zipzip Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 çok kısa değil mi oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 acaip kısa. daha rabbiti kurtarıcaz ortalıgı parçalıcaz hobareey falan derken bi baktım credits yazmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Oyuna "çok kısa" demek bile iltifat bence, oyunda konu yok ki! Kimin peşinde koşuyoruz? Görevimiz nedir? Hiçbirşey yok ortada. Tier1 özel bir tim, öyle mal mal köy basmaya gidecek adamlar değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 win7 64 bitte oynayan var mı oyunu? bende simgeye çift tıkladığımda crash veriyor sürekli de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Ben oynadım win7 x64'te sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Apachi kısmında mağaradaki havan topunu vuramıyorum. Mission Faild yazısını 10-15 kere gördüm sanırım. Oradaki Bug'a takılan var mı başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 valla multi oynuyorum kaç gundur.çok sevdim oyunu.codcular yerden yere vursada tatmin edici bir oyun olmuş single bilmyiroum açmadım bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 yeni oyun kasacaklarina bad company 2'ye expansion pack yapsalarmis. rezalet oyun olmus. daha da kotusu medal of honor ismi tasiyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Apis said: Apachi kısmında mağaradaki havan topunu vuramıyorum. Mission Faild yazısını 10-15 kere gördüm sanırım. Oradaki Bug'a takılan var mı başka? bug değil, sanırım hellfire atman lazım 4le. ama ondan önce tepenin arkasında ikinci bi uçaksavar şeysi var, önce onu vurmanı bekliyor oyun galiba. arkadaşım da orada takıldıydı bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Red said: valla multi oynuyorum kaç gundur.çok sevdim oyunu.codcular yerden yere vursada tatmin edici bir oyun olmuş single bilmyiroum açmadım bile sen mw2 alıp oynadın mı peki (laf etmek için değil meraktan soruyorum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 mw2 arkadaşımda alıp falan oynamıstım.mw de oynamıstım ne bilim ben codu sevmiyorum.moh da cod ayarında olmus .biraz daha kill streaki az olan versiyonu.tdm modu güzel diğer modlar sarmadı mohda bfc2 mesela baya iyi bana göre codlardan ismini moh deilde başka bişi yapsalarmış bu kadar tepki almazmış ben her zaman bf serilerini sevmşimdir multi olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 LathspeLL said: Gece birde Bad Company 2'nin single'ına devam ettim. Yani bariz 10 kat daha iyi BC2'nin single'ı. Grafikler bile çok daha iyi yani. BC2'nin single'ından kötü mü?? Yok artık ya o kadar değildir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 http://i56.tinypic.com/zvu529.jpg şimdi yardırıyorum single'ı da, adidas superstar giyen el kaide görünce alt+tab yapmadan edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 selamlar Uzun zamandir FPS dunyasindan uzaklardaydim. Yani oyle ki modern savaslarin gectigi hic bir oyunu oynamamistim(crysis haric, o da fazla modern). Dün esti oyle ve steamdan MoH u alsim geldi ve Single da 1.5 saat kadar oynadim. Digerlerini hic oynamadigim icin karsilastirma yapamayacagim ama sunu da cok rahat soyleyebilirim "iyi ki almisim". Indirdim oyunu ve zamanim olmadigi icin bir grafiklerine bakip cikayim dedim, bakis o bakis kalmisim 1.5 saat farkinda degilim. Neyse ki evdekilerin yatiyoruz uyarisi ile kendime gelebildim :) Teknik acidan sunu soyleyebilirim; sesler 10/15, grafik 10/7.5, hikaye 10/7, aksiyon 10/11, buglar 10/5. Neyse cok yazdim, kisaca oyun guzel! Digerlerine alismis olanlar begenmeyebilir ama bence ugrasilmis bir oyun. Helalinden 10/8 veriyorum, elim boldur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 oyunun multisi iyi aslında hani codun daha yavaş hali.birazda bfc2 den almıs oyun codboylar aynı oyunu farklı isimlerde alıyorlar hersene.bide moha kötü diyorlar :) mohun tek kusuru isminin moh olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 üzülme bukadar alt tarafı preorder ettin,kurtul artık şu olumlu düşünürsem olumlu olur havasından. moh dan cacık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Red said: oyunun multisi iyi aslında hani codun daha yavaş hali.birazda bfc2 den almıs oyun codboylar aynı oyunu farklı isimlerde alıyorlar hersene.bide moha kötü diyorlar :) mohun tek kusuru isminin moh olması cık cık, moh'dan cacık olmaz. Hem senin paintball atlayışını da koymuşlar black-ops'a :D razzRaziel said: http://www.youtube.com/watch?v=ifRUK6w7yEM tabi bombaya değil de sipere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mighty_THoR said: üzülme bukadar alt tarafı preorder ettin,kurtul artık şu olumlu düşünürsem olumlu olur havasından. moh dan cacık olmaz alakası yok hayatımda bir oyuna verdiğim en büyük para red dead redemptiondı preorderla aldım.ve resmen tam bir haterim oyunun multiplayerı gayet güzel.isminin moh olması beklentiyi baya yükseltti. beğenmesem oynamam çokta umrumda değil açıkcası.ben codu beğenmiyorum mesela.ama cod çok kötü oyun oynanmaz demedim hiç mohu beğenende var beğenmeyende var.fakat direk cod>moh diye olaya girende var. şöyle söylliyim mesela.mohun sadece tdm modunu sevdim.bence diğer modları ve mapleri pek beğenmedim ama tdmyi beğendim oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 moh'dan black ops'a geçince direkt en rahatsız edici şey sağ tık olayı oldu. moh'da mesela sağ tuşa basılı tuttuğunda zoom yapıyor silahlarda, tuşu bıraktığında iptal oluyor. cod'da bi kere basıyosun zoomluyor ikinciye basıyosun bırakıyor. yani daha uzun sürüyor, belki saliselik bi olay ama benim gibi çok sık yapanlar için oynanışı düşürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 abi su bahane mi? ayarlardan ister basili tutunca, ister toggle seklinde ayarlayabiliyorsun. gameplay e etkisinin ne alakasi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 yaklaşık 30 liraya moh almak isteyen varsa şuraya baksın http://forum.paticik.com/read.php?35,5200808 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar