Bone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 6 şıklı mini anketimiz, bilgisayar oyunlarını neden oynarsınız, hangi düşünceyle oynarsınız, oyundan ne beklersiniz? size en yakın şıkkı seçin (hiçbiri seçeneği yok, hiçbiri ise bile en yakın olanı seçin). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ego tatmin ediyorum yok gerçek hayatta başaramıyorum orda bişeyler yapıyorum yok çıks. yetersiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 sadece eğleniyorum seç o zaman dynun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 hayale dalıp kaybolmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 valla hepsinden biraz. rpg oynadığımda senaryosu güzel olsun hoş vakit geçirsin diye oynuyorum, çoğu zamanda ilk oynayışımda easy takılıyorum. strateji türü oyunlar oynuyorsam arkadaşlarla buluşup muhabbet ede ede oynarız maksat beraber olup birşeyler yapalım. mmo veya fps oynarken, biraz ego tatmini biraz mücadale birazda birşeyler başarmış olduğunu hissettirdiği için oynarım. yine fps veya strateji oynarken ilk başta olmasada 2. seferinde en zorda oynamaya çalışırım maksat kendimi sınamak. birşeyler katsın diye hiç oyun oynamadım şimdiye kadar, ama oynadığım her oyun zaten ben istemesemde birşeyler katıyor, tarihi oyunların büyük etkisi var tabi bunda. ee bazende saçma sapan oyunları sırf eğlenmek ve zaman geçirmek için oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 en birinci olmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 en iyisini yapıyorsun guden, oyunlardan oldukça zevk alıyormuşsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 çünkü gerçek hayata kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 sırf eğlenmek için ya. millet dışarı çıkıp arkadaşları gezip "deşarj" oluyor ya, ben de oyunlarla rahatlatıyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 FPS oynarken zaten damage olarak AI kendine torpil geçtiği için Normal üstü zorluğu pek seçmem, fakat oldschool FPS'lerde (Quake vs) mantıklı derecede kalan en yüksek zorluğu seçerim. RPG'lerde birden çok noktada save alır unuttuğum bir Quest yüzünden New Game yapmamaya çalışırım. Shoot'em Up yada Beat'em Up'larda amacım ya coin kullanmadan gidebileceğim en uzak noktaya gitmek yada en az coin atarak oyun bitirmektir. Spor yada dövüş oyunlarını pek oynamam ama pek sık seçilmeyenleri seçmek haz verir bana: Mesela FIFA'da Japonya yada G. Kore seçerim çoğu zaman, yada KOF'ları bayan karakterlerden oluşturduğum takımlarla oynarım vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 kişisel gelişimimi tamamlamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 abi eğleniyorumdan öte, yapçak daha iyi bişeyim olmadığı zamanlar oynuyorum ben. ki genelde yapacak daha iyi şeylerim olmuyo, sıkılarak oyun oynayan bi insanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 orjinallerini alip biriktirmek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ehuaehuae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 bu tarz bir soruda tek seçenek yetmiyor doğrusu. senaryo, mücadele, eğlence, öğrenme, düşünme, heyecan. çeşitli türler için de ayrı nedenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 zor bir anket, ama d şıkkı dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 sebepsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Dynun said: ego tatmin ediyorum yok gerçek hayatta başaramıyorum orda bişeyler yapıyorum yok çıks. yetersiz :P budur benimkide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Kafa dağıtmak, arkadaşlarımla bir arada olabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 film izleyip kitap okumamla aynı hikayesi yüzünden. yalnız hikayesi yüzünden oynuyor olmam easyde oynadığım anlamına gelmez o kötü olmuş bone abi. hatta bilerek hard'a falan oynuyorum iyi bir oyun buldum mu ki hemen bitmesin. kastirsin biraz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ders çalışmam gerektiği için oyun oynuyorum ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 evdeyken başka türlü zaman geçmiyor.msn facebuk+farmvile en fazla 20dk mı alıyor.geri kalan zaman çabuk geçsin diye açıyorum oyunumu.bakmısım 4 saat geçmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 gangsta ruhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 cunku oyun oynamak baya guzel bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 arada bi ortam şenlensin, grafik bakayım ağacı nası dizayn etmişler bakayım, ne biliyim ne kadar gerçekçi bakayım diye oynuyorum çoğu zaman. atmosfer olayı çok etkiliyor bende. sırf ona bakmak için oyun ındırdıgım oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar