Lexius Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 sarılıp içten seni seviyorum demen ondan da gerçek içtenlikle bi tepki getirmezse.. sok gitsin ayrıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
affinitone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 emin oldum artık. değildim oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ben dedikten sonra mı oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konular istediğin zaman başlar,ama istediğin zaman bitiremezsin. nichole tenekelli affinitone said: tamam bu konu burda btsin. ben eminim herseyden sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Ne oldum değil ne olacağım demelisin. O yüzden topik devam etmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bence küfür edicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulgar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 selam affinitone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 küfür :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 gdfgsfa naptı da emin oldun lan çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 BİZ YAPTIK! EMİN DEĞİLDİ AMA OLDU BİZ YAPTIK BİZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paticik sayesinde bir çift daha ilişkisini düzene soktu ve mutlu ve mesut bir şekilde sevişmeye başladı. Tebrikler Paticik yine günü kurtardın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 burtonesk said: masaya vurmasını iste, vurursa seviyor. sesli güldüm abi ya offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 burtonesk said: masaya vurmasını iste, vurursa seviyor. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 burtonesk said: masaya vurmasını iste, vurursa seviyor. adam çok haklı, bu mesajla bu konu açıklanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
affinitone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 affinitone said: emin oldum artık. değildim oldum bence sen olmamışsın daha vaktin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 sırnaşsana kızım sevgiline forumlarda ne işin var tövbe tövbeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Kim bu topici açmak için buraya üye olur söyle hanginizsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Farklı ülkeler nereler? Süre ne kadar? Önceden ne kadardır birlikteydiniz? Yaşlarınız kaç? Soruların cevapları olsaydı çok net konuşabilirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Tenekeadam said: Uzak mesafe bir ilişkinin yürümesi için kızın şirin,erkeğin ferhat olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Rynza said: elini sağ bacağına at ZAAAAAA =)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ıhım ciddileşiyorum neyse vazgeçtim eminmiş artık. show must go on!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Rynza said: elini sağ bacağına at Verilmesi gerekn cewap verilmiş.Gerisi faso fiso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 bence oha abazalara bak dedi, elimdekinin kıymetini bileyim en iyisi dedi. elindekinin kıymetini bildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Üffff emin olamıyorrraaaaaam kafalarında uzaktan ilişki yürümez kuzum bırakın bu işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar