Lauren Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Okul sırası. Yarım saatten sonra bir şeyler battığını hissedebiliyorsun.
denwa Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Nedense eski davlumbazlari sevmiyorum nedenini bilmiyorum ama sevmiyorum : )
vivavale Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 kenarları sivri olan masa,kanepe vb. ve kapı kolları,evde aniden kalkarsın yanından gecerken carparsın ve ananı s.. die söversin.bi de fena canın yanar.
soulberry Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ıslak banyo perdesi. böyle bi kıl oluyorum içerdeyken temas falan ederse.
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ıslak banyo perdesinin arkasında beliren sapığın elindeki bıçak
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ıslak banyo perdesinin arkasında beliren sapığın elindeki bıçağın kabzası.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 YUVASINA BÜYÜK GELEN HERHANGİ Bİ GİRİŞ
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 gece 1de pili biten pilli mouse fuuuu ev arkadaşı
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 karanlıkta el yordamı ile ararken bulunamayan lamba anahtarı
gecko Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 kapının arkasından "vınıyağğğğ" diye fırlayan pisi
reddiye Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 uzun ve bolca bir fanila veya tişört: sıcak bir yaz gecesi bol su tüketiminden dolayı gecenin bir vakti tuvalete gidersiniz gözler yarı açıktır hatta kapalıdır yani ışığı açma falan refleks tamamen. tam o rahatlama hissiyle iyice mest olurken beklenen ŞRRR sesinin gelmemesi bir kaygı uyandırır. sonra elinize hızla damlayan sıcak sıvı... ve artık gözleriniz sonuna kadar açıktır. buz gibi suda ayaklarınızı fln yıkayınca aslında iyi oldu be rahatladım der uyursunuz ama siz fark etmeseniz de o uzun fanila veya tişörtler artık hayatınıza girmemek üzere eşya listesinden çıkarılmıştır bir yandan da özledim ne güzeldi rahat rahat
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 hep işaretleyeceğin zaman bitmiş bulursun.. arada gece açık unutursun.. hayatı kayar..
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 sımsıkı düğümlenmiş poşet. genelde içinde yemek falan olur, acayip açsındır, sakince düğümü açmaya çalışırsın ama başaramazsın. o an ciddi bi rage geçirirsin poşedi tam güç yolmaya başlarsın, inat eder yoldurmaz, en son bi hareketle HOBAAaA diye açılır içindekiler dökülür.
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Orçun: http://forum.paticik.com/read.php?13,4526962,page=11 kadınlar yazsana şuraya ya
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 kondom abi. her erkek kondomdan nefret ederek kullanır, aksini iddaa eden varsa buyursun.
spompas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 strafor demiştir zaten ek olarak, izmarit, dokunamıyorum sigara içmeme rağmen ilginç.
spompas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mayhem said: kondom abi. her erkek kondomdan nefret ederek kullanır, aksini iddaa eden varsa buyursun. buyurdum, kullanmadığım zaman asıl stress panik atak başlıyor bende, aileden öyle bi eğitim aldımkki sanki her an cocugum olabilirmiş gibi hissediyorum. bunu yanında geciktiricili ve tırtıklı iyidir candır severim. olmassa olmazıdır benim için.
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 cd dvd ve romları bide şunun plastiği lanet olası peçete bi türlü tek parça çıkmaz bunun içinden hep kopar hep kopar
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Xenocide said: sımsıkı düğümlenmiş poşet. genelde içinde yemek falan olur, acayip açsındır, sakince düğümü açmaya çalışırsın ama başaramazsın. o an ciddi bi rage geçirirsin poşedi tam güç yolmaya başlarsın, inat eder yoldurmaz, en son bi hareketle HOBAAaA diye açılır içindekiler dökülür. ben hep parçalıyorum zaten o yemek poşetlerini. 1 kere efendi gibi açmadım daha hayatımda.
quuq Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 xwhiplashx said: sigara paketinin sol tarafındaki o sarı yapıştırma zımbırtısı. paketi alır almaz kopartırım onu.
khalad Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 kıyafetlerin büyük etiketlerini tutan plastik ip ten nefret ediyorum illa kesmek lazım elle kopmuyo.
Öne çıkan mesajlar