Saeros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 çok dehşetmiş video, bu geldiğinde elimin altında sağlam pc olursa kesin alır oynarım biraz, ev alır döşerim içini filan euh ama kedi köpek de koysunlar evler için sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 housing olayi cok tatli lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Bu content geldiğinde, alır, oynar, evimi yaparım oh mis, diye bakanlar, uzak dursun. Çünkü büyük olasılık lowbie ler yanından bile geçemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 uhehue di mi böle işin tatlı kısmını gösterio eve kanepe koyuo döşüo evi şirin şirin yaratıklar geçio mutlu mesut oysa ki o karakter i oynayan adamı görüosun ömrünü vermiş grinddan beyni çürümüş huehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ZERO-G said: Kesinlikle Grafik 10/10 ama oynanabilirlik sadece 1 ay bilemedin 2. ay sizi meşgul eder. Ama ileride çok büyük upgradeler yapılır ve eksiklikleri giderilir kullanıcı dostu bir hal alırsa ekonomi sistemi daha mantıklı yapılırsa iyi bir oyun olur. evin oluyo göl kenarında , gece zifiri karanlıkta havayi fişek patlatıyosun daha ne olsun oynuyabirlik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gil Estel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Masticore said: evin oluyo göl kenarında , gece zifiri karanlıkta havayi fişek patlatıyosun daha ne olsun oynuyabirlik :P Zevklerimiz aynı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 dreagloth said: Bu content geldiğinde, alır, oynar, evimi yaparım oh mis, diye bakanlar, uzak dursun. Çünkü büyük olasılık lowbie ler yanından bile geçemez. bugüne bugün 530 gün played sürem var wow'da, bikaç gün de aion için yaratırız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Sen beceremezsin lan Aion'u mımhımıhmıhmıhmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ahhh swg ahh.. göz... çıksın ne diyeyim... umarım benzer sistem olur... yanlız oyuncuların köylerini/şehilerini diğer faction yıkacaksa kötü olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 oh oh süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 hobaaaaa!ne yapmış anam bunlar.benim lvl 41 templarım var ve tam da soğumaya başlamıştım kasmaktan ama izledim ya şu videoyu en azından bir 50 yapacam.yardırmış adamlar resmen.contenti zayıf oyunun gerçekten hissettiriyor bunu ama böyle mükemmellikler yapmışlarken content olayına el atmışlardır umarım neyse bekleyip görelim. not:çölde yunus edasıyla atlayan yaratıkların oluşturduğu görüntü mükemmel olmuş en çok orda gaza geldim (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 bambaşka bi oyun olmuş resmen ama keşke release'i 1 - 1,5 sene daha bekletip oyunu en başından bu şekilde çıkarsalardı. neyse artık,bu yenilikler gelince dönücez oyuna,şuanki haliyle çok bayık çok eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 community manager Ayase has cleared up the confusion on his twitter account: "The vision trailer is not a specific patch/expansion - it's a vision of what we're hoping to get out there in the future." kisacasi expansion veya patch degil sadece bir tech demo gibi bir seymis bu trailer. adamlarin gelecekte biz bunlari yapariz/yapabiliriz numarasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Kandırmaca yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 simdiden grindleyin bi kac yuz milyon kinah o zmn 2012 gibi filan bi ev alirsiniz taksitle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ozm aion guild wars 2 diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 dehşet video olmuş. swg'den beri gördüğüm en iyi housing sistemi. ( yoksa swg tek miydi o konuda, benim daha sonra oynadığım mmo'larda yoktu bu tarz bir housing/city sistemi ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 video efsane olmuş. Yaparlarsa gösterdiklerini harika olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Video güzel, güzel de, videolara bakıp oyunun içeriği hakkında konuşmamayı uzun süre önce öğrendik herhalde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 uo nun üstüne bi gelemedi housing sistemi 3d oyunlarda , en son 2d de kaldık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 sistemi temelli deistirip bide loot açıcaksın :D I BAN THEE floodspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 efenim, Ayase den gecen cuma guzel bir aciklama geldi.. derki; said: We’ll be adding a significant amount of content to Aion through several updates to the game this year. We realize that after watching something as exciting as the Aion Vision Trailer many people are expectantly looking for information about the future of the game. We want to assure you that we strive to constantly provide game improvement and new content—and it will be coming throughout the year. Our content writers here at NCsoft West have a huge task in front of them this year as a massive amount of new Aion features, capabilities, and content is on the way. Although we’re not at a point where we can give you a timeframe on these updates, they’re coming! Our most important goal is to make sure that there is plenty to do in the game. We’re dedicated to taking in your feedback about the leveling process and end-game content, and through our partnership with and the inspiration of the Korean development team, channeling that input into improving Aion. yani kisaca, vision trailer inda gorduklerimizin buyuk bi kismini bu sene icinde oyuna ekliceklermis. buyuk patch ler halinde.. ahanda burda yazmislar.. http://uk.aiononline.com/board/notices/view?articleID=357&page= yani anlasilan, video tamamen degilde, kismen kandirmaca :P yarisini bu sene koysalar, yarisini da seneye koysalar tamam iste.. tadindan yenmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 herşey tamam ama combat muhabbeti yalan gibi geldi bana.açıkçası büyülendim fekat ne bileyim armorun dönüşmesi , gazlı kılıç.sondaki siegede mükemmel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herosodelysea Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Herşeyden öte bu projelerin hepsi yatabilir...çünki Ncsoft tarafı ile Aion yapımcıları arasında bir anlaşmazlık var...kısacası oyunca gm yok gibi..neredeyse oyunu oynayandan çok gold satıcıları var...oyunu her yerinde açık açık satışlar yapılıyor...adamlar banlanmıyor..Aion tarafı gm ler benim adamlarım olsun diyor..Ncsoft tarafı ise ben bu işi yıllardır yapıyorum..benim tecrüben daha fazla diyor..bu anlaşmazlıktan mütevellit..olan oyuncuya...oluyor..sıkılan oyunu bırakıyor ...yollar ayrılabilir..ncsoft ile...bunu hep birlikte göreceğiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Noktalı yerleri biz mi dolduruyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar