Dreamcraft Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Blizzard çok bir açıklamayla diablo 3 ün 1 Eylül de çıkacağını açıkladı ! Oyunun afişinden başka görüntü vermeyen blizzard oyunu sürpriz olmasını istediklerini söyledi ! Yorum: AMAN ALLAHIM ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 hemen araştırma yapıyorum... photoshop olabilir çünkü gayet...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 öldürsen inanmam[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 1 Eylül 2008 de çıkıyomus hadi hayırlısı :D[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 hiç sanmıyorum aslında gerçek olduğuna... blizzardın sitesinde de hiçbirşey yazmıyor konuyla ilintili...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 bütün blizzard resmi sitelerini araştırdım yok böle bişi alla alla bu arkadas haberi nerden edinmi[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 yalanın allahı lan bu hehehe bi kere diablo 3 çıksa 3 olmaz ki o III olur ;)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ben blizzard'ın yerinde olsam haberi ve screenshotları önce kendi siteme ve bnet e koyardım.. gamespotta falan da yazmadığına göre faketir yani. EDIT: FAKE KARDEŞİM FAKEEEE SOL ALTTA PHOTOSHOPLA YAPILMIŞTIR BLIZZARD'LA İLGİSİ YOKTUR YAZIO[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 13 Temmuz 2004 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 abi adam kaynak göstermemiş bişi yapmamış... abi resmen "3" yazıyo zaten yalanı ordan belli[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 harbi 3 yazarmı lan ahahuae[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 hehehhehhee sol alt köşedeki yazıları sileydiniz bari :) ulan dümdüz fotoşoptur yazıo be ! :D insan biraz dikkat eder kekleyecekse de: )[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 13 Temmuz 2004 19:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 abi bu kaddddar sallama bir olay olamaz, blizzard ellerişnde yyapım aşamasında 3 önemli oyun varken bir oyun daha başlarlarmı? ayrıca hangi arkadaşımız blizzardın yukarıdaki gibi kalitesiz bir artworkü yayınlayacağına inanır. yavaş sallayın.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 dogmeat evet önemli bir nokta, blizzard north grubu firmadan ayrılmışken ve yapımına devam ettikleri oyunlar varken böyle bir işe kalkışırlar mı?[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Arkadaş iyi sallamış, da poster desen hata dolu, kaynak desen yok, biraz destekli atsaymış bare...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Henüz bu tip bir oyun yapımına başlamadık.. Resmi açıklama site üzerinden yapılacaktır.. Iyı gunler... (sdfsdf :P )[signature][hline]Forum the bell tolls.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 3 oyun? 1-)wow, 2-)sc ghost, 3-) ?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 dogru denmi$,blizzardin grafik tasarimcilarinin cizgilerini goremedim ben $ahsen resimde[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)Hunter - you share a special connection with animals. Whether you rely on bows or firearms, you consider your weapons and pets to be your only true friends.Hunter - you share a special connection withanimals. Whether you rely on bows or firearms,you consider your weapons and pets to be youronly true friends. What WoW Character Are You?brought to you by Quizilla ">What Kind of WoW Character Are You?Leathas.com,Her turlu Yemek Servisi Yapilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 bu resmi bu foruma kekleme maksadıyla koymalarının 3'ü bence bu rakam.. :) arcane wilt bane thee![signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… axedice Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: Dreamcraft, 13 Temmuz 2004 19:52 tarihinde demiş ki: Blizzard çok bir açıklamayla diablo 3 ün 1 Eylül de çıkacağını açıkladı ! Oyunun afişinden başka görüntü vermeyen blizzard oyunu sürpriz olmasını istediklerini söyledi ! Yorum: AMAN ALLAHIM ! Ben bu arkadaşın bu habere pek de inandığını sanmıyorum:) Gerçi sazanlayan da olmamış.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . [Bu mesaj axedice tarafından 13 Temmuz 2004 21:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 http://www.yazstudios.com/diablo.jpg budur bari sitenin adını silseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 eh sabredemediniz mi 1 Eylüle kadar çıktığında görürdük:D Saddam söylese inanmam yani o derece:)[signature][hline]Carve your name into my arm. Instead of stressed, I lie here charmed. Cuz there's nothing else to do, Every me and every you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 yazık ya belli ki keklemiş biri, ya da birileri gaza gelmiş bir anda.. ya bu resmi: http://www.yazstudios.com/diablo.jpg alıp bu hale: http://realm.pl/~diabloday/foty/diablo.jpg çevirmiş biri insanlar da bir anda gaza gelmiş.. diablo 3 nedense en çok fake haberi çıkan bir oyun. böyle güzel bir resimden sonra böyle bir resim yapacaklarını hiç zannetmiyorum...[signature][hline]pc and comic geek[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 13 Temmuz 2004 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Bence o kadar da fena değil resim. Sadece yazılarının alevi biraz dandik, hepsi bu. Bi de sol alt köşede yazanları saymıoruz tabe..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 1) Diablo'nun şimdiye kadar çıkmış tüm oyunlarına (sanki 30 tane var) bakın, hepsinde Diablo yazısı aynı, aa ama bu farklı? 2) Karpuz'un da dediği gibi, asla 3 olmaz, III olur. 3) O resimdeki ne? Ateşli bir goblin? 4) Haber gerçek olsaydı olay çıkardı, 8-10 tane daha topic açılmış olurdu.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Ehe ihtimal bile vermedim açıkçası görünce. WoW varken. Nörüyon yani?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Diablo 3 ! Şok açıklama ! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: Dreamcraft, 13 Temmuz 2004 19:52 tarihinde demiş ki: Blizzard çok bir açıklamayla diablo 3 ün 1 Eylül de çıkacağını açıkladı ! Oyunun afişinden başka görüntü vermeyen blizzard oyunu sürpriz olmasını istediklerini söyledi ! Yorum: AMAN ALLAHIM ! Ben bu arkadaşın bu habere pek de inandığını sanmıyorum:) Gerçi sazanlayan da olmamış.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . [Bu mesaj axedice tarafından 13 Temmuz 2004 21:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 http://www.yazstudios.com/diablo.jpg budur bari sitenin adını silseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 eh sabredemediniz mi 1 Eylüle kadar çıktığında görürdük:D Saddam söylese inanmam yani o derece:)[signature][hline]Carve your name into my arm. Instead of stressed, I lie here charmed. Cuz there's nothing else to do, Every me and every you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 yazık ya belli ki keklemiş biri, ya da birileri gaza gelmiş bir anda.. ya bu resmi: http://www.yazstudios.com/diablo.jpg alıp bu hale: http://realm.pl/~diabloday/foty/diablo.jpg çevirmiş biri insanlar da bir anda gaza gelmiş.. diablo 3 nedense en çok fake haberi çıkan bir oyun. böyle güzel bir resimden sonra böyle bir resim yapacaklarını hiç zannetmiyorum...[signature][hline]pc and comic geek[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 13 Temmuz 2004 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Bence o kadar da fena değil resim. Sadece yazılarının alevi biraz dandik, hepsi bu. Bi de sol alt köşede yazanları saymıoruz tabe..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 1) Diablo'nun şimdiye kadar çıkmış tüm oyunlarına (sanki 30 tane var) bakın, hepsinde Diablo yazısı aynı, aa ama bu farklı? 2) Karpuz'un da dediği gibi, asla 3 olmaz, III olur. 3) O resimdeki ne? Ateşli bir goblin? 4) Haber gerçek olsaydı olay çıkardı, 8-10 tane daha topic açılmış olurdu.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Ehe ihtimal bile vermedim açıkçası görünce. WoW varken. Nörüyon yani?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar