xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Haggard tadında var mı bildiğiniz grup ve ya gruplar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 apocalyptica olabilir en fazla. başka bi benzerini tanımıyorum. benzeri olunabilecek bi grup da değil zaten, direk taklidi olurlar benzemeye çalışanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Hmm zor bir soru. Therion iyidir, güzeldir. Tamamen aynı tattalar diyemem ama Haggard seviyosan Therion da seversin büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 haggard severim therion dan hiç haz almam ben mesela huehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Tam yerine geldin, şu anda feci kastırdığım bir grup var, distortion'dan uzak ama güzeldir, metal festlerde falan çıkıyor. http://www.youtube.com/watch?v=0XN3dEEdXoc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mortis said: haggard severim therion dan hiç haz almam ben mesela huehue ben de. hatta therion u haggard dan önce dinleyip baya soğumuştum "bu mu lan senfonik metal" diye. ama haggard hayatıma girdiğinden beri herşey çok değişti. bi gün bir arkadaşım anno adlı oyunu oynuyordu. müziklerini o kadar haggard a benzetmiştim ki. ama daha sonra koşmadım peşinden. araştıran bulan olursa repleri yağdırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mortis said: haggard severim therion dan hiç haz almam ben mesela huehue haggard ne lan iki şarkı yapmışlar gıy gıy berbat vokalli o kadar. bi riders of theli patlat kendine gel özünü hatırla gerçi o senfonik metal değil ahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 EPICA haggard'da böyle maskot bi kadın var güzelimsi. o kadının 3 katı güzellikte ve çekicilikte bir kadının grubun front-woman'ı olduğunu düşün. çokzel müzikleri de iyi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Faun da iyiymiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 @yav Simone mu Susanne'den güzel, bırak alla sen. Ayrıca Therion da candır. (Yüzeyselim ezelden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 epica'nında, haggard'ında brutal çamur. linç edilebilirim ama bilmiyorum bana çok aşırı çamur geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 epica da kız hariç gerisi lüzumsuz zaten :P. bazı şarkılarda mesaj vermeye çalışmaları filan baya dandik olmuş. therion candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Çamur ama güzel.Therion da ki kargaşa yok haggard da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Selamon said: @yav Simone mu Susanne'den güzel, bırak alla sen. Ayrıca Therion da candır. (Yüzeyselim ezelden) Simone direk yaştan ve saç renginden avantajlı ama Su (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 fona loreena mckennit dead can dance falan açıp üstüne winamptan slayer falan açın. bi şekil dengeyi bulur bence.q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 xaty said: Selamon said: @yav Simone mu Susanne'den güzel, bırak alla sen. Ayrıca Therion da candır. (Yüzeyselim ezelden) Simone direk yaştan ve saç renginden avantajlı ama Su (tu) Su yaw, tarzı falan var hatunun, öteki çok mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 haggard sux aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 rispekt lutfen http://cs.brown.edu/~ilke/simone.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 rockthenations dan mı? gerçi değil sanırım elbise farklıydı... son albümleri dandik bu arada :P. therion a kargaşa diyenlere... yaaaa tamam bişe demiyooom yeeaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Penthesilea said: rispekt lutfen http://cs.brown.edu/~ilke/simone.jpg oha like'ına tıkladım direk ilke. epica, in extremo , therion , elend falan geldi aklıma haggard'ın yerini doldurmaz hiç biri ayrı. haggard'ın brutaline çamur diyeni de kınım kınım kınıyorum burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 neyse linç edilmekten iyidir sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Draconian , Shamrain , Epica kısmen Lake of Tears ve My Dying Bride :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 neyine rispek lan rtn2 de simone hatuna el atmayan türk genci kalmadı ki stagedive vari atlayınca seyircilerin arasına sen yanından resim çektirmişsin hah ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Haggard'daki brutal vokalin sıkıntısı adamın efekt basılmış mikrofona fısıldayarak brutal vokal çakması bir ses çıkarması, alışkın kulağı inanılmaz tırmalıyor. Ha bilerek te yapıyor olabilirler tabi. Çünkü çok insan tanıyorum brutal vokalden nefret edip Haggard dinleyebilen =P Bunun dışında zaten çiçek gibi grup yani. Bir eşi de benim bildiğim kadarıyla yok. Bu derece sağlam klasik altyapıya death metali oturtabilen yok en azından. En yakın senfonik black püsürata bakılabilir, Dimmuborgir olur Septicflesh olur (daha mı kvlt olunuyor 2 kelimeden oluşan grup ismi tepiştirilince acaba) Emperor'un son işleri olur. Ama Haggard yanında bu adamlardaki hikaye yani. Örnek koyayım üçünden de; http://www.youtube.com/watch?v=rTTDIYfYTEM http://www.youtube.com/watch?v=Wam4t9Kam7c http://www.youtube.com/watch?v=Tj8hs-Q0GyM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar