Pluton Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 reyou said: web de google browser da chrome isletim sistemi linux design isleri adobe olacak. Doğru liste bu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Buyse said: sonra rami elimize alalım sdafjksdf aahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 task manager da bir ton chrome gözüküyor sekme falan açtıkça bu normal mi ? firefox ta böyle olmuyorda o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Her tab için ayrı process açıyor normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Cintonik said: Buyse said: sonra rami elimize alalım sdafjksdf aahahah Chrome daha fazla ram yemekte fakat ff a göre cok daha hizli calisiyor 2 tab acik olmasina ragmen su anki hali bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 https://chrome.google.com/extensions/detail/ljhooappahaeilmbekgcokgjjplambgo jdownloader gelmiş süper =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 reklamları engellemek için ne kullanıyorsunuz? adthwartı kurdum çok yeto çıktı düzgüncene reklam engelleyemediği gibi burada verilen reklam olmayan resimleri engelliyor. adblock yükledim hadi firefox hatırına oda tırt çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 adblock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Adblock Firefox'taki gibi çalışmıyor. Youtube videolarında falan Google reklamları çıkıyor direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Beautify Facebook: Facebook görünümünü değiştiriyor, köşeleri yuvarlıyor, gölge ekliyor vb. biraz daha sıcak bir görüntü sunuyor. Better Facebook Fixer: Facebook tavanındaki çubuğun sürekli orada kalmasını sağlıyor, resim üstüne gelince büyük halini yanda açıyor, olayların kaç saat önce olduğu yerine saat kaçta olduğunu gösteriyor... daha bir sürü özelliği var, yüklediğinizde Facebook sayfasındaki 'Account' menüsündeki seçeneğinden özellikleri açıp kapatabilirsiniz, tüm özellikleri orada görebilirsiniz. (Klavye kısayolları var bi de, atlamışım onu.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Beyler Crome HEr eklentiayrı bir App açıo ayrı bir Proces le girio olaya doğal olarak Memory abarıyor mal mal takılıyorsunuz sonra ben Opera takılıyorum Rulz moddayım süper Ev kullanıcıları için Destoplarda Opera foreva bence...(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Çok süper bi eklenti kesin yükleyin https://chrome.google.com/webstore/detail/the-great-suspender/klbibkeccnjlkjkiokjodocebajanakg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 10 dakikada kullanmadığım tabı mutlaka kapatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 şu çok tab kullanma olayı bende de yok. kapatıyorum hemen işim bittiyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 benim baya daginik ya. Ozellikle stackoverflowdan falan bir seye bakarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Youtube videolarından gif yapıp otomatik imgur'a yükleyen bi eklenti https://chrome.google.com/webstore/detail/jiffy-the-gif-creating-pl/nlcjegmhpnnlbkpcfbechbjicnakhben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 chrome://flags Buradan değişiklik kasan var mı, Chrome'u daha optimize hale getirmek maksadıyla? Bir de, geçen haftaya kadar new tab penceresinde sağ üstte Gmail, Image Search gibi faydalı linkler hazır kıt'a bekliyordu, yeni updatelerden biri ile kaldırılmış o galiba. Bende yok oldular. Sizde durum nedir aslan parçaları? Edit: İkinci bir soru, bazı eklentileri arama motorunda yazarak bulamasak da, sağda solda verilen linkllerden ulaşabiliyoruz. Böyle bir saçmalık sadece bende mi var? Ve üçüncü bir soru, sağlam bir video indirme eklentisi bilenler bir adım öne çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Chrome'dan müzik dinleme şeysi. mutlaka deneyin https://chrome.google.com/webstore/detail/streamus-beta/jbnkffmindojffecdhbbmekbmkkfpmjd?hl=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 manga okuyanlar için Manga Viewer başarılı baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 lazerbulbul said: Chrome'dan müzik dinleme şeysi. mutlaka deneyin https://chrome.google.com/webstore/detail/streamus-beta/jbnkffmindojffecdhbbmekbmkkfpmjd?hl=en bu çok iyiymiş adblocktan sonra en işime yarayan eklenti hatta sldövse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar