Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aion vision


Kevinromeo

Öne çıkan mesajlar

Housing instanced gibin. Zaten diger turlu olmasi pek mumkun degil. Ama grafikler.. Diycek birsey bulamiyorum 10/10. Onumuzdeki 5 yilda, eger citayi grafik bakimindan bu kadar yukseltirlerse, hicbir firmanin veya oyunun yaklasabilicegine bile inanmiyorum ben..

Dogrusu simdide grafikler gayet super, ama oyun tatmin etmiyor icerik bakimindan o ayri.. (en azindan beni)

Yeticek, yetmiycek meselesi degil. NCsoft'un cok yillanmis ve tas gibi sertlesmis bazi gorusleri var. Bunlar lineage'dede boyleymis, lineage 2'dede boyleydi. Bunlari degistirip, ne zaman "west" mantigina gecis yaparlar o zaman yetmeye baslarlar. Housing'le veya siege mantigiyla olucak seyler degil. Sonucta bunlar oyunun "cherry on top" i, insanlarin bos vakitlerinde veya "raid" gibi yapicaklari seyler. Oyunun genelindeki, fikirsel olarak problemler (problem demek dogru degil aslinda..) duzelirse, o zaman tadindan "normal" content yenmez ki, insanlar "normal" inden tatmin olup, siege'dir housesing'dir bunlari kullanarak tadina tad katarlar..

Yok oyunun "normal" contentinden zevk almadiktan sonra, iskence cektikten sonra housing olmus, siege sistemi olmus.. Neye yarar?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyle gorunuyor video'da.. Evin icine girerken ucan sehir gibi yere girdi cam ilgini cektiyse.. Eger instanced olmasaydi ev turleri vs. olurdu.. Gosterirlerdi bunlari diye tahmin ediyorum. O sehir insa etme olayi sanmiyorum ki "personal" housingle alakali olsun, cunku sadece ev insa etmiyorlardi.. Sehir gerekli hersey insa ediliyordu.. Zaten "gibi" demisim, oyle geldi bana sadece, ayrica AION'da ayrica bolgeler yaratmadiklari surece instanced olmayan bir housing nasil olur hayal edemiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok basit

sen dizaynını yaparsın, hazırlarsın, servera gönderirsin. belli aralıklarla server maint. da eklenir oyuna. oyunun kendi kaynaklarını kullandığı için ne servera yük olur ne çok bi yer kaplar. ne dünyadan izole olmak zorunda kalır ne de instanced olmak. çok problem olucaksa araya biraz boşluk koyarsın, uçmaya izin verirsin küçük bir platformda, ordan da evlere uçarak geçersin. yapmasını da zor ve pahalı yaparsın herkes yapamaz. şu ana kadar instanced housing yapan oyun var mı ? hepsi normal değil mi zaten ? onlar yaptıda aion da özel bir netcode mu var olmuyormu ?

ayrıca haters gonna hate de trailer muhteşem be. o kum canavarlarının çıktığı yerde ıslattım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

* Yüzen domuzu bende anlamadım :)
* lvl34, grind hiç yapmadım :) bakalım nerde başlıyacak bu grind. lvl20 den soora diyorlardı, 30 dediler şimdide 40 diyorlardır, görecez...
* Şehirde tabiiki herşey olacak. Orada bariz şehir yapılıyor ve ev,havuz vs.. var 5-6 farklı yapı var videoda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yuzmek ve binek olayi beni benden aldi..
twitter da donen muhabbetlere gore, bu guncellemelerin gelmesi cooook uzun bir zaman icinde olmayacakmis.
onumuzdeki yilin ilk ceyreginin sonu, ikinci ceyreginin basi gibi dusunuyorlarmis.

ilgilenenlere duyrulur.

ama video enfes cidden :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...