Tokasra Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Sonuna kadar izleyin, sonunda çocuk çıkıyor ben fakirim falan diyor ayakkabısını gösteriyor çok alakasız ahahahahah http://www.facebook.com/video/video.php?v=271857215797&ref=mf Ne kadar saçma bi video lan. ağlayan kızın ağzına vurasım geldi. bi de hesap soruyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 şu an sanki bana dırdır yapıyomuş gibi hissettim :' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 yanindaki kiz ne alaka teselli falan ediyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 35de bıraktım kaldıramayacağım valla gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 nesi komik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Ahahaha off makineli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 delimanyakcapkin said: yanindaki kiz ne alaka teselli falan ediyor :) yancı o, sidekick gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 hahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ABİ YANCISI AHAHHAAHHAHAHAAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 yok abi komik değil bakın cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 HERKES BANA SUÇ ATIYO!!!!!!!!!!!! *and the caos begins* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 HAVVAA BAŞKANIM İÇİME ATEŞ DÜŞTÜ ne gerzek bişey bu ya. =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 neyi alkışlıyorlar? eğitmen de ayrı bir sorunsal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 atalayin p.c ligi hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ha bir de o arkadaki zengine nasıl curse yağdırdılar... Ailesi için üzüldüm ama o çocuk zenginse onun suçu ne? Nasıl sinir oldum şimdi... Zengin diye kötülüyor fakirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 AKSJDHASD FAKIR YANCI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 delirdim lan gece gece.. bu ne abi benim babam fakir falan,şalterlerim attı lann. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 abi üzüldüm lan iki kız içinde. olay neyse ne, o yaşta güzel ifade ettiler kendilerini. helal olsun. içim cız etti. bu aradaki öndeki tokalı kız hoş olacak ilerde bak söylemedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 abi bıyığı var lan ilk kızın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bu öğretmenlerin video falan çekmeleri yasaklanmalı ve ceza verilmeli hatta. geçen de sınıfta uyuyan bi çocugu çekmişler çocuğa güldü herkes falan. böyle tipleri öğretmen yapıyorlar adam çocugu koruyacağına tüm türkiyeye rezil ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 abiiii receple abdullah olmuş lan bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 abi kendilerini ifade edip etmemeleri hiç önemli değil. onan ne benim dersimden ,notumdan falan. bizim sınıftada vardı böyle kızlar dalardım cok pis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 olum neler oluyor o sınıfta HAHAHAHAHAHAaasfsfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Üniversiteye geldim hala varlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar