Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

7 Ocak Sigara İndirimi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

Abi iki sigara markası arasında nası bi fark oluyo ki? Kokusu mudur, ağırlığı mıdır nedir, basmıyo kafam bu olaya alksjf

abi şöyle düşün. pilava karabiber atarsan farklı, pul biber atarsan farklı tadı olur. onun gibi.
Mesaj tarihi:
ve maliye hamlesini yapıyor:

http://www.milliyet.com.tr/Ekonomi/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1183374&Date=08.01.2010&b=Maliyeden%20sigaraya%20yeni%20zam%20hazirligi&KategoriID=11

said:
Maliye, 2010 yılı bütçesinde tütün ürünlerinden alınan ÖTV gelirini, 13 milyardan 16 milyar liraya çıkarmayı hedeflemişti. Yılın hemen başında yaptığı vergi artışıyla, bu gelire ulaşacağını hesaplamıştı. Ancak şimdi sigara firmalarının fiyatlarını sabit tutmaları nedeniyle 3 milyarlık gelir artışına ulaşamayacağı tahmin ediliyor. Bu nedenle Maliye"nin paket başına alacağı ÖTV"yi 45 kuruş daha artırarak 3 liraya çıkarabileceği belirtiliyor.

paket başına sadece ötv 3 lira. daha ot bok vergileri de var. oha.
Mesaj tarihi:
rahatsiz said:

ve maliye hamlesini yapıyor:

http://www.milliyet.com.tr/Ekonomi/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1183374&Date=08.01.2010&b=Maliyeden%20sigaraya%20yeni%20zam%20hazirligi&KategoriID=11

said:
Maliye, 2010 yılı bütçesinde tütün ürünlerinden alınan ÖTV gelirini, 13 milyardan 16 milyar liraya çıkarmayı hedeflemişti. Yılın hemen başında yaptığı vergi artışıyla, bu gelire ulaşacağını hesaplamıştı. Ancak şimdi sigara firmalarının fiyatlarını sabit tutmaları nedeniyle 3 milyarlık gelir artışına ulaşamayacağı tahmin ediliyor. Bu nedenle Maliye"nin paket başına alacağı ÖTV"yi 45 kuruş daha artırarak 3 liraya çıkarabileceği belirtiliyor.

paket başına sadece ötv 3 lira. daha ot bok vergileri de var. oha.

ahahah ben demiştim. "ALIN ULAN O ZAMAN, DEVLETTEN BÜYÜK MÜSÜNÜZ" zammı geliyor.
Mesaj tarihi:
kısa marlboro bulma sıkıntısı çeken var mı ?
4 yere birden sordum yoktu.
5. yerde marlboro special buldum 2 tane istedim, bakkal "yok vermem gelmiyor sigara" diye atarlandı. 1 taneyle yetindim.
Mesaj tarihi:
fede said:

sonra filip bida indiriyomuş
sonra bida ötv iki katına çıkıyomuş derken türkiye filipi batırıyomuş ne gülerim AHAHAHAH

adam geleceği biliyor gibi yanlız dfg
Mesaj tarihi:
yazıldı mı bilmiyorum da burda şöyle bir hibneliğe şahit oldum, bir sigara sorduk kız arkadaşımla 4 lira dedi, paketi uzattı adam, bizimki kalsın dedi çıktık marketten, didim nolii, dün başka yerde 3.25 e aldım zam gelmedi bunlar ittirmeye calısıyor dedi, hatta daha önce bir yerde 4.25 demişler falan.

böyle de çapulcular var karışıklıktan faydalanıp ittirmeye çalışıyor yamyamlar.
  • Yeni Oluştur...