Horrible Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 o deil de çılgın korsan jack'i özlemişim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 la gidin yatin yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ABİ BONE . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 aquila görünce canım tekila çekiyo hep =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Sen öl, biz geliyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 BONEq eL clAsSicO *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 copry said: aquila görünce canım tekila çekiyo hep =( bi sise kapip gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ağır ol delikanlı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Geç ergenlik gibi geç emoluk da tabii psikolojide yer etmiş bir kavram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 copry said: aquila görünce canım tekila çekiyo hep =( =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 dasaaa said: kaygı kesen meme yapmış olur öle.. muhakkak sorun odur. 1 saat sonra sınav var, gitçem, bilgisayara "platin meme yapmıştır" yazıcam çıkcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bu arada hayatı şöyle yaşamak lazım. http://www.facebook.com/video/video.php?v=245881225852&ref=nf her türlü sıkıntıya, ruhsal bunalıma birebir. behlül metodu. muhakkak deniycem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Fistan said: ölüm dediğin nedir ki bebeğim war'a geç resliyim teşekkürler Fistan, çok naziksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 "kış hüznü" çökmüş senin içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 carsambaya projeyi bitiremicegim ve dersten kalicam huznu coktu benim icine, 5 ton demir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bone 3 senede bir ölüm topiği açıyorsun. hayatın anlamsızlığından bahsediyorsun. bende de bırakmadın artık yaşama sevinci:D şaka bi yana ben yanlış hatırlamıyorum umarım ama senden daha önce de aynı şeyleri duydum bir kaç kez hem de yıllar öncesinden beri. eğer gerçekten 2004-2005den beri hala aynı şeyleri düşünüp canını sıkmayı başarabiliyorsan, bu sorununun üzerine biraz eğilsen iyi olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 said: İşin sıkıcı yanı şu, yarın bugün öleceksin nasılsa, ama şu yaşadığın hayatı bile doyasıya yaşayamıyorsun, yok sınavdı, yok askerlikti, yok vergiydi, yok iş yerinin getir götürleri felan sürekli uğraşıp duruyorsun. isteyen adam her kosula ragmen hayatini doyasiya yasar. cünkü bu gercekten senin bakis acina bakar. böyle bahanelerin altina siginmamak lazim =). hayati genel olarak sorgulamakla bir yere varilmaz, önce kendi hayatini sorgulayacaksin. (öncee bana sorajaaaaksin!!) nerde yanlis yapiyorum diye sorgulamak lazim. (ibo gibi) her zaman hayata bok atarsan, hatalarini da hic bi zaman göremezsin. (evet) sevgiler pasifist gandhi. hay allam ya. neremden kalktim bugün acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 hepimiz ölcez, yarış yok rekabet yok. o zaman üstünde çokta düşünmeye gerek yok. ne büyük rahatlık. değerini bileceğinize böyle bir şeyin, hala kasıyorsunuz. kasmanız gerekmiyor olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 evet, su an okulu biraktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bu topiki okuyunca kojiroh un imzası aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 kimse beni hatırla mı ya ek olarak "lam cenazeme kaç kişi gelir acaba?" diye de düşündüm ban.. bişi olursa, haber alırsanız gelin olm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Ben namazına bütün hocaları toplarım sen kafanı yorma,mevlüt helva falan ayarlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 dasaaa said: kimse beni hatırla mı ya ek olarak "lam cenazeme kaç kişi gelir acaba?" diye de düşündüm ban.. bişi olursa, haber alırsanız gelin olm..sen öldükten sonra 10k kişi gelse nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar