razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 vivavale said: bugün neredeyse 10 büfeye sordum winston soft,cogu yok dedi.bahaneleri ise üretici firma zamı bekliyomus,lan ne kadar da b.ktan esnaf konyanın esnafı kar yapıcam diye ayak üstü yalan sölüyolar ya.omg 1 sigaraya 2 hayvan postu yerine 3 istenmesinden beri var bu taktik
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 vivavale said: bugün neredeyse 10 büfeye sordum winston soft,cogu yok dedi.bahaneleri ise üretici firma zamı bekliyomus,lan ne kadar da b.ktan esnaf konyanın esnafı kar yapıcam diye ayak üstü yalan sölüyolar ya.omgo doğru yalnız..geçen perşembe dağıtım yapılmadı çoğu yere
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 moriQ said: pall mall ın 5 lira oluşu ile an itibarıyla sigarayı bıraktım. bat indirim yapmadığı sürece içmeyeceğim. bilginize. nolur ic abi =(
fede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 abi bakkallar westleri saklamış zam gelmiyo diye.
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 1.5 ytl zam yapan zihniyeti kınıyorum zaten dışarıda içmek zorundayız birde bu çıktı sanırım sadece 1 paket içecem artık haftada
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Sam +1 zamı destekliyorum hatta 10-15 tl falan olsun kimse içemesin.
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Alkol e de böyle zam yaparlarsa ama sigaraya zam a iyi oldu diyen arkadaşlar alkole de evet der mi ?
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 alkole zam yapilamaz olay cikar ülkede cumhuriyet elden gidiyor diye
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Akhlaur said: Alkol e de böyle zam yaparlarsa ama sigaraya zam a iyi oldu diyen arkadaşlar alkole de evet der mi ? hayır demez, ben demem en azından =) alkol içen insanların bana sağlığım açısından bi zararı yok, ama ne yazık ki hergün yanımda en az 4-5 paket sigara bitiriliyor. Sigara içmeyen ve kokusundan bile çoğu zaman rahatsız olan bi insan olarak milletin keyfi için sağlığımın bu kadar mahvolması, onu geçtim, hergün eve geldiğimde leş gibi kokuyor olmam beni çok rahatsız ediyor. Bu zamn sayesinde en azından insanlar biraz daha az sigara içerlerde bende biraz daha az kokarım ve akciğerlerim biraz sağlıklı olur.
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Sigara özgürlüktür.Kapalı mekanlarda içmeyi yasakladılar tamam ama sırf insanları sigaradan uzaklaştırmak için böyle zam yapılmaz.İnsanların özgürlüğünü kısıtlamış oluyorsun bir yerde.Açık hava da sigara içene kimse karışamaz.Sağlık falan değil olay özgürlük. Yani bence.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 tamam özgürsün, sigara alabileceksin hala. mani olan mı var? :)
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bi içici olarak tabi sinir edici bi durum fakat bi yöndende bakınca insanın alım gücünü kısıtladıgı için bırakma olayları artıcak ona sevınıyorum
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Akhlaur said: Alkol e de böyle zam yaparlarsa ama sigaraya zam a iyi oldu diyen arkadaşlar alkole de evet der mi ?haftaya biraya zam geliyor
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 MasterHapLo said: winston a zam gelmedi dimi hala? geldi http://forum.paticik.com/read.php?13,4550286,page=8#msg-4557345 4,80
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 şurda zamları destekliyorum diyen vatandaşın yaş ortalaması da 14 falan sanırım. böyle en AYYYYYYYY SİGARAMIIIIIII AĞZIMA SÜRMEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM çağlarındalar ya ondan böyledir. görürüm 4 sene sonra "LEA MARLBORO 20 LİRA OLMUŞ LAĞN" diye ağlarken umarım.
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mumu said: şurda zamları destekliyorum diyen vatandaşın yaş ortalaması da 14 falan sanırım. böyle en AYYYYYYYY SİGARAMIIIIIII AĞZIMA SÜRMEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM çağlarındalar ya ondan böyledir. görürüm 4 sene sonra "LEA MARLBORO 20 LİRA OLMUŞ LAĞN" diye ağlarken umarım. Yaşım 14 değil artı bence zam az bile sdfsdf Benim bakkal ne güzel haber vermişti ama olmadı bak o yaw. en düşük sigara 6.5 diğerleri 9.5 olcak demişti. Ama 2. zam dalgasında ona benzer bişeyler olacakmış.
huun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 hakkaten ha geçen haber vardı şarapta vergiyi düşürmüşler. ne ayak lan bu hükümet? sigarasına zam gelen alemciler, aradaki farkı kapatabilmek için şaraba yönelecekler. peki rakı ne olacak? milli içkimiz aslan sütü, fransızlaşma politikalarına kurban mı gidecek? keşke amerikanlaşma politikaları ağırlıkta olsaydı. en azından viski gibi kısmen damak tadımıza daha uygun bir içkinin fiyatı düşerdi.
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ab den baski var. ya rakinin vergisini arttirin ya da sarabin viskinin vergisini dusurun diye. bi de sarabin anavatani anadolu. 300 cesit uzum var bu topraklqrda 250 ye yakini sarap yapilmaya uygun. sigaraya gelen zammin sagligimizi dusundukleri icin geldigi yalaniyla kendimizi kandirmayalim. bu arada biranin otv si sicti. ama efes kardan zarar ederek biraya zam yapmayacakmis.
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 31 lira asgari ücrete zam yapıldı. Onuda sigarayla geri aldılar asdas
copry Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 kaçak sigaranın tütünü kötü oluyo mu? gerçi paticik vergisiz sigara içmez ama =)
Öne çıkan mesajlar