barbu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 anlamazsın sabunluydu dememis kimse hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 calimero güzel yazmış.. mesela calimero nedir bilmiyorsan birisi calimero hakkımı yediler temalı bişi yazdığında altına "ama haksızlık bu öyle değil miiiii" dediğinde mal mal bakarsın. bu komik olmadığı anlamına gelmez. sadece o konudaki bilgi eksikliğinden olayı kaçırdığını gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 @barnacle yaşayanlar ve takılanlar dedim zaten. elbette dediğimiz gibi herkes bir şey yakalar ya elbet umut sarıkaya dan. ama işte yakalama oranı değişir. ben yakalayamıyorum diyen arkadaşlar da sürekli takipçisi değildir, birkaç(10-20-50 neyse) karikatür okuyup sevmemişlerdir. öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 mclovin said: bu adamı anlamıyorsan 90larda türkiyede yaşamamış olman gerek bence. İlk sayfaya baktım ve buna katılıyorum. edit: illa gülmek değilde "hiaa güzel tespit" falan diyebilmek için en azından dışarı çıkıp adamın anlattığı şeylerle karşılaşmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 http://yigitozgur.net/galeri/albums/arsiv/normal_0009.jpg ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 arkadaşım benim topicten araklayıp araklayıp postlamayın karikatürleri sdsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ahahah topiğime mesaj atanlara laf yok!!! topiğim topiğini döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Buna nasıl gülünemediğini anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 dreagloth said: Buna nasıl gülünemediğini anlamıyorum. Misal ben Sakarya'da büyüdüm. Orta 1'deyken okulun hemen dışındaki yeşillik alanda öğle tatillerinde maç yapardık. Sonra bizim okula yakın ilköğretim okulundan küçücük veletler gelip "çıkın lan sahadan!" (vs bilimum küfürler) dediklerinde paşa paşa çıktığımızı biliyoruz. (Uzaktaki genç irilerini görüp) not : anadolu lisesindeydim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Gülmedin mi yani buna şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 aynısını yaşamışım gülmem mi? anırdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Beni quote layıp yazdığın için bana cevap veriyorsun sandım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ha yok destekleme manasında quote'lamıştım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 umut sarıkayaya anırarark gülmüyosanız, sizde bi sorun vardır. başka yerde aramayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bolca balık ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 dreagloth said: Buna nasıl gülünemediğini anlamıyorum. ahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 aytek'e ölürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ayteke ölürsün ama umut sarıkaya seri karakter yaratmada o kadar başarılı değil. kendi de diyo zaten. tek karelik, tespit adamları yaratıyo hep onlar çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 umut sarıkayanın sosyal tespitine geçmediyseniz akşama ona geçelim. akşam boşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 çemçük ağızlılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ohş sayfa başı olunca pek anlamsız oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bi de benim gördüğüm kadarıyla "benim de söyleceklerim var" bölümün çoğunu okumuyosunuz, çok şey kaybediyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 fede çok haklı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Umut sarikaya karikaturlerinde soyle bir sey var. Okuyunca lan ben bunun aynisini yasamistim diyecegin seyler hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 fede said: umut sarıkayaya anırarark gülmüyosanız, sizde bi sorun vardır. başka yerde aramayın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar