Baluu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Dün eniştemin bilgisayarına bulaşan zımbırtı artık bende. Foto :D diiip www.photoclickerr.com felan diye bi link atıyor herkese. Pc'de Eset Smart Security var, hiç bişi bulamadı. Microsoft'un Malicious Software Removel Tool'u da search yapmayı bitirmek üzere ama şimdilik o da bir şey bulmadı. Nasıl kurtulucam bu illetten yardım :)
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bana da attın. virüs diye açmadım ben. çok cin bi virüs yannız
xaty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Tıklamayın arkadaşım şöyle şeylere, bana da birisi attı bugün. edit: Senden gelmişti hatta :D
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Ya başka birinden gelse ben de açmazdım. Eniştem harbi tam aynı diyalogla zaman zaman yiğenimin fotolarına link veriyor, öyle olduğu için gaflete düştüm :)
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 engelliyodum nerdeyse lan :D spam'a bağlamıştın sonra durdu:D
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 PrudenT said: combofix kesinlikle iş görüyor
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ya bi site buldum soruyu bilirsen kontor veriyolar.. soru cok kolay...ben kazandım herkese söluyom.. sitenin adresi bu *** tıkla buna sende kazan.. *** by :D
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 combofix kesinlikle cozum mudur buna? arkadasima bulasti. norton antivirusunu kapatamiyor combofixi calistirabilmek icin :/
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 msncleaner diye bişi vardı.. bi sürü kıza bulaşıyor. durup dururken "kilo veriyorum, şu kadar kilo verdim" mesajları geliyordu bi ara.. saçma işte..
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 oh, shit man! is this your picture????? i can't believe that you are!!!!! F*ck ladyboy!!! click it... gibi bir kaç tane böylelerindende vardı. ilk gördüümde pırstım aha fotoğrafım bi yerlerde diye sonradan elimi mouseden çektim allaha şükür. :D
dory Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 once avg ile scanliyosun sonra kasperle scanliyosun sonra spybot - search&destroy diye bi program var onunla scan yapiyosun ve scanscane herseyi temizliyo bu 3ü. combofix'in calismadigi bi donem var pcimde mahfolmustum, dvdromum bozuk ve format da atamıyodum. bu 3lü ile hayatim normale dondu. tavsiye ederim. test edildi onaylandi.
varlok Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 kesin çözüm için malwarebytes anti-malware.
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 cin girmiş bi camiye git telefondan msne gir sonra telefonu hocaya üflet geçer
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 up Abi allah aşkına kız arkadaşmın bilgisayarındaki sorun bu sorun işte. topikte şimdiye kdar verilen her programı yükledim tarattım olmadı msn şifresini falan da değiştirttim. yok hala geliyo mesajlar
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 abi açıklasan sebepleriyle sonuçlarıyla
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 http://www.sophos.com/support/disinfection/w32apology.html şunu denesene bi
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 sys restore adı üstünde systemı restore eder.. eski haline getirir. virüs paso geri gelir. kapatıp silin.. geri gelmesin http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=system+restore misal 17.sinde de yazıyiii
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Admin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 yukarda yazılmış ama denedinmi bilmiyorum combofixi kur sorun kalacagını zannetmiyorum, olurki kaldı programın logunu forumlarına koy yardım eden cıkıyor.
Öne çıkan mesajlar