barnacle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 hahah adam kasmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 off buffy olsa gene ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 buffy tam bi ergen dizisiydi . ha buffy ya twilight . angel biraz daha düşünseldi o bakımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ahah çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 eheh sırf ayar veriyor edward'a :D çok eğlendim :D yapan da harbiden kasmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bu olayı blade den bekliyoduk ama buffy yapsa da olur^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Blade'den ben hala bekliyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 blade bir "can you blush?" çeksin cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Ahah kasmış adam. respect.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 blade urasmaz boyle bos islerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Edward ölmesin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Twilight günümüzün Buffy'i kim bafiledisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 tivilaytın oğlanın hakkı budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Ahahahaha başarılı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 gelmiş geçmiş en kötü film falan seçsinler ya şunu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Blade in bu işe bi el atması lazım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 blade'in bu yeto filmi görüp hemen yeni bi filmin çekimine başlaması lazım saffsda. I LOVE YOU BLADEEEEEEEEEEEEEEEEEE HUUU <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 aquila said: off buffy olsa gene ya. katılıyorum buna yaa.. Lisede bölük pörçük seyretmiştim cnbc-e'de. Oturdum baştan sona 7 sezonu yeni izledim bitti. Çok çok çok güzel bi dizi Buffy. Böyle twilight falan saçmalığıyla yaraşmayacak kadar. Konsept saçma, konular falan resmen çocuksu, karakterler uçuk falan ama dizide resmen bişi var böyle sarıyo. Hani baştan diziyi tüm saçmalığıyla ve dalga geçişleriyle kabul ettiğinizde, ciddi vampir dizisi değil de bu konseptlerle hafif dalga geçerek eğlenen geyik bi dizi olarak izlediğinizde çok sarıyo ya. Resmen son bölümü (ki daha bugün bitirdim) izledikten sonra bayağı üzüldüm. Ki böyle üzen bi Friends vardı beni. Prison Break da üzmüştü de allahtan son sezonu kötü gidiodu o sayede bu kadar sert olmamıştı. Bayağı başarılı dizi hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 abi dizi çocukluğumun dizisiydi ya. efektler filan çok iyi ilk bölümlerdeki. aşırı dandik canavarlar haha. ilk göz ağrısı buffy. willow vardı bi de of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 İlk 1-2 sezon zaten tam komediydi. Sarah aplaya dövüşmeyi falan da öğretmemişler dövüş sahneleri ayrı komedi oluyodu, efekt mefekt zaten haşa, ama sonradan bayağı gelişmişti hem dövüşler hem efektler falan. Bi de konusu karakterleri falan hep çok başarılı eğlenceliydi geyik olarak bakıldığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 o buffy mi dolaptan süt alan.. allahım ne güzel bir sırt o öyle ekranı okşadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 willow vardı, cok severdim onu. şimdi de çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Lisede buffy i izler ertesi gün kritiğini yapardık.Hey gidi günler hey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 cok kasmıs yapan. baya baya. helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar