Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En nefret edilen cisimler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
uzun ve bolca bir fanila veya tişört:
sıcak bir yaz gecesi bol su tüketiminden dolayı gecenin bir vakti tuvalete gidersiniz gözler yarı açıktır hatta kapalıdır yani ışığı açma falan refleks tamamen. tam o rahatlama hissiyle iyice mest olurken beklenen ŞRRR sesinin gelmemesi bir kaygı uyandırır. sonra elinize hızla damlayan sıcak sıvı... ve artık gözleriniz sonuna kadar açıktır. buz gibi suda ayaklarınızı fln yıkayınca aslında iyi oldu be rahatladım der uyursunuz
ama siz fark etmeseniz de o uzun fanila veya tişörtler artık hayatınıza girmemek üzere eşya listesinden çıkarılmıştır

bir yandan da özledim ne güzeldi rahat rahat
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
sımsıkı düğümlenmiş poşet.

genelde içinde yemek falan olur, acayip açsındır, sakince düğümü açmaya çalışırsın ama başaramazsın. o an ciddi bi rage geçirirsin poşedi tam güç yolmaya başlarsın, inat eder yoldurmaz, en son bi hareketle HOBAAaA diye açılır içindekiler dökülür.
Mesaj tarihi:
Mayhem said:

kondom abi.

her erkek kondomdan nefret ederek kullanır, aksini iddaa eden varsa buyursun.

buyurdum,
kullanmadığım zaman asıl stress panik atak başlıyor bende, aileden öyle bi eğitim aldımkki sanki her an cocugum olabilirmiş gibi hissediyorum.
bunu yanında geciktiricili ve tırtıklı iyidir candır severim.
olmassa olmazıdır benim için.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

sımsıkı düğümlenmiş poşet.

genelde içinde yemek falan olur, acayip açsındır, sakince düğümü açmaya çalışırsın ama başaramazsın. o an ciddi bi rage geçirirsin poşedi tam güç yolmaya başlarsın, inat eder yoldurmaz, en son bi hareketle HOBAAaA diye açılır içindekiler dökülür.

ben hep parçalıyorum zaten o yemek poşetlerini. 1 kere efendi gibi açmadım daha hayatımda.
  • Yeni Oluştur...