Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 tamam hakkaten orta morta yapmasını ögrenmiş gibi.ama adamın garantisi yok.o salak ögrendiklerini unutur yani :).reykard bi gitse bişi olsa sabri unutucak herşeyi :) takım atağa cıkarken kritik top kayıpları.basit pasları atamaması.genel olarak saçma sapan top oynuyor yani galatasaray klubunun ve taraftarının sabrinin 10 da 1 yapacagı ortayı beklemesi gibi bi durum olamaz 2 tane duzgn hareket yapıyorsa onu telaf iediyor fazlasıyla saçma sapan şeyler yapıyor.ben sıkıldım artık şahsen.busaatten sora sabri harikalar yaratsada bi önemi yok.cunku biliyorıum ki tek maçlık.attıgı çalımlar bile tesaduf adamın sırf hızlı diye eksikliğiini hissediyoruz.defans o kadar ağır ki sabir gibi bi adam ön plana cıkıyor.düşünün artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 escape said: Sabri iyi hoş koşuyoda. Teknik yok abi. Kaleye vurduğu her top farkla auta cıkıyo. Diğer sağ bekler ampul gibi asıyor doksana di mi Dani Alves'i falan izleyin adam nerelere vuruyor topu, önemli olan o kadar denemede 1-2 kez isabetli orta veya gol olması.Basketbol değil bu oyun field goal hesaplanmıyor % kaç atmış diye.Maicon dışında çoğu adamın durumu bu Avrupada'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 abi sabri iyi bir futbolcu zaten. çalışan , koşan , kanatlardan da her zaman yardım ediyor takıma. arda ile güzel oynuyorlar. tek problemi hala heycanlanması , tekniği olmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 tabiki.1-2 orta yetrli.şut ztn extra.ben sabri niye gol atamıyor demiyorum ama defansif yönüde çok kötü.bizim defansımız o kadar kötüki sabriyi farkedemiyoruz.keita gibi bi adam var önünde.sabri gittimi gelmiyor.her takım sağ kanadımızdan geliyor. alves dağa taşa vuruyor da.adama geri koşup alıyor adamın ayagından topu ben sabriden ne orta ne şut bekliyorum.defansif görevini yapsın da sora gitsin orta yapmaya.kaç senelik galatasaray tecrüben var.avrupa tecrüben var.biraz rahat ol arkadaş sakin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 BulletRide said: escape said: Sabri iyi hoş koşuyoda. Teknik yok abi. Kaleye vurduğu her top farkla auta cıkıyo. Diğer sağ bekler ampul gibi asıyor doksana di mi Dani Alves'i falan izleyin adam nerelere vuruyor topu, önemli olan o kadar denemede 1-2 kez isabetli orta veya gol olması.Basketbol değil bu oyun field goal hesaplanmıyor % kaç atmış diye.Maicon dışında çoğu adamın durumu bu Avrupada'da. En azından topa vurdumu kaleyi buluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Arda'nın aksine Keita ile süper anlaşıyorlar.Sabri orta saha orijinli olduğu için oyunu ileride oynamayı seviyor, top Keita'dayken baya bindirme falan yapıyor.Her zaman tehlikelidir bu varyasyonlar ve golleri de %50 bu tarz buluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Ben demiştim demeyi sevmem ama ben demiştim, Rijkaard'ın Sabri'ye bile level atlatacağını söylemiştim. Ama yine de Sabri'yi almak büyük risktir. Yurtdışı görmemiş, kolay gaza gelen ve gördüğüm kadarıyla duygusal bir eleman. Orada akıl hocaları yanında olmadan çok rahat sıvar ve 3-5 aya geri gelir gibime geliyor, olan bonservisini alan kulübe olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Ayrıca sabrideki hız kewell veya arda'da olsa.. hohoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 yani bi tane adamın gelip yıllardır kaç tane adamın yapamadıgını yapması çok üzücü.adam geldi yıllardır bizi kanser eden adama top oynamayı ögretti az çok. kimse şu topa böyle vur dememişmi bu adama.yada sabride bu yetenek vardıda umursamıyomuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Korner ve duran toplarda biraz da nerede duracağını bilse çok daha iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ya abi kornerden dönen topa ceza sahasının dışından vurdu mutlak golü gitti sahanın dışına attı ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Red said: yani bi tane adamın gelip yıllardır kaç tane adamın yapamadıgını yapması çok üzücü.adam geldi yıllardır bizi kanser eden adama top oynamayı ögretti az çok. kimse şu topa böyle vur dememişmi bu adama.yada sabride bu yetenek vardıda umursamıyomuydu. Abi Rijkaard ve ekibi ama bunu öğreten kişi, bugün Barca'nın temelinde de bu Rijkaard ve ondan önceki Hollanda (Cruyff, Van Gaal) tayfası yatıyor. 3-5 tane kütüğü ver ellerine, 2 güne işlemeli kakma oymalı ev yaparlar adama. Bir de Sabri'nin teknik-taktik bir sorunu yoktu zaten, sorun beynin vücuda hükmedememesiydi, ayrı bir takım gibi kendince takılmasıydı kanatta. Biraz kulağını büküp, öğüt verince yola gelmeye başladı demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 sabriye böle uykuda dinletilen telkin kasetlerinden yapıcaksın. misyonunu anlatıcaksın. muhtemelen öyle bişey yaptılar aklından çıkmıyo temel bilgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 sabri benim teyxzzem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 marsilyada serveti istiyordu , sabride monacoya gitsin , fransa liginin kalitesi artar işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 adam biraz iyi oynamaya basladı diye amma gazladınız ya adam vasat yani vasattan kötüydü vasat oldu sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Bariz en iyi performanslı sağ bek şu anda Türk isimler arasında. Çok övülen GG'nin yaptığı kademe hatalarını falan da izliyoruz bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 gökhan gönül'ün egosu Aragones'in gidişiyle iyice şişti. ara niyetine bir ayar gelse toparlar kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 BulletRide said: ahauhuahahaha :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 sezon başı sabrisinden 10 tane alınırdı o paraya, ama şu anda sabri 6 milyon dolardan fazla eder :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 escape said: Ayrıca sabrideki hız kewell veya arda'da olsa.. hohoho Kewell'da vardı zaten. Bakmayın şimdiki mıy mıy hallerine, profesyönelliğine. Gençliğinde deli adamdı Kewell, şimdiki gibi inanılmaz tekniğinin yanısıa inanılmaz hızlıydı sürekli bindirme yapardı. Üstelik serseri ruhluydu, az kazık atmadı takımlarına. Sahada az kavga da etmemiştir, hakem üstüne yürümemiştir. Ama "dünyanın en iyi sol kanadı" seçildiği dönemki Kewell'ı tutabilecek adam yoktu neredeyse. Allah kimsenin başına vermesin, hastalığı değiştirdi onu, e tabii biraz da yaşlandı tabii. Hızı gitti bayağı, kişiliği duruldu sakinleşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Çok babacan adamdı..Günde iki paket sigarasını içmeden edemezdi..Zeytini kekikli severdi..Şampuanı Blendax'tı..Ah ah..Garibim..Hasta olduktan sonra Head&Shoulders kullanmak zorunda kaldı.Çok yazık oldu çok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 BulletRide said: ahahah kimin aklına geldiyse helal olsun lan=) kewell konusunda da direk leeds-gs maçını izlemek yeterince fikir sahibi ediyor insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Rewendor said: sezon başı sabrisinden 10 tane alınırdı o paraya, ama şu anda sabri 6 milyon dolardan fazla eder :) bırak ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar