Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Your account is temporarily unavailable due to site maintenance. :( Enee alkışlarla yaşıyorumda buldum. http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/24475/baskan-ve-yardimcisi---bu-yaptiginiz-insanliga-sigar-mi Edit: ABİ BU NE, FAKİR MUHABBETİ NEDİR!? İbonun oğluma flüt alamıyorum lan diye ağlaması gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 küçükde olsa 100 alan kızları hiç sevmedim video komik değil ya mal gibi bişe ama en sonda atalay bi ayaklandı falan üstüne yürüyodu ora hafif güldürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Kız boşuna sınıf başkanı olmamış abi.. bizde sözünü en çok geçirebileni ve en iriyi sınıf başkanı yaparlardı o da ben olurdum :) Sınıfta bi Hamza mı var? Hamza mı dedi o kız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bu ne abiii bacak kadar kız fakirim kartını çekti demagoji yapıyor bildiğin nasıl basıyo o yaşta kafası. sonra o nasıl öğretmen lan provoke ediyor resmen çocukları aferim kızım diyo sen sus falan yapıyo çocuğa,çocuk kalkıp kızın üstüne yürüyo falan sınıf baştan sona FAIL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 oha bunlardan bizim lisede vardı yancısına kadar aynıydı zhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 lesstroud said: yok abi komik değil bakın cidden evet drama resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Adult version http://www.youtube.com/watch?v=9HzvMdLhnXM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bence atalay haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Bütün okul hayatım boyunca bu iki kıza kin besledim atalay ümmüğünü sıkmalı bence kızın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 yazık valla diğer kıza ya. ona üzüldümde. 100 alan kız çok artizlenmiş bence. ağlaması kurtarmaz. burak olm sende götmüsün adam gibi dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 3 dakikada adeta bir aysecik filmi izledim, ikinci kiz cok iyi konustu, ama yazik valla. bunu videoya ceken hiyara da aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 abi sınıfta ki erkekler feci trollemiş kız ders anlatmaya çalışırken, onun atarını yapmışlar resmen. ikinci kız ise konuyu saptırıyor, lan ilkokul cocuğunun "insanlığa sığarmı" gibi cümleler kurması ise mini stun etkisi yarattıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 yancinin ilk 10 saniyedeki hareketleri ve de sarilmasi efsane yalniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bu videonun komik olduğunu düşünenler rezildir, hayvandır barzodur hatta kişiliksizdir. adam olmaya çalışmış olamamıştır ama yaranmaya çalışmışsın foruma, o yüzden ehehehe diyip geçiyim kendini iyi hisset küçük dünyanda o kızlar kim bilir ne mücadeleler veriyolar ekşiden alıntı aslında bu yaşananı inanılmaz bulan arkadaşların dramı. kolejlerde yok tabi böyle şeyler... ps. mavi kurdeleli kız ilerde baya extrem bişey olucak [Pedobear approval] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ekşide var mı bunun başlığı buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 hocaya kafam girsin bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 -Deno- said: bu aradaki öndeki tokalı kız hoş olacak ilerde bak söylemedi demeyin. +1 FromTheHell said: abi bıyığı var lan ilk kızın. O kızlar ileride bir güzelleşiyor.Önde iki şey olgunlaşıyor,o bıyık ve kaşlar alınıyor,bi makyaj yapılıyor,dehşet..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 yardımcı kadın oyuncu çok iyi oynamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 KahnX said: bu videonun komik olduğunu düşünenler rezildir, hayvandır barzodur hatta kişiliksizdir. adam olmaya çalışmış olamamıştır ama yaranmaya çalışmışsın foruma, o yüzden ehehehe diyip geçiyim kendini iyi hisset küçük dünyanda o kızlar kim bilir ne mücadeleler veriyolar ekşiden alıntı aslında bu yaşananı inanılmaz bulan arkadaşların dramı. kolejlerde yok tabi böyle şeyler... ps. mavi kurdeleli kız ilerde baya extrem bişey olucak [Pedobear approval] hatta annesi ... değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 üf çok sinir bozucu,izleyemedim açıkçası.gülemedim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 http://img204.imageshack.us/img204/2862/adszmgk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 aquila said: 3 dakikada adeta bir aysecik filmi izledim, ikinci kiz cok iyi konustu, ama yazik valla. bunu videoya ceken hiyara da aferin. +1 yazik ama onlari bu sekilde yetistirenlere de yazik, agzim acik kaldi. bu yasta böylelerse ilerde kadin programi falan sunarlar bu kadar dramayla ve ajistasyonla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Tyrannus said: http://img204.imageshack.us/img204/2862/adszmgk.jpg dmffaşsmaşsd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 -Deno- said: hocaya kafam girsin bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar