Nefr Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 evet, cunku onlari birer bosluk arayla koyabilirsin. buyuk kuleleri yan yana koymak icin yanlis hatirlamiyorsam daha fazla bosluk birakman lazim, bu da delinebilir daha fazla duvar demek ustelik zaten en dis cizgi dedigin yer cok genis, orayi komple buyuk kuleyle kaplaman cok uzun ve pahali bir surec, ustelik zirt pirt yikilacaklari icin masrafli ve kontrolu zor. en temizi lookout towerlardan dis perde olusturmak, hem ucuz hem hizli hem de daha etkili edik; yalniz dis siradan kastim kalenizin en disi degil. hos o da olur ama asil mantik beyaz cizgiye yapisik bir lookout tower perdesi yapmak. daha once acikladigim gibi dusmanin kalenin icine girmesini ve dolayisiyla rapor alma suresini cok cok uzatan bir onlem o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 eğer look out towerlardan perde yapmak istiyorsan ve yeterli sabrın varsa şöyle gitmeni tavsiye ederim, en azından iki üç kat (ama biraz vakit harcaman gerekecek bu ise) ___ ___ ___ | | | | | | ''' ''' ''' ooooooooooo ___ ___ ___ | | | | | | ''' ''' ''' ooooooooooo ___ ___ ___ | | | | | | ''' ''' ''' ooooooooooo ___ ___ ___ | | | | | | ''' ''' ''' Yukarda kare gibi olan şeyler lookout tower yuvarlaklar ise duvar. Sınırlarını nefrin dediği gibi bir perde ile korumak istiyorsan böyle bir sistem faydalı baya. Bunları sınıra bu şekilde dikersen (ekranın sol kenarı dış sınır olacak gibi düşün) baya etkili olur. Üç kat lookout tower çok zaman alabilir o yüzden iki de deneyebilirsin. Ama bunu bence daha sonralara bırak yani guild savaşlarına falan girdiğinde. Şimdilik büyük towerlarla npclere karşı adam kaybetmeden dursan yeter. NPC raidler zaten çok fazla kaynak götürmüyor o yüzden sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 max npc saldırısı bile çok kolay geliyor bana, 2-3 taş anca kırabiliyorlar 90+ peasant 20 pike 10 archer falan gelmesine rağmen, 1 yada 2 okçumda heyecandan surlardan düşüp mefta oluyo en fazla. bide login olamıyorum şu an, patladı galiba gene. negzel bugün 2. levelimi atlıcaktım nan, 20k honor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Npc raidi durdurmak kolay gerçekden, şimdilik 5 kat duvar ve 4 tanede şu en büyük kulenin bir ufağı, 60 tanede okçu var savunmada. En dış sınırada look out tower ile çevrelerim aradaki boşluğada guard house vs ile doldurmayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Guard house capacity nasıl artıyor. 20/20 kaldı oyle asker yerlestıremıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Military tree de, castellation var onu level 3 yapıp ordan açılan defence e de 1 puan verip guard house açıoyosun. Her guard house +10 (du galiba) askeri surlara çıkarmana izin verir. Toplam 3 skill pointe mal oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 npc raid durdumak kolayda ilerde pig castle falan geliyo onlar raid ediyor raid dediğim saldırı değil buarada pillage gibi şeyler. onları işte dış sınıra öyle bir sistem çekmeden durdurmak zor çünkü sizi yenmelerine gerek yok sadece verilen sürede içeri girip hayatta kalmaları yeter. bu durumda saldırı tipine göre ya sizden kaynak çalışıyorlar ya da bina yıkıyorlar. pahalı bir bina giderse o sorun oluyo zaman ve kaynak açısından ama kaynak çalma olayı npclerin çok tırt düzeltmediyseler 100-200 bişey maksimum çalıyorlar (onlar da genelde ham maddeler oluyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 bizim burda rats castle pigs castle falan dayanmıyor, alıyor 5dkda ordular her yönden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpawhezen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 valla ben Ashendon perish'indeyim ve burda 2 tane baronla beraber oynuyorum. her türlü yardımı edip koruyolar, 4 tane bayrağı var adamın falan. ne istiyosan söyle hemen yollarım dedi hiç bişey istemedim kibarlığımdan, adamcağız gelişsin ilk 10a girsin diye asdkjfskl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 of benim parish iğrenç, 4 tane bumpkin vs yokoldu, yerlerine gelenler 2-3 gün oynadı gene bıraktı. çevrede herkes gelişti, bir tek bizde 2-3 köy adam gibi, gerisi çöplük. köy satın alacağıma saldırsaymışım keşke birine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpawhezen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 nerde senin köy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 norfolk'ta bir yerde, tam adres vermiyorum bize okkalı birileri gelene dek. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ya niye kimse köyleri nerde söylemiyor :) ben söylüyorum arkadaş ne riski varsa artık anlamadım sdf Kıtanın Wales bölümünde, Gwynedd'te, Barmouth şehrinin olduğu yerdeyim. Var mı yakınlarında pati? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpawhezen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ben güney ingiltere > Buckingham > Ashendon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 walesde adadayim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Law said: Npc raidi durdurmak kolay gerçekden ehu ileride gorurum sizi =P alpha 4 un sonuna dogru viscount halimle wolf castlea dalmaya tirsiyordum ben. orta vadede pig ve wolf pillagei gecip ransack attacklere baslayacaklar, bir binanin 25-26 saatte insa edildigi donemde random bina yikacaklar koylerinizden, gozunuzden yas gelecek ehe. kaleleri de oyle tek orduyla inebilir gibi olmayacak. allahin pigi icin 4 vassal ordusu (yani 4x500 troop, catapultiyla swordsmeniyle) harcadigimizi bilirim rankine gore ai saldiri gucu de artar bu arada. catapultla falan gelmeye baslarlar iste knighttan barondan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 snake castle bana saldırıyor 11 dk içine, bakalım nolcak sdf, 90 archer ve kulelerin önünde 4 kat duvar mevcut. şu savaşları replay olarak koyabilsek keşke sitelere yutup gibi. edik: pehey 148 kaynağımı çalıp kaçtılar korkaklar :P ama yarısını öldürdüm adamların lol 650 honor havadan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 matematik çok kötüydü de felsefe iş yapar mı? her rank %5 düşürüyormuş rp satın alma maliyetini. karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Bu enemy siege camplerden gelen elemanlar ne derecede ordu gonderebilir. Levelime göre değişirmi. 9.levelim 6 okçu 14 peasant ile durdurabilirmiyim bunları. Birde 8 level adama dalsam ne kazancım olur? ne kaybım olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Sam said: matematik çok kötüydü de felsefe iş yapar mı? her rank %5 düşürüyormuş rp satın alma maliyetini. karar veremedim. Bir yerde onun hesabini gormustum. Tam hatirlamiyorum ama galiba 40. satin almadan sonra falan kara gecmeye basliyordun felsefenin sonuna kadar gittiysen. NeroWarden said: Bu enemy siege camplerden gelen elemanlar ne derecede ordu gonderebilir. Levelime göre değişirmi. 9.levelim 6 okçu 14 peasant ile durdurabilirmiyim bunları. Evet, levelin arttikca daha guclu ordular geliyor. 9. level icin dedigin savunma belki yetebilir, tabii duvarlara keep seviyesine falan da bagli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 kalemi minyatur haliyle dizayn ettim, http://img254.imageshack.us/img254/3007/newacdsee60bmpimage2.jpg şu sağ aşağıda çeşme gibi gözüken şey benim modelim, her stone bir great towerı temsil ediyor, toplam 20 great tower ediyor, şu an sahip olduğum 2 ve yapımı devam eden 1 kule; o üçgen kule komplexlerindeki en içteki uç kısmı temsil ediyor, 4 yönden de açık olduğumuz için her tarafın eşit olması gerekmekte bir şekilde, çevresi zaten duvar şeklinde örülmüş minitowerlarla kapalı olcak o kısımlar dert değil orta kısımda barracks duvarlar vb falan artık sığdığı kadar. dış kapı içinde labirent yapılcak uzun bi tane taa dış çizgiden başlayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 towerlar oyle dipdibe konuyo mu yav? bi de o kadar adami barrackssiz nasil koydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 1 boşluk yeterli en büyük tower için bile, o boşluağda su yolu yapmayı düşünüyorum rsimde görüldüğü üzre orda tam 7 tane barracks var lam..o içteki taş yapılar kule deil barracks onnar :) full upgrade var orda. dizaynıma göre 11 tane barracksı iç kısma sığdırabiliyorum, gerisinede bakıcaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 dahada editlemem! bide gene level atladım xD gentleman oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 heaa ben onlari kule sandim, kendim daha ahsaptan ileriye gitmedigim icin. ahsap bile degil, bildigin cadir lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar