Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yine sınıfta çekilmiş bir videahahahahahahahahah

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Your account is temporarily unavailable due to site maintenance.

:(

Enee alkışlarla yaşıyorumda buldum. http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/24475/baskan-ve-yardimcisi---bu-yaptiginiz-insanliga-sigar-mi

Edit: ABİ BU NE, FAKİR MUHABBETİ NEDİR!? İbonun oğluma flüt alamıyorum lan diye ağlaması gibi.
Mesaj tarihi:
küçükde olsa 100 alan kızları hiç sevmedim
video komik değil ya mal gibi bişe
ama en sonda atalay bi ayaklandı falan üstüne yürüyodu
ora hafif güldürür
Mesaj tarihi:
Kız boşuna sınıf başkanı olmamış abi.. bizde sözünü en çok geçirebileni ve en iriyi sınıf başkanı yaparlardı o da ben olurdum :) Sınıfta bi Hamza mı var? Hamza mı dedi o kız?
Mesaj tarihi:
bu ne abiii
bacak kadar kız fakirim kartını çekti demagoji yapıyor bildiğin nasıl basıyo o yaşta kafası.
sonra o nasıl öğretmen lan provoke ediyor resmen çocukları aferim kızım diyo sen sus falan yapıyo çocuğa,çocuk kalkıp kızın üstüne yürüyo falan sınıf baştan sona FAIL.
Mesaj tarihi:
abi sınıfta ki erkekler feci trollemiş kız ders anlatmaya çalışırken, onun atarını yapmışlar resmen.

ikinci kız ise konuyu saptırıyor, lan ilkokul cocuğunun "insanlığa sığarmı" gibi cümleler kurması ise mini stun etkisi yarattıyor.
Mesaj tarihi:
bu videonun komik olduğunu düşünenler rezildir, hayvandır barzodur hatta kişiliksizdir. adam olmaya çalışmış olamamıştır
ama yaranmaya çalışmışsın foruma, o yüzden ehehehe diyip geçiyim kendini iyi hisset küçük dünyanda

o kızlar kim bilir ne mücadeleler veriyolar

ekşiden alıntı

aslında bu yaşananı inanılmaz bulan arkadaşların dramı. kolejlerde yok tabi böyle şeyler...

ps. mavi kurdeleli kız ilerde baya extrem bişey olucak
[Pedobear approval]
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

bu aradaki öndeki tokalı kız hoş olacak ilerde bak söylemedi demeyin.

+1

FromTheHell said:

abi bıyığı var lan ilk kızın.

O kızlar ileride bir güzelleşiyor.Önde iki şey olgunlaşıyor,o bıyık ve kaşlar alınıyor,bi makyaj yapılıyor,dehşet..:D
Mesaj tarihi:
KahnX said:

bu videonun komik olduğunu düşünenler rezildir, hayvandır barzodur hatta kişiliksizdir. adam olmaya çalışmış olamamıştır
ama yaranmaya çalışmışsın foruma, o yüzden ehehehe diyip geçiyim kendini iyi hisset küçük dünyanda

o kızlar kim bilir ne mücadeleler veriyolar

ekşiden alıntı

aslında bu yaşananı inanılmaz bulan arkadaşların dramı. kolejlerde yok tabi böyle şeyler...

ps. mavi kurdeleli kız ilerde baya extrem bişey olucak
[Pedobear approval]

hatta annesi ... değil mi ?
Mesaj tarihi:
aquila said:

3 dakikada adeta bir aysecik filmi izledim, ikinci kiz cok iyi konustu, ama yazik valla. bunu videoya ceken hiyara da aferin.

+1
yazik ama onlari bu sekilde yetistirenlere de yazik, agzim acik kaldi. bu yasta böylelerse ilerde kadin programi falan sunarlar bu kadar dramayla ve ajistasyonla.
  • Yeni Oluştur...