mani Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 bi bu birde ilaçların verdiğini doğadan alın diyen tiplere uyuz oluyorum. günde 6 farklı ilaç alan insanlar var. hadi bakalım doğadan beslensinde mide fesatından ölsün bu sefer hehe.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ilaçların verdiğini doğa veriyo olsa hastalık olmazdı bi çözümü yok arkadaşım bu kanserin kişi isterse iyileşebiliyor sadece öyle grip gibi ne olursa olsun ilaçları alınca belirli bi süre sonra ayağa kalkmıyosun kişi iyileşmek istiyecek o gücü kendinde bulucak ki o ilaçların bi etkisi olsun ben bunu bilir bunu söylerim
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Hiç bir şekilde izlemedim videoyu, ama eğer esrarın kansere iyi geldiği mevzusuysa olay bu bilinen bir şey. Çok ağır kemo geçiren insanlar yemek yiyemiyor ve keyifsiz oluyorlar genelde, o yüzden sigara iyi geliyor. Tedavi falan etmiyor yani, yanlış anlama olmasın.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Nefr said: zakkum yiyin, kanseri direk geciriyor zakkumdu di mi? kimdi bizdeki versiyonu bu amcanin? zakkummus evet. ustelik bizim versiyon aidse bile iyi geliyor zakkumcu doktoru abd kapti!!! Ahahah, bu haber yüzünden zavallı insanlar zakkum yiyip zehirlenmiştiler, ölenler bile vardı.
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Başlığa karşı çıkmışsınız. "BU VIDEOYU IZLEYIN HASTALIGINIZ GECICEK" gibi hakkaten sinir eden başlıklara benzemiş olabilir. Sizi suçlamıyorum. Ama altını çizemeden edemiyeceğim: Bu başlığı böyle yazmamdaki sebep sadece insanlara yardım etmek istememdir. Anlaşılan geri tepti. Demekki ben anlatmaya çalışamıyorum bazı şeyleri. İlk mesajımda konuyu neden yazmadım? Çünkü inanılması zor birşey. Yazsaydım direk "bu ne lan, yine yalanlarla dolu bir video bulmuş adam" diyerek videoyu izlemeden topikten çıkardınız. Nitekim şu noktaya kadar videoyu tamamen izleyen 1 veya 2 kişi bile olduğundan şüpheliyim paticikten. Video esrarı hiçbir şekilde teşvik etmemektedir. Videonun anlatmaya çalıştığı veya insan sağlığına çoook çok iyi geldiği iddia edilen olay THC'dir. BU madde esrar'ın içindeki kilit maddedir. Rick Simpson, belgeseli yapan insan, videoda birkaç farklı yerde söylemektedirki esrarı yakıp içmenin sağlığa pek bir yararı yoktur. Adamın yaptığı olay hemp dediğimiz bitkinin THC miktarının en fazla olduğu versyonlarının yağını yapmak. Çıkan yağ pekmezden bile daha katı olup THC maddesi ile dolu olur. Bu da cannabinoids dediğimiz moleküllerden oluşur. Medikal esrardan herkesin haberi zaten vardır. Ama bu konsept çok ama çok farklıdır. Bu yağın içindeki cannabinoidların mutant hücreleri iyileştirdiği birçok testte görülmüştür ve bu testler yayınlanmıştır zaten. Ama hiçbir zaman cannabinoids ağırlıklı bir ürün, kanser üzerinde veya hastalarında test edilmek için kullanılmamıştır. Kullanıldıysa kimse bilmemektedir. Bu cesur adam hapse girme tehdidine rağmen bu gerçeği herkese yaymak için uğraşmaktadır. Özellikle cilt kanseri olan insanlar bir yara bandının içine bu yağdan 2 damla koyup, cilt kanserinin olduğu noktaya uyguladıkları zaman cilt kanserinin 4-6 gün içerisinde yokolduğu görülmüştür. Sadece belgeselde anlatılanları ve destekleyenleri geçtim, kendim gittim araştırdım, forumlarına girdim insanların çaresiz bir şekilde bu metodu denediklerini gördüm. Ve hepsi sonunda "oha, niye bunu herkes bilmiyor?" gibi tepkiler verdiler. Belgeseli yapan adam bu yağı bedavaya yapıp yakınlarına dağıtmaktaydı. Hİçbir şekilde para almıyordu kimseden. Ona rağmen evi 3 kere basıldı ve birçok şeyi alındı. Sonuç olarak umursamayan çıkacaktır. Bu ne ya, byle birşey olamaz diyen çıkacaktır. Ama çaresiz durumda olanlar da her zaman olabilecektir. Ve çaresiz durumda olmalarının sebebi olan yakınlarına saygıdan dolayı bir izleyeyim diyebilirler. Ve bu vesileyle bazı hayatlar kurtulabilir. Bu amaçla açtım belgeseli. Umarım yeteri kadar temiz bir şekilde anlatabilmişimdir.
huun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 bu olay iddia edildiği gibi garantili bir çözüm olsaydı, ilaç firmaları zaten yapar dünya paraya satıp paralarına para katmaya devam ederlerdi. ilaç firmalarının, işe yaramayan ilaçlarla kazanacağından daha fazlasını işe yarayan ilaçlarla kazanacağı ortada. yeteri kadar parası olan insanların çeşitli deneysel tedavilerle kurtulduğu bir ortamda çok da garip değil yani bilinmeyen! tedavi çeşitlerinin hayat kurtarabilmesi; ama bu kadar göz önünde olduğu iddia edilen bir çözüm... işte insanı şüpheye düşeren bu.
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 yalnzı unutulmamsı lazımki kanser sektörü korkunc bir sektor. dunyanın parası akıtılıyo, ve hastaların coğuna daha cok acı cektirmekten baska bir işe yaramıyo.
huun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 bir kanser hastası tedaviye başladığı andan itibaren kaç para harcıyordur? 100 lira olsun ortalaması, iyileşenlerle tedavi sırasında ölenlerin. bu kadar basit bir hesapla yapılır bu iş. satar ilaç firmaları bu paraya, ne zarar ederler ne de devletler kanser tedavisi işin fazladan cihaz, personel masrafı yapar. ilaç firmaları iyidir, insanların ölmesine izin vermez değil iddia ettiğim şey. ayrıca kanser için çalışan bir sürü kuruluş var. ilaç şirketleri burda çalışan herkese laf geçirebilecek kadar güçlü mü? şeytani şirket fikrine inanmıyorum ben, onu da diyeyim.
lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 huun said: ilaç firmalarının, işe yaramayan ilaçlarla kazanacağından daha fazlasını işe yarayan ilaçlarla kazanacağı ortada. ortada değil. mantıksız bir düşünce bu. aslında ortada söylentiler var kanserle ilgili çok gelişme kaydedildiğine ancak ilaç şirketlerinin ağırdan aldığına dair. Önümüzdeki 5-10 yıl içinde kanser büyük oranda iyileştirilebilirse şaşırtıcı olmaz. bu arada ben videonun içeriği için değil başlığın açılış üslubu için atmıştım ilk mesajımı, belirteyim.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ufo, drugs, bi sonraki adımda ne gelicek acaba?
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 huun said: bu olay iddia edildiği gibi garantili bir çözüm olsaydı, ilaç firmaları zaten yapar dünya paraya satıp paralarına para katmaya devam ederlerdi. ilaç firmalarının, işe yaramayan ilaçlarla kazanacağından daha fazlasını işe yarayan ilaçlarla kazanacağı ortada. yeteri kadar parası olan insanların çeşitli deneysel tedavilerle kurtulduğu bir ortamda çok da garip değil yani bilinmeyen! tedavi çeşitlerinin hayat kurtarabilmesi; ama bu kadar göz önünde olduğu iddia edilen bir çözüm... işte insanı şüpheye düşeren bu. Bu topiğin konusunu açtığım insanlar diyorki: "Kanser olan insanların böyle bir ilaca olan demand'leri o kadar fazladır ki, en ufak bir yerden böyle mucize bir ilaç çıksa herkes öğrenir, dünyada olay çıkardı" The bigger the lie, the easier it is to control it. Yani iddia edilen herhangi bir gerçeğe inanılması ne kadar zorsa, bunu saklamak o kadar kolaydır. Herhangi bir normal yerel halkın, esrarı eroin ile aynı kesede tuttuğu bir cahillik döneminde iken, insanların bu denli etkili bir çözümün olduğuna ve hele hele bu çözümün dünyada çoğunlukla yasak olan bir BİTKİDEN yapıldığına inanmaları imkansıza yakındır. Nitekim, belgeseli izlemiş olsaydınız, bu olayın başladığı şehrin yerel haber kanalları bile, bu adamın yapmaya çalıştığı şeyi destekleyen ilacı kullanmış onlarca insan ve aile olsa bile, "adamın teki kansere çare bulduğunu iddia ediyor hahah bakın ne kadar da komik" tarz bir haber yapmaktan ileri gidememiştir. Bu da bunun kanıtıdır.
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 1 saat olduğunu görünce izlemekten vazgeçtim de, noolmuş, CIA kanser ilacı formülü mü gizliyomuş halktan?
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 dasaaa said: ufo, drugs, bi sonraki adımda ne gelicek acaba? Vericeğiniz tepkileri bilmesem daha neler yazarım buraya. Bu konuyu sadece insanlara bir gıdım olsa bile yardımım dokunabilir umutlarıyla açtım. Kimseye zararım yok. Ona rağmen paticiğin acımasızca yargılayan kolundan bir dayak daha yemiş bulunuyorum :) Ama unutmayın, rencide eden kelime yoktur, rencide olan kişilik vardır.
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 tl;dw uzay eriği kansere iyi mi geliyomuş, nolmuş?
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ne esrar dostusunuz arkadaş. eroinle aynı kefeye koyuyormuşuz. tamam kullanın çekin kafayı
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Adamın evini UFO'lar basmış bence, henüz kanserin tedavisini keşfetmemizi istemiyorlar. Kendini çok zeki zannedip her şeyi bir komployla ilişkilendiren adamlara bayılıyorum ya, özellikle Türkiye'de yoğunlar böyle. Hayatın tuzu biberi.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 benim de babamın lösemi olduğu ortaya çıktı da, bu mesajları görünce seyretmekten vazgeçtim heh. uyuşturucu almayacağı veya benim ona tavsiye etmeyeceğim kesin her şekilde.
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Cuce said: yalnzı unutulmamsı lazımki kanser sektörü korkunc bir sektor. dunyanın parası akıtılıyo, ve hastaların coğuna daha cok acı cektirmekten baska bir işe yaramıyo. İlginç bir gerçek: Kemoterapi gören insanların ölme şansı artıyor. Kansere karşı uğraşan firmaların gelirlerinin %90'ı etkisiz, yanetkili kanser ilaçlarından gelmektedir. Bu tür ciddi hastalıklar ile teşhis konulan şahıs hayatının sonuna kadar bu ilaçları almak zorundadır ve bu amaç için akıttığı paranın haddi hesabı yoktur. Oysa dünya üzerinde bir insan bile öldürmemiş bir bitkinin çok güçlü iyileştirici etkileri olduğunu söylemek, bir zamanlar dünyanın düz olduğuna inananlara dünya yuvarlaktır demekle aynı şey malesef.
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Red said: oh esrar için bahanem oldu memur bey vallahi kanserim ahaha takılanlar bir bir ortaya çıktı smookin da buuud
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Her şey kocaman bir komploya dayanmak zorunda zaten. Arada bu gerçeği dışarıya sızdıran olursa da özel timler bütün ailesiyle beraber yok ediyormuş çalışanları mesela. Bütün dünyadaki ilaç firmaları gizli bir konsey kurmuş, "onlar ölsün yeter ki kanser ilaçlarımızdan gelen kara zeval gelmesin" demişler... gibi gibi senaryolar. Biz bunlara inanmıyoruz, önyargılıyız, cahiliz, "averaj insanız" :p Ne biçim adammışız lan biz. Özür dileriz.
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ilaç şirketleri aslında satan's business zaten, doktorlar da hipokrat yemini diye bizi kekliyo. Satanik ayin yapmadan mezun olamıyosun tıp fakültesinden, insanları kandırmak için de ona hipokrat yemini diyolar. Onkologların hepsi mason, ayrıca anneleri yahudi babaları da eskimo, inuitlerin dünyayı ele geçirme projesini destekliyo hepsi. Dünya yüzeyini tertemiz edince uzaylı k3nk'lerini çağırcaklar, onlar yerleşcek hep bizim oturduğumuz evlere falan.
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Valla yanılmıyosam çocukluk arkadaşımın babası kullandı bundan. Ağrıyı unutturmaktan başka bi işe yaradığı yok.
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 arkadaslar googleda "hemp cancer" / "hemp cancer science" die arattıgınızda baya birşey cıkıyor. mesela sunu okuyun: http://www.thenhf.com/articles/articles_659/articles_659.htm ayrıca ilaç şirketlerinin policy'si tamamen kar gütme amaclıdır, bir kişiden bile milyarlarca para kazanırken, maliyeti daha ucuz olacak ve hatta üretimi daha kolay olan -baska firmalar tarafından da üretilebilecek- bir çözüme gitmemeleri de size tamamen komplo teorisi olarak gelebilir ama pek de öle deil bence. ayrıca biraz arastırınca baya bi saglık kurulusunun bu konuya destek verdigi ama önlerine "government policy"sinin cıktıgı görülüyor. milyarlar $$lık saglık sektörüne de cok büyük bir darbe vurabilir bu tür seyler sonucta. kaldı ki, bu konu üzerine yatırım yapılsa daha saglıklı ve iyi sonuclar da alınabilir ama dedigim gibi bu şirketlerin pek işine gelmedigi icin hic kimse yanasmıyordur.
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 brosefler, adamın üzerine "lölölölöl ufolarda alem yapıp kanseri mi tedavi ediyolarmış ehiehiehieihie xDxDxD" gidiyosunuz laaakin, thc'nin kanser hücrelerinin yayılmasını engellediğine vs. dair araştırmalar, makaleler mevcut. şu halinizle hürriyet'in sitesinde haber yorumlayan tiplerden pek farkınız kalmamış, saygılar.
Öne çıkan mesajlar