Masticore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 oyun yavaşlamasa her türlü yapcam max 6-7 tane yapabiliyorum bide 4-5 ten sonra her yaptıgım geç kaliyo takılmaktan quad core makine mi kaldirmiyo nedir asdasfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 bende bunu yazmaya geldim oyun kasıyor yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mükemmelmiş oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 kısaymış hakkaten, olsun kısa olması daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 muzik yardi beni ortadan .. bende agliyacammm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 felaket baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 son bölümde 2 saat düşündüm düşündüm nası köprü yapabilirim adamları üst üste dizdim falan olmadı en sonunda eeeh yeter lan abanıcam dedim bastımda bastım 25 30 tane kopya oluştu heralde öle geçtim. sora gördümki hakikten öle geçiliyomuş. sdfjgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Braid... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Ben son bölümde ilk denemede 6 adamlık bi merdiven yaptım tam uçurumun dibinden düştüm, sonra yeter diyip zıplama spamladım boşluğa en sonunda yürüyerek geçebileceğim kadar adam vardı ekranda geçerken :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Abi bitti çok üzüldüm lan sononuda. Boşluga basınca adam çıkacak sandım az önce bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Bitti lan, müzikte pek mis miş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 güzelmiş, iyi düşünülmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 CthuLhu said: ssini koyduğum bölümden sonraki bölümü geçemedim amaan dedim monopoly oynicam Nerden oynuyosun şu monopoly'i ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 www.pogo.co.uk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 hehe güzel oyunmuş yavaşlıyodu arasıra sinir bozucu oldu zaman zaman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Çalan şarkının adı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 oyun çok iyidi yalnız çalan parçaların isimleri lazım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 müzik sanitarium'dan çıkma gibi, oynarken sanki sanitarium'da ki sakat bebelerden biri gelip birşey sorcakmış gibi gerildim böyle duygusal sonlu filmleri severim, oyunuda iyi olmuş :) duygusal sonlu oyunmu olur ya? varmı başka böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Müzik oyuna özel yapılmış yani öyle yazıyordu. Ben de o piyanolu şarkı var uzun uğraşlar sonucu buldum teraziye tık beyler :D http://rapidshare.com/files/317204324/COMheavyEmotional.mp3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 final kız arkadaşını öldürdüğü için mi delirmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 veyr10 said: Müzik oyuna özel yapılmış yani öyle yazıyordu. Ben de o piyanolu şarkı var uzun uğraşlar sonucu buldum teraziye tık beyler :D http://rapidshare.com/files/317204324/COMheavyEmotional.mp3 abi mediafire a koy ya rapid işkence yok premium falan diyo of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 http://www.mediafire.com/file/wuywzt4mmkz/COMheavyEmotional.mp3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 you rock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar