Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hem Hamile Hem de Bakire!

xieon

Öne çıkan mesajlar

Alexi_Septimus said:

xieon said:

Baba S.T’nin savcıya verdiği bilgide, yaklaşık 5 ay önce eşiyle ilişkiye girdikten sonra spermini sildiği bezi banyoya attığını, kızının da banyoda bu bezi yanlışlıkla kullanarak hamile kalmış olabileceğini söylediği öğrenildi.

Cool story bro.

+1

sdffdgsasd savcı da "aaa, olur böyle şeyler, öğle tatili de başlamak üzere, oldu o zaman, ggkkthxbye" demiş buna falan.

şimdi sapık ilan etmek gibi olmasın da, cidden daha önce de söylendiği gibi spermler dışarı çıktıklarında lab ortamı dışında en fazla 1 saat canlı kalabiliyorlar diye biliyorum ben de, hiç mi adli tıp yok lan bu ülkede :p
Sosyal ağlarda paylaş

Law said:

xieon said:

abi onu ben de düşündüm de kız bakire! belki zar esnektir bazı durumlarda yırtılması zor oluyor fakat o durumdayken hamile kalınabiliniyor mu bilemiyorum

Evet kalınabiliyor. Hatta bazı kadınların doğumda zarları yırtılır. Mesela kızınız bakie çıkmadı bizde vurduk deyu düşünen sığırlar, aslında esnek zarların varlığından bir haber oluyor. Ama yine doktor muayenesi ile cinsel ilişki yaşamış mı yaşamamış anlaşılabilir.

http://www.mumcu.com/html/article.php?sid=347

Kızlık zarı bozulmadan hamile kalınabilir mi ?
Evet. Kızlık zarı gebeliğe karşı koruma sağlamaz. Kızlık zarı sağlamken (elastik ya da dışarı boşalma) spermler içeri girebilir ve dış gebelik de dahil olmak üzere hamilelik oluşabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Alexi_Septimus said:

xieon said:

Baba S.T’nin savcıya verdiği bilgide, yaklaşık 5 ay önce eşiyle ilişkiye girdikten sonra spermini sildiği bezi banyoya attığını, kızının da banyoda bu bezi yanlışlıkla kullanarak hamile kalmış olabileceğini söylediği öğrenildi.

Cool story bro.

kinayeli resim eksiği var.
http://cdn1.knowyourmeme.com/i/3374/original/Cool_story_bro_.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Sylian said:

xieon said:

Aklıma kötü kedi şerafettin geldi ya o da bu şekilde ortaya çıkmıştı di mi =P

Şaka maka yazık yani kızına adam tecavüz etmiş gayet hapse atılması lazım bence.

(tu)

Sosyal ağlarda paylaş

-007- said:

var böyle vakalar, bakımsız havuzdan hamile kalma olayı da var.

kaynak?
nasi oluyo ki o?

benim bildigim kadariyla 2-3 dakka yasayabiliyo sperm suda.
klor vs. falan da varsa 2-3 saniyede ölür.
öyle okumustum bi yerde yani, tip okuyan sensin ama tip mantigina da biraz ters kaliyo bu sanki bahsettigim sebeplerden dolayi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...