Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu siteye bakmanızın faydası olabilir...

mytheron

Öne çıkan mesajlar

yav said:

böyle saçma sapan reklam topici görmemiştim pati'de. admin olsam şutlardım arkadaşı

saçma olan senin yaptığın saldırganlık bence.bukadar zorunuza giden nedir.başlığın ismi internet,reklam yapılamaz diye bir yasak yok zannedersem.herkes 3kuruş kazanmak için çabalıyor, insanları karalamak bukadar kolay oluyor neyazıkki.dalga geçilcek bir durum yok istersen girersin istemezsende girmezsin nedir bukadar zorunuza giden.admin napacağını bilir.sonuçda reklam reklamdır,işe yaramış olmalıki aklınıza bitkisel ürünlerle alakalı birşey geldiğinde eminim bu siteyede gireceksiniz.yorum yapan veya yapmayan herkese saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

tunch said:

reklam yapmak ayrı şey.

beleşe reklam yapmak ayrı şey.

aptal yerine koyup "site tavsiye etmek" apayrı bişey.

çok daha etkili şekilde kullabilirsin sonuçta paticik.com ' u , ama halkla ilişkiler/pazarlama/reklamcılık kısmında baya bir bilgi eksiğin olduğu aşikar : )

kimseyi aptal yerine koyduğum yok.site tavsiye etmek aptallıksa google de dahil herkes aptallıklar dünyasında para kazanıyor köşeyi dönüyor ve sende böle incik boncuk arayarak bazı şeylerin içinde 1metre öteye gidemiyorsun bence.fkonuyu başka yerlere taşımanın anlamı yok bukadar zorlamayın kendinizi olumsuzluklar çerçevesinde yaşatmayın o bünyeyi..yazık bence,bu tabloyu görmek istemezdim daha olgun davranabilirdiniz.ilginiz için teşekkürler.son tavsiyem dünyayı ve insanları bukadar kötü görmeyin,vardır içlerinde size faydalı olmaya çalışan birkaç kişi.teşekkürler herkese.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayir iste sicmiyor. Asil siz gelip konunun icine siciyorsunuz. Daha ikinci mesaj "algida sicicilik yasadim". Ne bok yiyorsunuz allah askina ? Sanal anarsistler olup ciktiniz basimiza. Istisnasiz her konuyu pic ediyorsunuz.

Troll falan diyorsunuz da esas adi bu. Icine sicip pic etmek.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...