar gidebilirsiniz oyunun ilerlerinde ama ondan sonrası zor hehe. tek yemeğe takılıp kalmayın VE tavsiyem elmaya falan yatırım yapmayın çok. ilerde çıkan ekmek ve et daha avantajlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 maalesef elmaya gömdüm yatırımı ama şimdi peynirle destekliyorum. bu parish başkentinde hangi binayı yapmak lazım kale duvarı, kapısı filan yapabilmek için? ilk saldıranlar yıkmış, kapatamadım bir türlü duvarla. yolgeçen hanı gibi parish. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 bizim parishe de girdiler simdi, asker yap. yemekte cesit kasiyo ya, bi cesit herkese yetmeyince onu saymamaya basliyo hemen cesit olarak. bi de biraz yemek/ale depolayip, sonra multiplieri kokleyince iyi honor geliyo, boost gerekirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 asker yapıyoruz da adamlar enclave remnants gibi teknolojiyle geliyor, 10 gün geç başlayınca gg olmuşuz. neyse buldum neyle yapılacağını. architect's guild kurdum, şimdi de lüks malzeme upgrade istiyor. scoutlarla tamamlayacağız umarım yarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 1 scout 100gp anasni satiim, resource gelisi zaten ekstra yavas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 elma oyunun başında a must ama diğer yemekler çıkana kadar geçici işlevi var gibi, ona research harcamamak lazım bence, bikaç 1000 tanesi başlarda satılıp gelir de elde edilebilir yatırım başlangıçları için. scoutlarda da kapasite hızdan önemli gibi adamlar 1000 1000 toplayıp gidiyorlar yavaş mavaş, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Bizim perishe steward seçtik bir tane, adamın galiba ikinci köyü işide biliyor, bayağı bir çoşturduk capitali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 bizimkinde inaktif bumpkinler hala kapatılmadı, 8 köy var 4 tanesi inaktif. çöp yapılmıyor böyle olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 hmmm steward olmuşum daa oyunu öğrenmedim lan, da 9 köyden anca 4 ü aktif, elmadan başka bişide üretmiyorlar adamlar lol kaçsam mı napsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Kadikoy hanginiz olm, yeni komşum kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 carpentry ne işe yarar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Sandalye üretiyor ve ürettiği miktar kadar 4ile çarpılıp o kadar honor verişyor. Misal günde 100 tane üretiyorsa 4 ile çarpılıp toplamda 400 honor puanı kazanırsın günde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Şu theology araştırmaları faith puanı veriyor ve ayrıca çeşitli binalar dikmemize izin veriyor, işte kilise vs gibi o binalar faith bonusu mu getiriyor yoksa mutluluk veya honor çarpanımı veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 kiliseler tipine gore hem faith puani hem honour multiplieri verir, kilise candir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 oha open betaya geçmiş, hiç haber vermiyorsunuz. bir süre hepinize kızgın olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 maintenancetan sora free card sistemi gelicek, ticari bi kart çıksın bana, merchant olcam ben, günlük 12k taş üretimim var 2. günden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 İkinci köyü alınca, herhalde o köy için ayrı sıfırdan bir research ağacı gelmeyecek ve kaynaklar ortak havuza mı akıyor ? Yada esas köyden oraya hammadde aktarmak zorunda kalıoyrmuyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ayrıca şu oyunun skill sistemi bile dragon age inkinden 8 kat falan iyi ne diyim. plan program yapmak lazım ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 yemek de çeşit olayını ileriye bırakın zaten başta entertainement falan daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 commoner ım şu an, 4 kuleli 30 archerlı çift surlu kalemde tamamlandı gibi. tek elmayla ve scout ın topladığı yemeklerle sorunsuz yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Ardeth said: yemek de çeşit olayını ileriye bırakın zaten başta entertainement falan daha iyi bu. çok büyük yalanmış yemek çeşidi olayı. peynire gömdüğümü rakıya gömsem daha iyiymiş. neyse ki bahçe, tiyatro olayına erken uyandım. yalnız bu beldenin bumpkinleri halen yokolmadı, adamların puanı filan bir haftadır aynı. bütün tithe'lerin %70'ini filan ben ödüyorum, şaka gibi. keşke ilk açıldığında başlasaymışım, sağlam adamların arasına düşerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 nerde senin koy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ingiltere'de. (:P) heh forumda açık etmem. norfolk diyelim gerisi bana kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 harita iyice renklenmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar