Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harry Potter and The Deathly Hollows

progamer

Öne çıkan mesajlar

Son 7 gündür bütün filmleri seyrettim bugünde IMAX 3D de gittim seyrettim. Tek diyeceğim David Yates denen öküz yönetmene kafam girsin. 4 filmdir seriye tecavüz ede ede bitirdi yaksın sigarasını artık.

Böyle iyi başlamıştı aslında da soradan baydı. Hayal kırıklığıyla çıktık filmden.

3D'si iyi sayılırdı ve serinin en aksiyonlu filmiydi ama yine de olmamış bence.

sondan spoiler

Sondaki Voldemort ve Harry'nin duel'i çok kötüydü ya. Hani kitaptaki hali çok çok daha iyiydi. Voldemort'un ölüşü fln hiç beğenmedim.

"Not my daughter, you bitch!" diye Molly'nin rage girmesini kesmemeleri hoş olmuş.

19 yıl sonra sahneside gereksizdi bence hatta onun kitap verisyonunu da beğenmemiştim gerçi :D

Sosyal ağlarda paylaş

Yates'in yönetmenliğini gayet beğendim ben, hatta ilk filmlerden çok daha iyi sonraki filmler. En aksiyonlu filmi de deildi serinin, 5. ve 6. filmlerde çok daha fazla aksiyon var. Hatta 4'te de daha fazla aksiyon var.

Efektler yine harikaydı, Hogwarts'a saldırı anı epicti resmen.

Çok güzeldi abi film, olması gerektiği gibi olmuş. Kaldı ki yazan kadın beğeniyorsa bize düşmez yönetmene bok atmak.
Sosyal ağlarda paylaş

neville'im tam bir memoli oldu yaa <3

zeper said:

istinye parkta imax'te çarşamba günü şuan ful dolu...öhh bea!!!!!kim bunlar kimmm!!

onlar ben, 2 arkadaşım ve bir sürü max 15 yaşında çocuktu.
çok sinir oldum sorcerer's stone geldiğinde muhtemelen fox tvde why why familyden başka bişey izlemeyen veletlere.

bi de psikolojimi salonda bıraktım da çıktım. bitti ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Progamer hıyarı benden önce gitti begenmedi gelmiyor, kız arkadaşım harry potter çocuk filmi saçmalama dedi gelmiyor , diger 2 tane ikiz (hayır iki ikiz degil 2 kişiler ikizler) tatilde onlarda sattı ankarada bir tane var geri kalan kimseyi de harry potter sırasında çekemem.

Yarın saat 6da tek başıma harry potter izlemeye gidicem. Bir insan bu kadar mı forever alone olmadan forever alone olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...