progamer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Kötü değildi film ama sinemada seyretmekde şart değil hani. Harbiden Nicholas Cage'i öyle palto şapka giyoyeken görünce hep aklıma Harry Dresden geldi. Bi çekseler filmini onunda. Dizisi o kadar iyi değildi bence. Hadouken Dave sonda haduken combo koydu asdfsdafsda Birde "these are not the droids you are looking for" dedidiğinde bnm aklımdanda tam o geçiodu iyi güldüm o sahnede. Gerçi o espriyi anlayan bendim galba salonda tek. Başka kimseden ses çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 goldbären said: tam bir nicolas cage filmi heralde, 6/10 eğlenceli, daha iyi güzel olabilecekken olamamış film. (izlemeden yorumladım ama adamın 2-3 istisna hariç bütün filmleri aynı:) ) Aynı şekilde düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Filmin ozeti; http://izismile.com/img/img2/20091211/hadouken_12.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 aduket > plasma bolt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 seyirlikti. olmasa yaşayamam filmlerinden deildi... star wars espirisine bi tek ben güldüm sinemada. bööle kahkaha attım sonra arkadaş uyardı bi tek sen gülüyon haaa die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Eglenceli seyirlik ama üzerinde sonradan pek düsünülmemesi gereken bir filmdi. Ben hoş vakit gecirdim acıkcası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Mickey Mouse'un Sorcerer's Apprentice'ini uyarladiklari sahne hos bir surpriz oldu. Orta karar bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 film çok güzeldi ben sevdim. 7/10'dan iyi, 8/10 kadar iyi değil ama. hellboy gibi, dresden files gibi şeyler fazla yapılmıyor, bu çok iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 ben begenmedim,çok fazla yersiz espiri vardı.ama şarkılar güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 sound track iyidi fazla spoylır klişeler, mesela chosen misali olmak, hem sonu hem de hatunla ilişkisi film boyunca bağırıyordu ben böle olacak diye vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 klişe diyorsunuz da direk merlin var bi kere, klişelere takılmayınız o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 cok fazla kücük yasa acıklama yapma gereği duyulmuş detay vardı insanların gözüne gözüne sokulmasa bazı seyler daha ii olumuş bide kızla cocuun aşkı konusu fazla yüzeysel olmuş, hic olmasa bile daha iiydi yani "ay biz birbirimiz 10 yıl önceden beri sevioduk unutamadık hımmppff" kısımı dandik ti yani ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Ya arkadas bildiginiz bok gibiydi iste. Hani zevkler renkler var ya, tamamen etkisiz kaliyor filmde. Zira hersey fast-forward gitti. Eleman 10 sene gecirdi ama buyu muyu calisarak degil. Sonra tip geldi, "you are the choosen one" dedi, vatan millet sakarya diye gaza gelip aduket show yapti ve film bitti. E hani yapamiyodun beceremiyodun ? Cem Yilmaz'in Guru hikayesi gibi resmen. Buyu nerde ? Icimizde. Bir de hani bunlar beyinlerinin yuzde yuzunu kullaniyorlar ya. Ulan kullaniyosun da niye bi bok degilsin o zaman? Niye kendini asamadin ? Konusmayi beceremiyosun daha. Elemanin tum olayi tesla coil'di ki az bucuk zeka pariltisi gosterebilen ve parayi bastiran cogu kisinin yapabilecegi bir olay. Bir de transformers filmlerine rezaletti bok gibiydi diyen tipler bayildim falan yazinda "saka misin lan" diyesim geliyor. Milyon kat kalite farki var resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Eğlenceliydi diyenlere katılmaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 di transformers filmleri bundan çok daha iyi diyorsan yanlış izlemişsin demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 film.. eh yani dedirten türdendi.. sinemaya gitmeye değmez gidin dl edin zileyin.. o "chosen one" olan velede acaip ayar oldum oyunculuk sıfır bebede sanki ben stillerdan başlangıç seviyesi yüz mimği dersi almış gibi uyuz oldum koltukları kemirdim suratını her ecüş bücüş yaptığında.. hiç komik değildi.. hele o sevgilisi oalcak karı.. yerine şişme bebek, manken vs koy aynı performansı alırsın konusu gayet güzeldi bence hani fikir güzel ama çekimler sahne geçişleri yine rezaletti.. nicholas cage in oynadığı ne kötü film herhalde.. ama cage iyiydi evet onu izledikçe keyif aldım.. ama o veletle bacaksız karıyı elime geçirsem çok feci döverim "bir daha oynamayın sie yakışmıyo" derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Bone said: di transformers filmleri bundan çok daha iyi diyorsan yanlış izlemişsin demek ki. Bununla karsilastirildiginda oscar almasi gereken filmler Transformers serisindekiler. Lakin merak icerisindeyim. Nolur nasil "dogru izleyecegimi" ogret bi bana. Dogru izlemek nasil olacaksa artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Ya lanet gitsin eskişehir de bu film tr dublajlı sinemada izleyemeyeceğim onun yerine avatara gideceğiz :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konu çok güzel gözükmesine reğmen hayal kırıklığı yaşattı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 bence ikisine de gitme.. hastayım de ölüyorum de gitme.. paran cebine kaldsın.. iki bira içersin o parayla 4 öğlen yemeği yersin yemekhanede gitme.. etme eyleme.. mundar olursun YEĞEN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 İki seçenek sunuldu bana.Ya lunapark ya sinema.Doğru olanı yaptığıma inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 lunaparka git.. belki balerinin eteği kalkar fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Ne demişti Sean Penn zamanında; "Nic Cage is not an actor anymore, he's a performer." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ama çok da fi onu diyen adam da ibneyi oynadı diye oscar aldı, acitasyon primi yaptı.. o oscar robert downey jr ındı adam sean penn den daha zor bir rol oynamıştı, keşke kanye west çıkıp sena penni trolleseydi.. sean penn battle star gallactiga lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Catscratch said: Ne demişti Sean Penn zamanında; "Nic Cage is not an actor anymore, he's a performer." Nicolas Cage'in yeni filmini görünce hak verdim. http://www.traileraddict.com/trailer/drive-angry-3d/teaser-trailer http://www.imdb.com/title/tt1502404/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar