eldar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Evet ama mevcut şartlarda, mevcut maaşla çalışacak 20 insan bulabilirsen tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 dasaa +bin ulan fotolara bakiorum nerde olay var hepsi şilili alla alla bu iste bi bi iş var diodum :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 razzRaziel said: http://i48.tinypic.com/2dt8vh2.jpg Cuk oturmuş bu. Harbi aquila nın dediği gibi birde 3 lü çektirselermiş efsane olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimaci Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Bobiler mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 eldar said: Evet ama mevcut şartlarda, mevcut maaşla çalışacak 20 insan bulabilirsen tabi. abi az maaş alıp kötü şartlarda çalışıyorlar diye kalitesiz haber yapmaları gerekmez ki, hele kalitesizden de öte, leş bi habercilik anlayışına sahip olmaları hiç gerekmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Yanlız bence bu iyi bir haber. Bir tenis maçında meşale yakılıp karşı tirbünlere atılması ciddi bir haber hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ama bildiğin hatalı, yanlış bir haber.. atılan meşale yok, haber yanlış, bilgiler eksik.. neye göre iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Abi fotoğraflar zaten başlı başına haber. Şili tribünü veya Türkiye tribünü olması çok önemli değil. Bir tenis maçında bu şekilde bir görüntü olması bence bir haberdir. Düşünsene mesela Wimbledonu. Seyirci gık dese alman mürebbiye kılıklı bi saha hakemi hemen gider yapar herkes süt dökmüş kediye döner. Burada on kere uyarılmış seyirci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 abi of ahahhah başlığa gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 haber ağır hatalıymış ya: http://www.tenishaber.com/haber.php?haber_id=1972 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 dedik hatalı diye, inanmadı bazıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 hayır hatalı değil sonuçta rerörerö topak benim ya ölümüne savunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bilardo diyosunuzda, bilinçli bilardo seyircimiz var. snooker sessiz sayılmaz, roniğ roniğ diye bağırıyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 come on ronnie! diye bağırmayacaksan olmaz zaten o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 40 tane tenis cahili atlamış, çok güzel. :) hayatınızda en son izlediğiniz tenis maçı nadal-federer'in oynadığı son tenis maçı - veya agassi sampras falan - gelmiş, burada bıkbık ötüyorsunuz. 20 tane erkek tenisçi say desem aktif tenisçiler arasında hiçbiriniz sayamazsınız, bu maçı da gecenin 3'ünde izleyen birkaç kişiden fazla ya vardır ya yoktur. avustralya açık'ın ne zaman başladığını bile bilmiyordunuz hiçbiriniz, bu haberde gördünüz, sonra da heyecanlı heyecanlı üstüne atladınız. zaten kendimizi aşağılamaya da çok meraklıyız, iyi oldu, eğlence çıktı. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 tennis pro incomiiing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 KAÇIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 tenis izlenir mi lan, top bi saga bi sola gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bayanlarınki izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Arkadaşlar en önemli noktayı kaçırıyorsunuz. Bu adamlar Türk değil, olsa olsa Türkçe öğrenmiş Şilililer. Gerçek Türk olsalardı "TENİS EUROSPORTTA İZLENİR" pankartı açarlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Or1on said: 40 tane tenis cahili atlamış, çok güzel. :) hayatınızda en son izlediğiniz tenis maçı nadal-federer'in oynadığı son tenis maçı - veya agassi sampras falan - gelmiş, burada bıkbık ötüyorsunuz. 20 tane erkek tenisçi say desem aktif tenisçiler arasında hiçbiriniz sayamazsınız, bu maçı da gecenin 3'ünde izleyen birkaç kişiden fazla ya vardır ya yoktur. avustralya açık'ın ne zaman başladığını bile bilmiyordunuz hiçbiriniz, bu haberde gördünüz, sonra da heyecanlı heyecanlı üstüne atladınız. zaten kendimizi aşağılamaya da çok meraklıyız, iyi oldu, eğlence çıktı. :p pro olmayanlar ya da seyretmeyenler bir sussun bakayım, ben bir kere oynamıştım, bir kaç maç ta seyrettim, dağılın şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 he, bunu bekliyordum tam da. böyle bir habere 7 sayfada 40 kişi olumsuz, aşağılıyıcı yorumlar döşüyorsa benim onları yazmama da gocunmayacaksınız. tenisi ne birkaç kere seyrettim, ne de birkaç kez oynadım. oynamakla alakası yok zaten bunun, hobi olarak oynarım, iddialı değilim "süper oynarım" demiyorum. ama işin seyretme kısmına gelince "birkaç maç seyredip burada ayar vermeye çalışan tip" de değilim, buna da emin olun. isterseniz, gelmiş burada elitlik yapıyor, artistlik yapıyor, ayar vermeye çalışıyor vs. deyin, ama konu öyle bir noktaya gelmiş ki, mütevazilik falan yapılacak zaman değil. çok iyi takip ediyorum, çok da fazla tenis maçı seyrediyorum - grand slamlerde her gün 3-5 maç, geri kalan zamanlarda da her gün ortalama 1 maç diyeyim - dolayısıyla burada gelip o tarz bir yorum yazmakta da herhangi bir sakınca görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Or1on said: he, bunu bekliyordum tam da. böyle bir habere 7 sayfada 40 kişi olumsuz, aşağılıyıcı yorumlar döşüyorsa benim onları yazmama da gocunmayacaksınız. tenisi ne birkaç kere seyrettim, ne de birkaç kez oynadım. oynamakla alakası yok zaten bunun, hobi olarak oynarım, iddialı değilim "süper oynarım" demiyorum. ama işin seyretme kısmına gelince "birkaç maç seyredip burada ayar vermeye çalışan tip" de değilim, buna da emin olun. isterseniz, gelmiş burada elitlik yapıyor, artistlik yapıyor, ayar vermeye çalışıyor vs. deyin, ama konu öyle bir noktaya gelmiş ki, mütevazilik falan yapılacak zaman değil. çok iyi takip ediyorum, çok da fazla tenis maçı seyrediyorum - grand slamlerde her gün 3-5 maç, geri kalan zamanlarda da her gün ortalama 1 maç diyeyim - dolayısıyla burada gelip o tarz bir yorum yazmakta da herhangi bir sakınca görmedim. BEN SAKSI DEILIM BANA SORACAKSINIZ 6 YASIMDAN BERI TENIS IZLIYORRUM TENNIS MARKA SORTUM DA WAR KENARI YIRTMACLI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAAAAAAYYYY LAAAYYYY ORIIIOOOOOOOON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ORION ORTAYA UCLU CEKTIR PATIYE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar