xaty Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Monopoly Türkiye versiyonu çıkaracakmış ve hangi şehirlerin olacağını oylamaya sunmuşlar. Günde 3 farklı şehire oy verebiliyorsunuz ve her 1000. kişi Monopoly Türkiye kazanacakmış. Aşağıdaki adrese gidip üye olup oylarınızı kullanabilirsiniz: http://www.turkiyeoyveriyor.com/ Tüm oylarımı Eskişehir'e vermek istesem de 3 oy hakkımı da kullanabilmek için farklı şehirleri de oyladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 /summon Mayhem ödül var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 açılamıyor site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 evet, açılmasında bir sorun var. arada düzgün açılıyor, arada açılamıyor. şu an ki oylamaya göre seçilmiş şehirler ve renkleri şu şekilde; (yanlarındakiler aldıkları oy oranı) oylama 40 gün sonra bitecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Abi ilk 4 şehir tamam da ilk 6 da en azından bence bursa ve antalya olmalıydı uşak ve konya değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Önümüzdeki günlerde Eskişehir'e vereceğim oyların yanında Antalya, Trabzon, Malatya, Bursa, Çanakkale oylamayı düşünüyorum. Yükselmeleri lazım bence de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 verdim sonunda sıralama için de daha 40 gün var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bartına verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 4chane verdim birkaç saate kastamonuyu 1. görürseniz şaşırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 izmir, istanbulu geçerse hasbro yu bombalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 adam pasif spammer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 4chan e verin BATMAN ı birinci yapsınlar. evet caps on yazdım. o derece bi patlama olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ahaha lan bunun bir de dünya şehirleri versiyonu için vardı oylama. elemanlar yaptıkları siteyle oy vermeyi 10ar 10ar ve kolay bir şekilde yaptırıyolardı. istanbul açık ara fark açınca anlaşılmasın diye siteyi kapattıydılar bak o geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 şaka lan vermedim ben 4chane. ama dengesiz biri fwlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 link plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ya bu arada izmir sarı falan olsun ya oyunun en sağlam yerleri orası. mavi olursa alamıcaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 yani bir uşaktan daha mi kötü olsun izmir? çok kasınca kelime oyunu yapmış gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 http://www.simcitytr.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3180 hah, tabi site çoktan tırt oldu eski baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 izmir lacivert olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 o değil de en kıyak yer turuncudur, pro monopolyciler bilir eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Arkadaşlar şimdi konuştum yetkililerle; İzmirlilerden gelen yoğun şikayet üzerine İzmir kendi başına bir ülke olacakmış, Monopoly İzmir çıkacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 4chan ve kastamonu plz diyabakır batman değil ama kastamonu lüffen çorum 2. kocaeli 3. büyük yer olsun hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 edirneyede verin oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bursanın ilk 5te yer alması gerek bence bende kullandım oyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 gerçekten isterseniz 4chande konulu bir çalışma yaparak insanlara oy kullandırtabiliriz sanırım. Çorumu ilk 3e soksak yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar