Max Damage Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Bende diyorumki neden zor açılıyor her zaman kolayca açılan site meğerse ekli olmayan kişilerin profillerini görebiliyormuşuz. Hatta şu an komple gitti face hiç açılmıyor. Aşırı abaza yoğunluğu oldu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ben komple kapattım aga. püf noktasını buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 zar zor açıldı site. profiller açık ama bir kısmı sadece. üye olduğun yerler falan gözüküyo. birde arkadaşlar. yani fotoğrafları göremiyorsunuz hala :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 site sapıttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 abi stalklamak istediğiniz kişiyi ekliyosunuz, yine görünüyo sfd herkes yardırıyo da yardırcak insan bulamadım lan, hepsiylen ekleşmişim dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Geçenlerde güvenlik hedesini değiştirdik falan fistan bişiler yazmışlardı. Ordan kendileri de şu ayarları öneriyoruz size demişlerdi. Millette iyi öner bakalım dediyse bi çok kişinin açılmıştır profili.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 açık gerçekten =S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 olmuyo lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bana geldi güvenlik hedesi gayette eski ayarlardan devam et dedim sen kimsin lan dedim en son yürü git lan dedim profilimde hiçbi sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 burdan ne anlıyoruz. pati cemaati cok beceriksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Dünyada profilini görmek istediğim tek kişininki kapalı geri kalanı sizin olsun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 valla görükmüyo bedne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 kişilerin resimlerine bakabiliyosunuz yeni güvenlik hedesini yapmamış olanların. profil resimlerine tıkladığınızda direk albümüne atıyo o kişinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 abvblizzard said: Dünyada profilini görmek istediğim tek kişininki kapalı geri kalanı sizin olsun.... abi cok acıklı bişi söledin ya :/ üzüldüm harbiden bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 HaciYatmaz said: kişilerin resimlerine bakabiliyosunuz yeni güvenlik hedesini yapmamış olanların. profil resimlerine tıkladığınızda direk albümüne atıyo o kişinin. nasıl ya... nasıl???* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 cidden acik lan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 yanlis mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 yat hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 benim güvelik ayarlarım degişmemiş.ama milletinkini görebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 oh bea lisedeyken benim ve herkesin beğendiği bi kızın resimlerine bakma şansım oldu bu sayede ve kızın eski hali kalmamış tombalak olmuş lise çıtırlığı geçmiş, çay bardağı gibiydi lan önceden:) hemde tipsiz bi adamla evlenmiş oh bea hayat her zaman adaletsiz deil demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 abvblizzard said: Dünyada profilini görmek istediğim tek kişininki kapalı geri kalanı sizin olsun.... içim burkuldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 bende bakamadım hiçbirine. içimde patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 aynısı banada oldu herkezinki açık onunki kapalı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 YEAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar