EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Sabit hattın kullanılması zorunluluğunun kaldırılarak yalın ADSL'e geçilmesinde fiyat sürprizi... Her bir port için kota fark etmeksizin 21,8 TL bağlantı ücreti ve 19,3 TL Yalın ADSL erişim ücreti alınacak. kaynaklar http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/13425953.asp?gid=229 http://www.haber7.com/haber/20100111/Yalin-ADSL-hayallerine-ekstra-ucretlendirme.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Kacis yokki. Goruyosunuz iste ordan almassa burdan aliyor adam parasini. Bilmeyen kaldimi "Telekoma kafam girsin" deyimini, neredeyse tarihe gececek atasozu niyetine ama tinlamiyor adamlar. O yuzden farkli altyapilar yayginlasmadigi surece millet olarak yolunmaya mahkumuz maalesef.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 öğrenciler yandı abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ben birşey anlamadım tam, şimdi benim faturama ek ücret mi gelecek? bir seferlik mi hep mi? ne kadar biri yazabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 aente said: ben birşey anlamadım tam, şimdi benim faturama ek ücret mi gelecek? bir seferlik mi hep mi? ne kadar biri yazabilir mi? Yanlış anlamadıysam olay şu; "Ben telefon istemiyorum, bana sırf ADSL çekin" gibi bir şeyi Telekom kabul etmiyordu. Kabul etmeyip sana zorla ürün satma hakları da olmadığından, mahkemeye gidip uğraşanlar tek ADSL bağlatabiliyordu. Bu yöntem de gitgide yaygınlaşmış olacak ki, dolandırıcılığı baba mesleği edinmiş bu şerefsizler de "tek bağlarız ama ikisi bağlıymış gibi aynı parayı seve seve ödersiniz" şeklinde böyle bir olay çıkartmışlar artık. Yani mevcut aboneleri değil, telefonsuz ADSL bağlatmak isteyenleri ilgilendiriyor daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Yalnız limitsizler icin , hele hele büyük paketler icin güzel fiyatlar 8mbps sınırsız 65 felan gayet güzel. zaten suan 45 verioruz 1mbps'ye. Ha kotalılar icin sacma tabi. Bide benim bildigim kadarı ile de şuanki kullanıcılar etkilenmicek bundan. Eski usül devam edebilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 vergi filan yoktur bu fiyatlarda. indirim yapmadılar osnuçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 fiyatlar bu tablodaki gibi mi olacak yoksa üstüne ek ücret gelicek mi daha ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flashPlayer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bir an yalın adında bir firmanın adsl satışına başladığını düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 anladığım kadarıyla bu fiyatlar telekomun ISP lere satış tablosu. said: Yalın ADSL’de, Türk Telekom erişimi kullanacak olan servis sağlayıcıdan her bir port için kota fark etmeksizin 21,8 TL bağlantı ücreti ve 19,3 TL Yalın ADSL erişim ücreti alacak. yani bize ulaşacak fiyat daha yüksek olacak. ne anladım ben bu işten. şerefsizlik bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 sabit hattan aldıgı parayı resmen adsl ekliyor -.-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bağlantı ücreti nedir abi o bikereye mahsus bir olay değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 21.8 liralık Bağlantı Ücreti bir seferlik başta alınıyordur diye düşünüyorum, eğer öyleyse sorun yok telefonu kapattır gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Yaw yine de vergiler bindikten sonra buna digeriyle aynı duruma gelir , hatta kotalılar daha da pahalı olur eskisine göre gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 o diilde şimdi devleti dolandırıcılıkla suçlamaya giriyormu topic ? merak ettim sadece şikayet etse biri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 telekom özel artıkın. devlet yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 düşük bağlantılarda durum kötü duruyorda yükseklerde süper 4096 limitsiz 21,8 39,12 - 19,3 58,42 8192 limitsiz 21,8 48,08 - 19,3 67,32 16384 limitsiz 21,8 52,62 - 19,3 71,92 16k ya sadece 72milyon ödenecekse hemen bağlatayım ps: bu fiyatlar sanırım isplere dağıtım ücretleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 hiç sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Adamlar bizim altyapımızı kullanıyor diye para alıyorlar tamam da zaten dağıtıcı firmaların aldığı paranın bir kısmı telekoma gitmiyor mu? Ürün alırken iki kere para vermek gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 1 mb 4 gb kotalıya 35 lıra verıceme gıder turkcell'den paket alırım yenı kampanya yapmıslar .Hıc degılse dısardada kullanırım Ayda 39 TL’ye GENÇ VINN yanında 4GB internet paketiyle. Üstelik ilk 3 ay boyunca 4GB yerine 8GB internet, VINN’ına 500 SMS ve cebime 100 şarkı da Turkcell’den.. 24 ay taahhüt ver sen de VINN’la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 1mbit 4gb kotalı nedir ya,dünyada böyle bir tarife yoktur herhalde tr den başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 geçirmekte sınır tanımıyor adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 serjuhan said: Yalnız limitsizler icin , hele hele büyük paketler icin güzel fiyatlar 8mbps sınırsız 65 felan gayet güzel. zaten suan 45 verioruz 1mbps'ye. Ha kotalılar icin sacma tabi. Bide benim bildigim kadarı ile de şuanki kullanıcılar etkilenmicek bundan. Eski usül devam edebilecek. vergisiz falan sanırım ya da isp'ye giden fiyatlar bunlar zira 8mbit'e 89 lira veriyorum takır takır her ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 KAB LO NE TE GE ÇİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar