aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 reboot degil ki, amazing spiderman, digerleri wtfisthisshit spidermandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 trailer müthiş olmuş. aksiyon sahneleri etkileyici. gelse de izlesek. bi de en iyi karakter deadpool'dur, onun da filmini görmek istiyorum. ryan reynolds gitti şebek gibi green lantern çekti. adamım gel marvella anlaş da bi deadpool görelim ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 aquiladan gercekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 2.yle 3. shitdi ama 1.si kötü değildi o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 bileğinden ağ üreten örümcek adam her türlü şit. doctor octopus'u ve green goblin'i oynayan aktörler bile yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Süper, süper, süper. Çizgiroman okuyucuları için yapılmış direk. Süper, süper, süper! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 sarışın olmamış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Nasıl? Nasıl Gwen'e laf atarsın? http://images.wikia.com/potcoplayers/images/f/f0/Banhammer_2.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 gwen mi o? ben mary jane'i sarışın yaptılar sanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 reyou said: spawn dir en iyi karakter lan. dagilin. spawn filmini devam ettirmeyen kim varsa bende kirginim onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 gwen stacy'i gayet güzel yansıtmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 şu son trailer iyi geldi bak. lise yıllarıma döndürdü, açayım tekrar okuyayım en iyisi ultimate serisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 gidilir buna ya sevdim ben trailerı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 ben de sevdim spiderman de gözüme daha bir iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=FACDVEb81jo - http://www.youtube.com/watch?v=_9JfaSbymKg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 tuttuğunu kopardı maşallah ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 aaaaaaahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=TNmPxJ45-pg (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Cuce'nin yorumunu görmeden bişey diemedim ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Güzel olmuş ama lore kasıp eleştirirsen çok şey bulurum. Mesela Gwen Spider-man'in kim olduğunu bilmemeliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Ooo ilk trailerlara sinir olmuştum ama son trailer iyi gaza getirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mortis said: Cuce'nin yorumunu görmeden bişey diemedim ehehe Ben trailer izlemiyom abi filmin cıkmsını bklermen lazım öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Son trailer iyi duruyor. Birde şu topicin ismini the amazing spider man yapsanıza. öyle reboot yazcağına tam adı olsun filmin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Bu sefer kotarmışlar gibi duruyor spiderman'i ama bir Willem Dafoe'nun eksikliği her zaman hissedilecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar