Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 hmm kindle mı alsam acaba türkiyede satan yer var mı bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 GERGE said: Kalemle not alma istiyorsan onlar da var ama Türkiye'de satılmıyorlar. http://wiki.mobileread.com/wiki/PocketBook_Pro_903 Onu yapan model bu. alırsın ama gümrük de ödersin. 400 Euro kadar. bu almanyada satılıyormuş aslında belki abim alabilir iyi mi bu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Ben kullanmadım ama markası Avrupa'da epey ünlü. Bu modeli özel olarak bilmiyorum ama çok iyi modelleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 abi al artık bea al da sonradan nasıl oldunu yazarsın bize de fikir olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Bu kindleı alıp çatır çutur pcden pdfleri atıp okuyabiliyor muyum?Yoksa paşa paşa para ödemem mi gerekiyor?Bir de web-browser falan nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Para ödemene gerek yok, direk kopyalıyorsun. Browser'ı da maile bakayım, paticik'e göz atayım diyecek kadar işe yarıyor, ötesi için karın ağrısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Necro said: Bu kindleı alıp çatır çutur pcden pdfleri atıp okuyabiliyor muyum?Yoksa paşa paşa para ödemem mi gerekiyor?Bir de web-browser falan nasıl? Catir cutur okuyosun.hersey okunuyo genel olarak, ben calibre denen programa bir klasor farkli formatlarda kitap attim ; kindle i laptopa bagladim "alete gonder" dedim uygun formatlara cevirip edip atti 3-4 dakkada 45 kitabi. Browserda da gmaile falan giriyorum ben cok ayrintili kurcalamadim telefondan bakiyorum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Darqainu said: Necro said: Bu kindleı alıp çatır çutur pcden pdfleri atıp okuyabiliyor muyum?Yoksa paşa paşa para ödemem mi gerekiyor?Bir de web-browser falan nasıl? Catir cutur okuyosun.hersey okunuyo genel olarak, ben calibre denen programa bir klasor farkli formatlarda kitap attim ; kindle i laptopa bagladim "alete gonder" dedim uygun formatlara cevirip edip atti 3-4 dakkada 45 kitabi. Browserda da gmaile falan giriyorum ben cok ayrintili kurcalamadim telefondan bakiyorum diye. bu arada herhangi bir tabletle okuma süresini karşılaştırsak çok fark var değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Okuma süresi derken pil süresini soruyorsan 2 gün ile bir ay arasındaki fark. İlk Nook en fazla pil harcayan (altındaki küçük LCD ekrandan ama çok işime yarıyor o ekran, sırf o nedenle yenisine geçmek konusunda tereddütlüyüm) 10 gün kadar gidiyor. Eğer ne kadar süre okunabiliyor dersen, gözün ve başın ağrıyana kadar okursun LCD'yi, eInk'i normal kitabı ne kadar okuyabiliyorsan o kadar okursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 pontipati said: Darqainu said: Necro said: Bu kindleı alıp çatır çutur pcden pdfleri atıp okuyabiliyor muyum?Yoksa paşa paşa para ödemem mi gerekiyor?Bir de web-browser falan nasıl? Catir cutur okuyosun.hersey okunuyo genel olarak, ben calibre denen programa bir klasor farkli formatlarda kitap attim ; kindle i laptopa bagladim "alete gonder" dedim uygun formatlara cevirip edip atti 3-4 dakkada 45 kitabi. Browserda da gmaile falan giriyorum ben cok ayrintili kurcalamadim telefondan bakiyorum diye. bu arada herhangi bir tabletle okuma süresini karşılaştırsak çok fark var değil mi? Benim kindle`in sarji bir ay rahat gidiyor , wifi'yi gunde 1 saat ya kullaniyorum ya kullanmiyorum mailler disinda. Kitaplari da pcden atiyorum genelde. Amazonun sitesinde falan sanirim yada ebayde insanlar sayfalarca kindle`in sayfasinda yorumlar yazmis iste benim nook'um vardi ona gore soyle boyle diye baya ayrintili yorumlamislar oralari da okuyabilirsin direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Tercih yapmak gerekirse nook mu kindle mı?Aslında bir de aklımda samsung galaxy tab wifi var ama şarjı 1-2 günden fazla gitmez herhalde?Ben kütüphanede ders çalışırken bu aletlerden girip wiki falan da okuyayabileyim,araştırma yapabileyim istiyorum laptop tasimamak için.Mümkün mü bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Eğer amaçların arasında internete girmek varsa tek tercih aslında Kindle 3G. Aksi taktirde wifi ile bağlanırsın, pil biter hemen. Eğer kitap alacaksan ama en iyisi bence yeni dokunmatik Nook, ama o da zor bulunuyor Türkiye'de daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Galaxy nasıl olur?Çok mu yorar gözlerimi?Benim aklımda ders kitaplarını da kindle olursa ona atıp derste takip edip,cümlelerin altını falan cizebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 karanlıkta okuyabilmek icin kindle'a ozel aydinlatmalar varmis. var mi kullanan, nerden aldiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Galaxy gözlerini yorar, ders kitabı okumak istiyorsan kindle dx alacaksın. Bende kindle var, PDF vs. çok güzel açıyor ama bazı grafikleri sıkıntılı açıyor mesela, bir de ekranı küçük olduğundan o da sıkıntı yaratıyor, ben makale okurken sürekli sayfa değiştirmekten daralıyorum bazen, ayrıca uzun formülleri takip etmesi falan da zorlaşıyor. Alt çizme var kindle'da bu arada, hatta altını çizdiğin satırları katalogluyor, sadece altını çizdiğin yerleri okuyabiliyorsun nereyi çizmiştim diye aramadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Ben kullanıyorum aydınlatmayı, 2 dolara dealxtreme'den aldım, güzel aydınlatıyor ama büyük bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Bir soru daha madem.Sözlük var mı?Mesela ingilizce almanca kitapları okurken bu neydi deyip almanca > ingilizce ya da ingilizce > ingilizce sözlük tarzı güzellikleri var mı ? yoksa yine kalem kağıt mı takılıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 İçinde otomatik olarak ingilizce --> ingilizce sözlükle geliyor, ben başka bir şey denemedim, ama şöyle söyliyim; hayatımdaki en iyi sözlük tecrübesini kindle'da yaşadım. Anlamını bilmediğin kelimenin üzerine geliyorsun, altta küçük bir bar açılıyor sözlük anlamını görüyorsun, yetmezse enter'a basarak direk sözlük sayfasına gidiyorsun, back tuşuyla da okuduğun sayfaya geri dönebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Güzelmiş.Ben simdi kindle dxe baktım ama ggde falan bulamadım bu aleti getirtmenin tek yolu amazon mudur?oeh sahibindende var 1-2 tane lakin 750-900 lira arası bu aletler cok pahalıymış.Cok fark eder mi 6"de ders takip etmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 deadwoll said: Galaxy gözlerini yorar, ders kitabı okumak istiyorsan kindle dx alacaksın. Bende kindle var, PDF vs. çok güzel açıyor ama bazı grafikleri sıkıntılı açıyor mesela, bir de ekranı küçük olduğundan o da sıkıntı yaratıyor, ben makale okurken sürekli sayfa değiştirmekten daralıyorum bazen, ayrıca uzun formülleri takip etmesi falan da zorlaşıyor. Alt çizme var kindle'da bu arada, hatta altını çizdiğin satırları katalogluyor, sadece altını çizdiğin yerleri okuyabiliyorsun nereyi çizmiştim diye aramadan. Ben ebayden amazonun deri kilifini aldim kenarindan girip cikabilen cubuk seklinde bi isigi var kindle'dan enerjisini alan gayet guzel bir kilif ama muadili ve ayni isi goren daha ucuz seyler de vardir gayet. Bunun disinda yukardaki soruya cevap olarak : wiki falan rahat rahat okursun , wifi ben de cok sarj goturmedi 3g'nin performansini bilemicem. Zaten ekranin article modu falan var ona gecip okursun hatta wikiyi rahatca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Masq yerine Dead'e alinti yapmisim ozel mesaj icin kusura bakma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Karar verdim aliyorum kindle 3g lakin son bir sorun var.Sponsorlu ve sponsorsuz olarak satiliyor.Peki avantajlari ve dezavantajlari neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 bunların manga ve böle çizgi roman falan okuyabileceğimiz şeysi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Çok iyi bir noktaya değindin abi aklıma gelmemisti ama evet bu da önemli asd.Manga okunur mu kindleda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar