nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Azmodai said: 3. film reboot olmuyor. belirteyim. Ben anlamadım. IMDB'de sadece Ghostbusters 3 (2012) yazıyo =/ Reboot olmuyorsa bu ne? Yani bilmiyor olabilirim ya da reboot kavramını yanlış anlamış olabilirim. Laf sokmak için değil anlamak için soruyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 reboot zaten hic olmuyo, remake oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 nileppezdel said: Azmodai said: 3. film reboot olmuyor. belirteyim. Ben anlamadım. IMDB'de sadece Ghostbusters 3 (2012) yazıyo =/ Reboot olmuyorsa bu ne? Yani bilmiyor olabilirim ya da reboot kavramını yanlış anlamış olabilirim. Laf sokmak için değil anlamak için soruyorum :So kavram daha önce çekilen bir filmin yeniden çekilmesi. Mesela Batman. Farklı yönetmen, farklı yorumlama, farklı senaryo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 off eski batman filmleri sanirim en kotu remake ornekleri. aslinda onlara da remake demek dogru olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 remake denmez iste, reboot daha bi hos gibi. Remake dedigin anca dotada olur kankaci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 multitrack epikmiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bi film hem 3. hem de reboot nası olabilir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Şimdi Ghostbusters 3'ü aynı kadro aynı yönetmen ve aynı konu/snearyo ile tekrar çekiyorlarsa bu reboot değil remake olur di mi? Kafamı karıştırmayın abi reboot alakasız tiplerin oynaması yönetmesi değil mi? Adamlar veteran kadroyu getirmiş böyle reboot mu olur? =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 hayır serinin 3. filmi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Ha 3. film hiç çekilmedi.. Ben neden küçükken GB3 izlediğimi hatırlıyorum ya? =( CHILDHOOD MEMORY FAIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bu cuma izleyelim. çabuk yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 "Bill Murray" said: I’ll come back in Ghostbusters III only if I get to be a ghost. I said to them, ‘I’ll do it if you kill me off in the first reel.’ So now they are going to have me as a ghost in the film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 nileppezdel said: Şimdi Ghostbusters 3'ü aynı kadro aynı yönetmen ve aynı konu/snearyo ile tekrar çekiyorlarsa bu reboot değil remake olur di mi? Kafamı karıştırmayın abi reboot alakasız tiplerin oynaması yönetmesi değil mi? Adamlar veteran kadroyu getirmiş böyle reboot mu olur? =/ :( fa-il Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 nileppezdel topacı süper karıştırmışsın tebrikler :P şimdi seriyi mi baştan çekecekler yoksa 3. film mi geliyo yoksa 3. filmi mi baştan çekecekler yoksa hepimiz hayaletmiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 3.film geliyor. 3.film diye bir şey yoktu zaten yeni bu 3. film. normalde seri 2 filmlik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Bill Murray'in dediği doğruysa kötü olmuş ya. Onun takımda kanlı canlı olmasını çok isterdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 doğru, hayalet olucak bill murray:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 eliza dushku ve anna faris'i seviyorum, umarım olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 oha iyiymis de. 3D cekemem ya hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Ya neden 3D? Ne bu aşk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 nefret ediyorum şu 3D olayından. her şey 3D olmaz ki abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 3D sinematogrifiyi öldürüyor resmen. Avatar'ın başarısını her çıkan 3D rezaletinden sonra daha iyi anlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 moda iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Kimse 3D sevmiyor ee bu firmalar niye hala 3D film yapalım diye tonla para harcıyorlar. Kim bu 3D'yi sevenler!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 imax varken mis gibi cameron'ın ultimate egosu yüzünden 3d ızdırabı çekiyo bu dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar