Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Abi iki sigara markası arasında nası bi fark oluyo ki? Kokusu mudur, ağırlığı mıdır nedir, basmıyo kafam bu olaya alksjf
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 çok acayip bir sigara. onu biri yapmış, anlıyorum; fakat ne mantıkla piyasaya sürmüş? onu geçtim içeni var, içenini geçtim seveni var.
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Kojiroh said: Abi iki sigara markası arasında nası bi fark oluyo ki? Kokusu mudur, ağırlığı mıdır nedir, basmıyo kafam bu olaya alksjf abi şöyle düşün. pilava karabiber atarsan farklı, pul biber atarsan farklı tadı olur. onun gibi.
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Pul biber fazla yakışmaz bence mesela skdjhfs
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bence de yakışmaz ama yerim alternatif yoksa. ama başka biri sevip hep yiyebilir onu. böyle işte.
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 olayin asli su :) http://www.milliyet.com.tr/Ekonomi/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=11&ArticleID=1182211&Date=05.01.2010&b=Sigara%20sektoru%20karisti
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ve maliye hamlesini yapıyor: http://www.milliyet.com.tr/Ekonomi/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1183374&Date=08.01.2010&b=Maliyeden%20sigaraya%20yeni%20zam%20hazirligi&KategoriID=11 said: Maliye, 2010 yılı bütçesinde tütün ürünlerinden alınan ÖTV gelirini, 13 milyardan 16 milyar liraya çıkarmayı hedeflemişti. Yılın hemen başında yaptığı vergi artışıyla, bu gelire ulaşacağını hesaplamıştı. Ancak şimdi sigara firmalarının fiyatlarını sabit tutmaları nedeniyle 3 milyarlık gelir artışına ulaşamayacağı tahmin ediliyor. Bu nedenle Maliye"nin paket başına alacağı ÖTV"yi 45 kuruş daha artırarak 3 liraya çıkarabileceği belirtiliyor. paket başına sadece ötv 3 lira. daha ot bok vergileri de var. oha.
copry Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 fakirler de marlboro içebilecek kıyamet alameti sdf
Coder Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Yahu biri bana söylesin maliye nin sigara ve benzine zamndan başka bişeye yaradığını gören var mı ?
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mumu said: winston içen varsa kalmayacak ki artık marlboro 5.5 ken camela indirim istiyorum acilen. zamlara karşı duruyorum. JTI bunun altında kalmaz, kalmamalı.
gecko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 copry said: fakirler de marlboro içebilecek kıyamet alameti sdf "cemal" hala bir numara
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 rahatsiz said: ve maliye hamlesini yapıyor: http://www.milliyet.com.tr/Ekonomi/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1183374&Date=08.01.2010&b=Maliyeden%20sigaraya%20yeni%20zam%20hazirligi&KategoriID=11 said: Maliye, 2010 yılı bütçesinde tütün ürünlerinden alınan ÖTV gelirini, 13 milyardan 16 milyar liraya çıkarmayı hedeflemişti. Yılın hemen başında yaptığı vergi artışıyla, bu gelire ulaşacağını hesaplamıştı. Ancak şimdi sigara firmalarının fiyatlarını sabit tutmaları nedeniyle 3 milyarlık gelir artışına ulaşamayacağı tahmin ediliyor. Bu nedenle Maliye"nin paket başına alacağı ÖTV"yi 45 kuruş daha artırarak 3 liraya çıkarabileceği belirtiliyor. paket başına sadece ötv 3 lira. daha ot bok vergileri de var. oha. ahahah ben demiştim. "ALIN ULAN O ZAMAN, DEVLETTEN BÜYÜK MÜSÜNÜZ" zammı geliyor.
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 fede said: sonra filip bida indiriyomuş sonra bida ötv iki katına çıkıyomuş derken türkiye filipi batırıyomuş ne gülerim AHAHAHAH DASADSAADSA
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 kısa marlboro bulma sıkıntısı çeken var mı ? 4 yere birden sordum yoktu. 5. yerde marlboro special buldum 2 tane istedim, bakkal "yok vermem gelmiyor sigara" diye atarlandı. 1 taneyle yetindim.
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bu günün sabahına yine zam gelecekmis.devlet ezer zammı :/ lan bi sigaramız var onu da cok görüyolar ya.omg
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 fede said: sonra filip bida indiriyomuş sonra bida ötv iki katına çıkıyomuş derken türkiye filipi batırıyomuş ne gülerim AHAHAHAH adam geleceği biliyor gibi yanlız dfg
parvus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ben olsam tiryakileri hafife almazdım, bi anda 10 tl yapsınlar sigaraları akp gider bu sefer güme.
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Şu marlboro olmasa sigara içenlerin hali harap valla.
aente Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 yazıldı mı bilmiyorum da burda şöyle bir hibneliğe şahit oldum, bir sigara sorduk kız arkadaşımla 4 lira dedi, paketi uzattı adam, bizimki kalsın dedi çıktık marketten, didim nolii, dün başka yerde 3.25 e aldım zam gelmedi bunlar ittirmeye calısıyor dedi, hatta daha önce bir yerde 4.25 demişler falan. böyle de çapulcular var karışıklıktan faydalanıp ittirmeye çalışıyor yamyamlar.
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 bir daha zam gelemez çünkü sadece malbuş da indirim oldu, şimdi zam gelirse gene tüm sigaralara getirmeleri lazım.
Öne çıkan mesajlar