xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ben recep ivedik filmini yine de keyifli buluyorum. içinde dramatik olmadan izlenebilen filmlerden bir kaçtanesinin içinde ne bu nefret. gülüyor insan. illa film, kültür, entellektüellik için mi gidiyorsunuz sinemaya anlamıyorum ki o zaman camrip indir evinde istediğin haltı ye. ne bu nefret. ünlü şöhret olmuş gibi bıdı bıdı yapıosunuz. o kadar bktan film varken bula bula bunu buldunuz. bir tane de dabbe 2 yaptılar tamam 2 iyi oyuncu var anlarım. kuranı kerimden almışlar çoğu yerini dediklerine göre anlarım. klişeleşmiş 5. sınıf amerikan korku filmi işte. bende dabbe 2ye giderken umarım biraz gerer hoplatır umuduyla gidicem dabbe 2yede. bu filmlere moda girerek gideceksin ama mahsun aganınki yaşanan türlerden konular. bir kaç arkadaş konu dağınıklığından bahsetmiş haklılar ama sonuca bakarsak kesinlikle günümüzde olabilen olan şeyleri gün yüzüne hatta bilmediğimiz şeyleri anektod şeklinde sunuyor. ama şunuda dile getirmek isterim. recep ivedikin 23897482 serisi olsa hepsinede giderim adamıda takdir etmem güldüm derim geçerim. recep ivedikten froud u anlicaz sanki hey allam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Fragman. Güneşi gördüm, beyaz melek falan aşırı ajite edilmiş senaryo peh. Ama bu enterasan geldi biraz, filmin mesajı ne anlamadım:S Mahsuunun laik devlet dediği sahne zorlama gibi birde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 irticayı mı gösteriyor nedir anlamadım. daha fragmanlar çıkar zaten. ayrıca haluk bilginer'in oynaması tam bir şahane. alışageldik bir karakterin dışında ayrı bir tat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 haluk bilginer feto olmuş, onları kovalayanlar mahsun ve mustafa sandal. Hiç güleceğim yoktu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 muzikler erkan ogur mu yoksa, dadadaaaaaan. fragmani iyi yapmislar ama mahsunla sandalin konusmalari yapmacik olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ana feto gördüm sanki mahsunun ses olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 fizban said: haluk bilginer oynadığından mütevellit mükemmel bir film olacak, ve ben de izleyecem. kesinlikle. Filmin afişi Kill Bill'in afişinin tasarımcısı tarafından yapılmış, filme para harcanmış gerçekten.Fragman için de baya para dökülmüş. İzlemeye değer olucak. Ha bu arada Mahsun'a kıro diyen ya kendi mahallesi dışına çıkmamış bir tiptir, ya da entelektüelliği modernizmle falan eşdeğer gören farketmeden özenti yaşayan zavallıdır. Konservetuar mezunu olan, estetik kaygısı taşıyan adam. Bir sinema vizyonu olan adam, müziğiyle kendine göre bir tarzı var, daha ne yani. Ha zevkler ve renkler tabi ki her şeyde olduğu gibi filmi ve filmleri için de tartışılır gayet ayrı. Diğer 2 filmini izlememeyi tercih ettim ama buna gidesim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 BUNLAR LAİK DEVLETİN DÜŞMANI, BUNLAR TERORİST mahsun söyleyince çok komik oluyormuş abi bu replik hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 mahsun kirmizigulu cok sevmem, diger filmlerini izlemedim bile fragmanlardan dolayi cok duygu somurusu gibi gelmisti. ama bu filmin fragmani etkiledi beni. mihriban mihriban diyen adamin bu tarz isler cikarip turk sinemasina katkida bulunmasi takdir edilecek seydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 sarı sarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 mustafa sandal niye ilkokulda şiir okuyan çocuklar gibi konuşuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Laorx said: adam mahsun kırmızıgül, kameraya haşin bakışlar atan italik duruşun mucidi. ahah "kameraya haşin bakışlar atan italik duruş" süper bir tasvir olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Laorx said: adam mahsun kırmızıgül, kameraya haşin bakışlar atan italik duruşun mucidi. ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 yeni fragmanı izleyince filme dair biraz umutlandım açıkçası fragman fragmanın sonlarına doğru elmanların çarşafları üzerlerinden atıp otomatik silahları çıkarmaları güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mirage said: Laorx said: adam mahsun kırmızıgül, kameraya haşin bakışlar atan italik duruşun mucidi. ahah "kameraya haşin bakışlar atan italik duruş" süper bir tasvir olmuş :) şu başlığa girdiğime değeceğini sanmazdım ama değdi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 oha "I'm too old for this shit" var lan filmde sadasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 danny glover "i'm too old for this shit" demezse olmaz. koskoca t1000 mahsun'un eline düştü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 bence mahsun filmde en sonunda bu cemaate girecek aga. demedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 mani said: danny glover "i'm too old for this shit" demezse olmaz. koskoca t1000 mahsun'un eline düştü ya. of lol, yazık ya. ama robert patrick hatırına gene seyrederim tv'de belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 xwhiplashx said: recep ivedikten froud u anlicaz sanki hey allam! ahahaha anlamamışsın zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 filmin parasını cemaat mi vermiş acaba direk, bizi aklayın iyi bi reklamımızı yapın diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 fragmanda kusuyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 mahsun'a biryerlerden oluk oluk para aktığı kesin. bu adam 10 sene evvel borç batağındaydı. sonra yüksek bütçeli filmler çekmeye başladı bir anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 fragman iyide madem bu kadar parayla film yapıyor daha iyi türk oyuncular seç be adam.gavur seçimleri süper olmuş ama türk oyunculardan haluk dışında diğerlerinden cacık olmaz gibi gözüküyor. bide bu adam sarı sarı şarkısını yaptığı zamanlarda tvlere çıkıp param yok ula demiyormuydu ya bir anda bu para nerden geldi bu adama.önceki 2 filmlerine yüksek bütçeyle yapılmış filmlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Şaka maka fragman baya iyi gözüküyor.Ulan şaşırtmadı desem yalan söylerim,hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar