Mahidevran Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Türkiye saatiyle 3'te izliycem. holeeeey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 nileppezdel said: ben de yarın akşama aldım, gelirken de part1'in blurayini aldım, izlememiştim ardarda izlemek istediğimden 1 sene ara olmasın diyerek. Gece onu izleyeceğim yarın akşam da yenisini. cehennem evet! animasyonu çok iyiydi onun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Ben anca cuma günü izin alabildim işten gidicem :( mutsuzum cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 part 1'i izlememiştim bari izleyeyim bu aralar. final olduğu için part 2'yi güzel yapmışlardır sinemada izlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 şöyle yanar dönerli vurdu mu yok eden bir büyü yapabiliyor mu acaba bu son partta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 alahomara atıp lp kasıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 knox said: şöyle yanar dönerli vurdu mu yok eden bir büyü yapabiliyor mu acaba bu son partta? instant yok ama finger slip yedirtiyorlar birbirlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Son 7 gündür bütün filmleri seyrettim bugünde IMAX 3D de gittim seyrettim. Tek diyeceğim David Yates denen öküz yönetmene kafam girsin. 4 filmdir seriye tecavüz ede ede bitirdi yaksın sigarasını artık. Böyle iyi başlamıştı aslında da soradan baydı. Hayal kırıklığıyla çıktık filmden. 3D'si iyi sayılırdı ve serinin en aksiyonlu filmiydi ama yine de olmamış bence. sondan spoiler Sondaki Voldemort ve Harry'nin duel'i çok kötüydü ya. Hani kitaptaki hali çok çok daha iyiydi. Voldemort'un ölüşü fln hiç beğenmedim. "Not my daughter, you bitch!" diye Molly'nin rage girmesini kesmemeleri hoş olmuş. 19 yıl sonra sahneside gereksizdi bence hatta onun kitap verisyonunu da beğenmemiştim gerçi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Yates'in yönetmenliğini gayet beğendim ben, hatta ilk filmlerden çok daha iyi sonraki filmler. En aksiyonlu filmi de deildi serinin, 5. ve 6. filmlerde çok daha fazla aksiyon var. Hatta 4'te de daha fazla aksiyon var. Efektler yine harikaydı, Hogwarts'a saldırı anı epicti resmen. Çok güzeldi abi film, olması gerektiği gibi olmuş. Kaldı ki yazan kadın beğeniyorsa bize düşmez yönetmene bok atmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Yarın gidiyorum, yorumumu yazacağım HEH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Harry Potter serisinin son filmi vizyona girerken, yönetmen ve yapımcılar, dünyanın en başarılı film serisini nasıl sona erdirdiklerini anlatıyor. Peki ya Warner Bros stüdyolarının bundan sonrası için planı ne? [quote="dünyanın en başarılı film serisi"] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 harry potter ve twilight temsil ettikleri şey açısından aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 yarın bakalım bir nasıl olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 yazan kadın zengin olmuş, film şirketi zengin olmuş. al sana başarı =) illa kült olması gerekmez =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 kult zaten basari degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 http://images.4chan.org/tv/src/1310631896910.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 neville'im tam bir memoli oldu yaa <3 zeper said: istinye parkta imax'te çarşamba günü şuan ful dolu...öhh bea!!!!!kim bunlar kimmm!! onlar ben, 2 arkadaşım ve bir sürü max 15 yaşında çocuktu. çok sinir oldum sorcerer's stone geldiğinde muhtemelen fox tvde why why familyden başka bişey izlemeyen veletlere. bi de psikolojimi salonda bıraktım da çıktım. bitti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 O arada naptıysa bize de söyleseymiş bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 buyumus iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 dişleri yaptırmış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 *buyuymus iste. self fix sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Oh, you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 film gayet iidi dostlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 7 filmde dünya gişe yaptılar. Gayet başarılı ekonomik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Progamer hıyarı benden önce gitti begenmedi gelmiyor, kız arkadaşım harry potter çocuk filmi saçmalama dedi gelmiyor , diger 2 tane ikiz (hayır iki ikiz degil 2 kişiler ikizler) tatilde onlarda sattı ankarada bir tane var geri kalan kimseyi de harry potter sırasında çekemem. Yarın saat 6da tek başıma harry potter izlemeye gidicem. Bir insan bu kadar mı forever alone olmadan forever alone olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar