Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Sorcerer's Apprentice

progamer

Öne çıkan mesajlar

Kötü değildi film ama sinemada seyretmekde şart değil hani. Harbiden Nicholas Cage'i öyle palto şapka giyoyeken görünce hep aklıma Harry Dresden geldi. Bi çekseler filmini onunda. Dizisi o kadar iyi değildi bence.

Hadouken

Dave sonda haduken combo koydu asdfsdafsda

Birde "these are not the droids you are looking for" dedidiğinde bnm aklımdanda tam o geçiodu iyi güldüm o sahnede. Gerçi o espriyi anlayan bendim galba salonda tek. Başka kimseden ses çıkmadı.

Sosyal ağlarda paylaş

cok fazla kücük yasa acıklama yapma gereği duyulmuş detay vardı insanların gözüne gözüne sokulmasa bazı seyler daha ii olumuş bide kızla cocuun aşkı konusu fazla yüzeysel olmuş, hic olmasa bile daha iiydi yani "ay biz birbirimiz 10 yıl önceden beri sevioduk unutamadık hımmppff" kısımı dandik ti yani ;p
Sosyal ağlarda paylaş

Ya arkadas bildiginiz bok gibiydi iste. Hani zevkler renkler var ya, tamamen etkisiz kaliyor filmde. Zira hersey fast-forward gitti.

Eleman 10 sene gecirdi ama buyu muyu calisarak degil. Sonra tip geldi, "you are the choosen one" dedi, vatan millet sakarya diye gaza gelip aduket show yapti ve film bitti.

E hani yapamiyodun beceremiyodun ?

Cem Yilmaz'in Guru hikayesi gibi resmen. Buyu nerde ? Icimizde.

Bir de hani bunlar beyinlerinin yuzde yuzunu kullaniyorlar ya. Ulan kullaniyosun da niye bi bok degilsin o zaman? Niye kendini asamadin ? Konusmayi beceremiyosun daha. Elemanin tum olayi tesla coil'di ki az bucuk zeka pariltisi gosterebilen ve parayi bastiran cogu kisinin yapabilecegi bir olay.

Bir de transformers filmlerine rezaletti bok gibiydi diyen tipler bayildim falan yazinda "saka misin lan" diyesim geliyor. Milyon kat kalite farki var resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

film.. eh yani dedirten türdendi.. sinemaya gitmeye değmez gidin dl edin zileyin..

o "chosen one" olan velede acaip ayar oldum oyunculuk sıfır bebede sanki ben stillerdan başlangıç seviyesi yüz mimği dersi almış gibi

uyuz oldum koltukları kemirdim suratını her ecüş bücüş yaptığında.. hiç komik değildi.. hele o sevgilisi oalcak karı.. yerine şişme bebek, manken vs koy aynı performansı alırsın

konusu gayet güzeldi bence hani fikir güzel ama çekimler sahne geçişleri yine rezaletti..

nicholas cage in oynadığı ne kötü film herhalde.. ama cage iyiydi evet onu izledikçe keyif aldım.. ama o veletle bacaksız karıyı elime geçirsem çok feci döverim "bir daha oynamayın sie yakışmıyo" derim
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

di transformers filmleri bundan çok daha iyi diyorsan yanlış izlemişsin demek ki.

Bununla karsilastirildiginda oscar almasi gereken filmler Transformers serisindekiler. Lakin merak icerisindeyim. Nolur nasil "dogru izleyecegimi" ogret bi bana. Dogru izlemek nasil olacaksa artik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...