Bella Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 şimdi kısa va öz kimseyi yormadan fikir danışayım. son sınıftayım 3 dersim kritik gerisini hallederim. her zaman çok az çalışarak ve derslere gitmeden dersleri geçen bi insan oldum hem de yüksek notlarla.hayatımda ilk defa çalışıyorum ama anlamıyorum bir dersi,sinirim bozuluyor. vizesi de 28.gerçi yine derslere girmedim. şimdi not ortalamamı düşürmek istemiyorum bu dönem hiç okula gitmedim vize notlarım biraz düşük. 8 bütüm var şuan.ve masterımı yurtdışında yapmayı planlıyorum. evet,inanılmaz ikilemdeyim acaba 1 dönem uzatıp ortlamamı yükseltsem mi yoksa kasıp bütlerde verip düşük ortalamayla mı mezun olsam? bi yandan 1 dönemden nolcak diyorum bir yandan da vicdanım izin vermiyor.kafayı yicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 YÜHSEK YAPACAM ULAN diyosan uzatmalısın kesinlikle. ben olsam öyle yapardım yani. 6 ay atıcak en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Okul özel değilse uzat bence. Ben bana kalsa sabancıda 10 sene okurum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Yurt dışında iyi bir okulda master yapmak istiyorsan mezuniyet ortalamanın baya iyi olması lazım. En az 3.50 isterler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 nileppezdel said: Okul özel değilse uzat bence. Ben bana kalsa sabancıda 10 sene okurum mesela mesajın içindeki çelişki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ortalamaya bagli 3.5 sa ortalaman uzatmaya gerek yok tabi ama degilse uzatmalisin almazlar vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 maddi sorunlar yoksa, manevi çeşitli çekincelerin yoksa dönem uzatmakla hiç bir şey kaybetmeyeceksin. az bi ders kalırsa, o arada düzgün bir denetim firmasında uzun vadeli bir stajda yapabilirsin. gayet iyi bir deneyim olur. hiç kendini kasıp, heba ettiğine değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 bütlerle zaten olmaz o iş birincisi. ikincisi de uzat ortalamanı düzelt. hem dinlenmiş, hem yüksek lisans işlerini araştırmış olursun. ha şöyle birşey var çoğu yerde 2. donem zart diye yükseğe başlıyamıyorsun eylülü beklemen gerekir 1 sene kaybın olur o ayrı. ama başka bir olanak var o da yüksek yapıcağın ülkeye gider 2. donem oranın 4-5 ay dilini öğrenirsin (gideceğin ülke hangisiyse) sonuc itibariyle avrupa da olsa, ingilizce yetmeyebiliyor. ha amerikaysa zaten geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Uzat kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 başvurularını yaptın mı yurtdışına? yaptıysan gerçi sorar mıydın bilmiyorum ya. yaptıysan tabii ki geç devam et. yapmadıysan büte yüklenebildiğin kadar yüklen, çok düşürüyosa yine de uzatabilirsin, çok bi kayıp olmaz o. ama bi şansını zorla bence, sonra çalışsam belki olurdu ki demeyesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 devlet üniversitesindeyim. maddi sorunum da yok. zaten 2.dönem bu bezgin bekir halimden kurtulup fırtınalar estirmeyi planlıyorum ilk dönem biraz ailevi sorunlarım vardı canım sıkkındı hiçbir vizeye çalışmadım. bitince de staja başlamayı düşünüyorum işte denetim firması falan süper olur dönem bitince de giderim.ingiltere düşünüyorum. aslında 1 dönem uzatmaya çok yakınım ama vicdanım kemiriyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 vicdan olayına da uzun vadeli bakmak gerekiyor. 50-60 yaşına geldiğin zaman mezun olduğun yılı bile hatırlamakta zorluk çekeceksin. sadece geçirdiğin acı tatlı zaman kalacak. böyle kasarsan da çok tatlı geçmez zaten. takma sene uzatmak konusunda vicdanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Ya sen çalış yine sınavına. Tatmin etmesse dersi bida alırsın. Olmuyo mu sizde öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 olmuyor,dc ile kalmam lazım cc olsa alamıyorum birdaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Ortalamanın masterına yapacağı katkı ile bir dönemlik kaybının ederini kıyaslamayı en rahat ve doğru sen yaparsın. Biz yorumcuların sana sağlıklı şekilde yardım edebilmesi için masterda istediğin okullardan, ailevi ve ekonomik durumuna, fiziksel ve ruhsal halinden ev arkadaşı bulma potansiyeline kadar tonla veri lazım bizlere. Boşversene ya ne verisi, uzat gitsin rahat et azcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Bella said: olmuyor,dc ile kalmam lazım cc olsa alamıyorum birdaha. kötüymüş. bizde AB dersi alıp AA yapan öküzler bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Master başvurularını yapmak lazım şubat sonuna kadar yalnız. Dikkat et deadline lara. Ben de başvuracağım bu ay ordan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ya ilk sene dil eğitimi düşünüyorum zaten rusça. bir senem direkt kayıp. sonra master.o yüzden bu sene başvuru yapmıyorum. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Khelben said: nileppezdel said: Okul özel değilse uzat bence. Ben bana kalsa sabancıda 10 sene okurum mesela mesajın içindeki çelişki? İşte özel ve anneme para giriyor. O yüzden hemen mezun olmam lazım. Beleş olsa mezun olmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Hayatımda alıntı yapmayı bu kadar istememiştim ya, lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Derslere devam etseydin keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Yurtdışında master istiyorsan dönem uzatıp alttan yükseltmeye falanda ders almak suretiyle ortalamanı yükseltmeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 yarım dönem uzatmaya değer bence . hayallerinin peşinden git ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Uzat okulu.Sonra uzatmadım diye yanma.Denemeden bilemezsin pişman olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Bella said: masterımı yurtdışında yapmayı planlıyorum. Bence direk ailenle konuş bu konuyu sonuçta (öyle varsayıyorum) gereken gerek maddi gerekse manevi desteği onlardan alıcaksın.. Eğer ki sorun değil kuşum sen nasıl istersen derlerse, 1 dönem hiiç mi hiç sorun deil kesinlikle. :) yükseltirim diyorsan değer 1 dönem uzatmaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar