Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yalın ADSL dolandırıcılığı

EVIL_DeaD

Öne çıkan mesajlar

Sabit hattın kullanılması zorunluluğunun kaldırılarak yalın ADSL'e geçilmesinde fiyat sürprizi... Her bir port için kota fark etmeksizin 21,8 TL bağlantı ücreti ve 19,3 TL Yalın ADSL erişim ücreti alınacak.

kaynaklar

http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/13425953.asp?gid=229
http://www.haber7.com/haber/20100111/Yalin-ADSL-hayallerine-ekstra-ucretlendirme.php

Sosyal ağlarda paylaş

Kacis yokki.
Goruyosunuz iste ordan almassa burdan aliyor adam parasini.
Bilmeyen kaldimi "Telekoma kafam girsin" deyimini, neredeyse tarihe gececek atasozu niyetine ama tinlamiyor adamlar. O yuzden farkli altyapilar yayginlasmadigi surece millet olarak yolunmaya mahkumuz maalesef..
Sosyal ağlarda paylaş

aente said:

ben birşey anlamadım tam, şimdi benim faturama ek ücret mi gelecek? bir seferlik mi hep mi? ne kadar biri yazabilir mi?

Yanlış anlamadıysam olay şu;

"Ben telefon istemiyorum, bana sırf ADSL çekin" gibi bir şeyi Telekom kabul etmiyordu. Kabul etmeyip sana zorla ürün satma hakları da olmadığından, mahkemeye gidip uğraşanlar tek ADSL bağlatabiliyordu. Bu yöntem de gitgide yaygınlaşmış olacak ki, dolandırıcılığı baba mesleği edinmiş bu şerefsizler de "tek bağlarız ama ikisi bağlıymış gibi aynı parayı seve seve ödersiniz" şeklinde böyle bir olay çıkartmışlar artık.

Yani mevcut aboneleri değil, telefonsuz ADSL bağlatmak isteyenleri ilgilendiriyor daha çok.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız limitsizler icin , hele hele büyük paketler icin güzel fiyatlar 8mbps sınırsız 65 felan gayet güzel. zaten suan 45 verioruz 1mbps'ye. Ha kotalılar icin sacma tabi.

Bide benim bildigim kadarı ile de şuanki kullanıcılar etkilenmicek bundan. Eski usül devam edebilecek.
Sosyal ağlarda paylaş

anladığım kadarıyla bu fiyatlar telekomun ISP lere satış tablosu.

said:
Yalın ADSL’de, Türk Telekom erişimi kullanacak olan servis sağlayıcıdan her bir port için kota fark etmeksizin 21,8 TL bağlantı ücreti ve 19,3 TL Yalın ADSL erişim ücreti alacak.

yani bize ulaşacak fiyat daha yüksek olacak. ne anladım ben bu işten. şerefsizlik bariz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
düşük bağlantılarda durum kötü duruyorda yükseklerde süper
4096 limitsiz 21,8 39,12 - 19,3 58,42
8192 limitsiz 21,8 48,08 - 19,3 67,32
16384 limitsiz 21,8 52,62 - 19,3 71,92

16k ya sadece 72milyon ödenecekse hemen bağlatayım

ps: bu fiyatlar sanırım isplere dağıtım ücretleri
Sosyal ağlarda paylaş

1 mb 4 gb kotalıya 35 lıra verıceme gıder turkcell'den paket alırım yenı kampanya yapmıslar .Hıc degılse dısardada kullanırım

Ayda 39 TL’ye GENÇ VINN yanında 4GB internet paketiyle.

Üstelik ilk 3 ay boyunca 4GB yerine 8GB internet, VINN’ına 500 SMS ve cebime 100 şarkı da Turkcell’den..
24 ay taahhüt ver sen de VINN’la.
Sosyal ağlarda paylaş

serjuhan said:

Yalnız limitsizler icin , hele hele büyük paketler icin güzel fiyatlar 8mbps sınırsız 65 felan gayet güzel. zaten suan 45 verioruz 1mbps'ye. Ha kotalılar icin sacma tabi.

Bide benim bildigim kadarı ile de şuanki kullanıcılar etkilenmicek bundan. Eski usül devam edebilecek.

vergisiz falan sanırım ya da isp'ye giden fiyatlar bunlar zira 8mbit'e 89 lira veriyorum takır takır her ay
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...