derFremdeSohn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 tamam güzel söylemis te... neye dayandirmis? varmi ortada bi dayanagi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 var. TÜRK MEDYASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ölüm olsa nolur olmasa nolur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 kırmızıyı ben mavi görüyorum başkası yeşil görüyor ve bu işin içinden çıkılamıyor gerisi hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 hiç YOK tan iyidir gene. illa alternatif yaratıcam die de bu kadar sıkmayada gerek yoktu ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 geçen star warsda gördüm forsa dönüşüyomuşuz, rahatladım tabi biraz derin bi oh çektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 adım adım gidiyor işte; -sıkıcı bir yaşam -sıkıcı ve amaçsız bir yaşam -bu seferde emosunuz -selam, afrikada doğdunuz -ahaha -dalga mı geçiyonuz birader? diye birçok yaşamımız olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 hz Lanza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakaryali Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Ne kadarda korkuyorsunuz ölümden adamın dediği bir ölçüde dogru ,fakat tamamı ile değil ölüm tabiki var ölüm bu dünyadaki hayatımızın sona ermesidir. şöyle demek gerekirdi ölüm yok olmak değil sadece ruhumuzun bu bedenden(zaman ve mekandan) ayrılıp başka bir boyuta(berzah) alemine geçip tekrar dirilene(alemin kıyametten sonra başka bir keyfiyette tekrar yaratılmasına) kadar orda bekletilmesi haline ölüm denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 nileppezdel said: Spiritualism olmuş sanki :) Aynen öyle olmuş. Buddha Dhamma (Dharma) Laozi Tao'dan neyi kasıt ediyordu sanki. Bu adam bilimsel yaklaşmış tabi o ayrı. Hangi Zen Ustasına sorsan ölüm diye? O nedir der. Ama insanların hayal ettikleri ölümsüz apayrı bir durum. Hiç yaşlanmamak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 psikolojide şöyle birşey var ki insanlar öleceklerini fikir olarak kabul eder ama ölecekleri gerçeğinin bilincinde olarak yaşamazlar.. bıçaklanma sahnelerini canlandıran oyunculara mesela o an şoka girmiş gibi yapmaları istenir çünkü kişi ölümle yüzleşene kadar öleceğinin bilincine varmıyor genelde... beylede bişi var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 o değil de bu mind upload olayını geliştirsinler. enerjiye dönüşüp ruhum yeldeğirmeni çevirip, o elektrikle adamın biri blizzort oyunu oynayacak. bu mudur yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Norak said: en baştan tuvalet eğitimiydi, okula gitmeydi, össye girmeydi falan kasar abi uğraşılır mı of yatay geçiş oluyomuş öss olayında bu arada, bunu neye dayandırarak söylemiş acep amcam, sadece enerji dönüşümü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Ardeth said: var. TÜRK MEDYASI http://www.robertlanza.com/does-death-exist-new-theory-says-no/ ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 "Herkes bu konuda sıkıyor, bilimin ne eksiği var?" demiş eleman sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ulan bu bilim dünyası da ne oynak mekan anasını satiyim. hemen de ikiye bölünüyolar. bi sendikası neyin yok mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 mitoz filan bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bilim adamı tam SG1 modundaymış :) evet abi oldukten sonra yukseliyoruz enerji formudna evrende dolaşıyoruz falan eger yaşama geri donmek istersek çıplak ve hafızamız alınmış bir şekilde insanların bulundugu bir gezegene bırakılıyoruz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mortal Kombat evrenine daha çok benziyor xD Ölünce başka bir boyuta geçiyorsun, arada bi ton dövüş falan oluyor ._." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 hacı bu yüzlerce yıl önce zaten bulunmuştur. ölüm varsa ben yokum ben varsam ölüm yok o zaman rahat olalım şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 multievren felsefesinden bakarsak bilinci olan herhangi bir canli, butun evrenlerden en azindan bir tanesinde bilinci oldugu surece yasayacaktir. Bir evrende otobus carpip oluyorsa, diger evrende otobus "az kalsin carpiyordu" durumundadir. Kisi, 2. evrendeki yoluna devam edecektir. Ama, baskalarinin evreni 1. evrende devam edeceginden, baskalarinin olmesi mumkun, bahsi gecen insanin olmesi mumkun degildir. kisacasi, sen asla olmeyeceksin, ben asla olmeyecegim, ama benim evrenimde sen oleceksin, senin evreninde ben olecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 niye asla ölmesin ki. tüm evrenlerde elbet ölecek bir zaman gelince komple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozmikbilinc Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 evrenin sırlarına henuz insanevladı erisebilmis degil tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Farinal said: niye asla ölmesin ki. tüm evrenlerde elbet ölecek bir zaman gelince komple. Nereden biliyorsun? Belki evrenlerden birinde ölüm yok? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 sinirsiz sayida evren (her "sans" iceren olayda evrenler bolunuyor) oldugu icin olmek imkansiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar