fede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 bize de öyle olmuştu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Ooo fail o zaman Inception ile Sorcerer's bilmemne yi izleyim bari eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 o değilde şu sorcerer's apprentice'in dvdripi çıkmadı gitti arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Ben 720p sini bekliyorum ondan^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 filmi dün izledim.bir kaç sahnesi beni benden aldı(gözler yaşardı).genel olarak baktığımda filme, gerçekten çok güzel diyebilirim.konu iyi işlenmişti filme.fakat sonu konusunda çok tatmin edici bir son olmadığını diyenler de çok oldu.ben sonunu da beğendim.güzeldi işte(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 abi çok alaksız saçma sapan bi filmdi kimse kusura bakmasın. Hani kalitesi falan filan çekim kalitesi yani güzeldi ama bu kadar saçma alakasız bi konu olamaz. Şimdi Hoca efendi'li sahnenin ne manası vardı ? Giriş güzel zannediyosun ki hakikaten böle dini örgütü falan işlicek,ulan o son nasıl bağlanıyo ne alaka yani ? bilmiyorum yani,izlerken sıkılmıyosun ama saçma bi filmdi. biraz yürek olsa direk o dini şeyleri inceleyerek çok daha şahane bi film yapılabilirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 yoruma gel: "bu film türk sinemasında bir milattır 10/10" Beyazperde'de biri yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Abi, rezalet ötesi bir filmdi. Sadece çekimler kalite olmuş o kadar. Sırf hacıyı güzel gösterebilmek için saçmalanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 BU FOTOGRAFI HERKES GORMELI Yıllardır tiksindiğimiz, belası ile hangi gün karşılaşacağımızı bilemediğimiz, 30.000 Mehmetciğimizin şehit olmasınasebep olan, Türkü - Kürdü - Lazı - çerkezi birbirine düşürmeye çalışan bebek katillerinin,teröristlerin destekçisi olan MAHSUN KIRMIZIGÜL, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlarının sırtından geçinip ...bizleri arkadan bıçaklıyor.Lütfen uyumayalım. Kimleri aramızdan dışlamamız gerektiğinin farkına aralım artık!!!!Lütfen her Türk vatandaşı bu maili tanıdığı herkese göndersin.YANINDA DURAN PAÇAVRAYA DİKKAT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Türk imajı açısından neyi işliyor film? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 ben sevdim filmi, birisi şey demişti, holywood filmi gibi başlamış türk filmi gibi bitmiş, ideoloji olayına girmiyorum, sonuçta herkes ne yaparsa yapsın bi ideolojiye hizmet ediyor. güzel film, gidin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 çok merak ediyorum filmi ama her yerde çok eleştirilmiş, kötülenmiş, gidesim gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Feto propagandası başka bişey değil. Gitmeyin sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 izledim. hic begenmedim. tavsiye etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Bone said: çok merak ediyorum filmi ama her yerde çok eleştirilmiş, kötülenmiş, gidesim gelmiyor. yav sen git aldırma, çok güzel film. Neyin kimin propagandası olursa olsun güzel. Zaten izleyebileceğin her film birşeyin propagandası olacak. Sen git, şöyle 7/10 çeker film, belki 6 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 filme hem para verip hem rezalet diyenlere iyi gülüyorum burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 nasıl yani? para vermeyip, izlemeyip oyle mi kotu diyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 korsan izlemedikçe kötü diyemeyiz mi yani? ya da sen "lan para verdim dur kötü demeyeyim de salak sanmasınlar" kafasında mısın? fragmanda arkada salavat çalınca bir garip oldum, dindar biri değilim de şu ilahi bir garip yapıyor beni. Arapça güzel dil lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 gidilecek filmden bişey beklenip beklenmeme meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 bisey bekliyoduk fos cıktı demis herkes iste. fragmanını begendik film kotuydu demis cogu kisi. anlamadım ben demeye calıstıgını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj kaygısını açıkça su yüzüne vuran filmlerden hiç haz etmem. İzledim mi filmi, hayır tabiki de. Beyaz Melek ve Güneşi Gördüm'ü izledim de o yüzden. Ayrıca Mahsun'un da kendisini aştığı falan yok. Var olan görsel başarılar, teknik ekipin başarısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 adamda nası bi heyecan varsa, her kitleye sesleneyim! her genreı içereyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 o değil de bu adam niye filmci olmaya heveslendi ki birden? çok mu parası vardı neydi artık.. Hayır düne kadar kaşlar hüzünlü, bağırarak acıklı acıklı yıkılmadım ayaktayım diyordu asdsa şimdi senarist-yönetmen mi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Laorx said: mahsun kırmızıgül'ün yazıp yönettiği bir film izlenmez. adam mahsun kırmızıgül, kameraya haşin bakışlar atan italik duruşun mucidi. Güneşi gördüm kadar üvey evlat emrah modu bir film daha yok, bu kadar klişe bir aile dramı bölük pörçük bir senaryo daha görmedim ben. typo teee 23 ocak'ta demiştim, uyarmıştım sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Beware!! of the mahsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar